0 oy
706 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar mülteciler için yürüyüş ve protesto var Gaziantep 'te sizin orada var mı?

19 Cevaplar

+1 oy
(7,019 puan) tarafından
Ortalık karışmış durumda. Tek duam askerin polisin tırnağına zarar gelmesin olan onlara oluyor:(( diğerlerinin gerçekten canı cehenneme artık.
tarafından
Amin amin inşallah rabbim ayaklarına taş değirmesin
-Reklam-
0 oy
(4,787 puan) tarafından
yok cnm burda birşey 
(2,134 puan) tarafından
Aslymr onuda amerika avusturalya isvircredekiler düşünsün zararları varsa protesto edip yollasınlar. sen onu dert etme buradan oraya, sen kendi ülkene bir bak. Ne durumda!
(11,975 puan) tarafından
onun ülkesi burası değil bence o yüzden bu kadar rahat baksana!
(2,134 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm ya suriyeli yada eşi suriyeli işci çalıştırıyor. Burada günlük yövmiyeler sırf suriyeli çalıştırdıkları için yarı fiyatına. Buda bazı bahce sahiplerinin, işverenlerin işine geliyor. Gitmelerini istemiyorlar.
(11,975 puan) tarafından
e ucuz işçi isterler mi gitmelerini! onlar da insan sönmüyor
tarafından
Bizi sığdırmazlar böyle bir durumda adamlar ağzıyla söylüyorlar ama burda bedavadan yaşamaya alıştılar armut piş ağzıma düş böyle hayat olursa tabii gitmezler
0 oy
(6,741 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hemde nasıl çok karıştı buralar HATAY 
tarafından
Olan yine bizim askerimize, polisimize, güvenlik güçlerine olacak rabbim esirgesin
(6,741 puan) tarafından
Rabbim onların ayağına taş değdirmesin
tarafından
Amin amin Allah'a emanetler
0 oy
(9,230 puan) tarafından
Vanda varmış gördüm smdi
tarafından
Burda da var canım
0 oy
(964 puan) tarafından
Canım memleketim gurur duydum. Tokattayim,  burada bir şey yok. Sanırım burada olmaz çünkü burada suriyeli yok. 
tarafından
Canım tamam bende girmelerini canı gönülden istiyorum olan yine bizim güvenlik güçlerine oluyor zora giriyorlar
(964 puan) tarafından
Eşim 8 yıl suriye sınırında görev yaptı. Şu an ne kadar zorlandiklarini tahmin edebiliyorum. Ama halk böyle ayaklanmazsa olan halka olacak. Ve hükumetin pes edip halkın yanında durması lazım. Hepsini zafer turizmin vip seyahati ile göndermesi lazım. Çünkü Antep,  Kilis gibi sınır illerde suriyelilerden geçilmiyor. Hele ki 5 dükkandan 3 tanesi suriyelilere ait. Her yerde ele geçirmişler bizi. İnan bu daha da zorlu.
(44 puan) tarafından
Yav bu saatten sonra nasıl gönderecek adamlar bizden daha çok yerleamis baksana adamlar dükkanı evi arsayı birkaip gidermi bu saatten sonra. Göndermeye kalksalar demekki neler yapacaklar ellerinden bazı imkanlar alinmali belkide
tarafından
Haklısın canım birde rahat dursalar pislikler hem misafirler hem de terbiyesiz
0 oy
(7,704 puan) tarafından
Antalya bizim köyde suriyelileri kovalıyorlar sopayla merkezi bilmiyorum malesef
tarafından
Baya karıştı ortalık canısı
(7,704 puan) tarafından
Hemde baya ya inşallah giderler kurtuluruz
tarafından
Amin amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Burda sittin sene olmaz burda Türkten çok arap köpekleri var
tarafından
Bilmiyorum canım bunlar Arap değil her Arap bir değil ırkçılık olmasın canım
0 oy
(726 puan) tarafından
Nerede çoklarsa oralar bikmis artik belli ki manisadan yaziyorum burada daha bisey yok umarim sesimiz bu sefer gerçekten duyulur yaptiklarina bakin bir günde bayragimizi indirdiler kusmak istediğim cok sey var yazamiyorum 
tarafından
5 yaşındaki kız çocuğuna taciz edildi
(726 puan) tarafından
Biliyorum ama daha öncesinde de bir çok cocuga tecavuz edildi onlar tarafindan hemde artik bocak kemige dayanmis onu demek istedim
tarafından
Bu sefer konu bayrağımız ve bu saygısızlıkla hepsi patlak verdi
0 oy
(5,304 puan) tarafından
Urfada bisey yok sakin
tarafından
Umarım ayaklanmaları işe yarar ama yine bir b.o.k olmayacak
(5,304 puan) tarafından
Hic bisey olmaz Twitterda erdogan istifa hectek olmus ama nafile yani gozaltina alirlar vatandaş i galyana getirmekten goz korkutup salarlar burda yine 1.sinif vatandas olarak devam ederler
tarafından
Aynen öyle canım ırkçılık diye bizim insanlarımıza olacak olan
(5,304 puan) tarafından
Acima yetime vurur gotune diye boşuna dememisler yok kardesimiz yok zor durumdalar yok soyle yok boyle diye diye milleti manupile ettiler simdi de ic savas cikartmaya çalışıyorlar
tarafından
Ne yazık ki rabbim bunlara fırsat vermesin inşallah
0 oy
(837 puan) tarafından
Esenyrırtta da yok çünkü hepsı surıyelı
tarafından
İlk defa bu kadar ayaklanma oldu
(837 puan) tarafından
Ayaklansalar boş zaten çocuk ölmüş dıyorlar  bıde tacız degıl tecavüz etmiş serefsz
tarafından
Allah'ından bulsun pislik,adı, soysuz defolup giderler inşallah
(837 puan) tarafından
Amın ınsallahhh
0 oy
(20,320 puan) tarafından
Yok keşke olsa her yerde olsun istenmediklerini artık anlasınlar azıcık gurur varsa siktr olp giderler
tarafından
Gurur olsa terk edip gelirler miydi?
(20,320 puan) tarafından
Yok işte yok keşke olsada gitseler ya yeminle gına geldi heryerde ** sürüsü gbi geziyolar
tarafından
Birde doğurup doğurup duruyorlar
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ankaradayim şuan eşim İstanbul daa bişey yok.
tarafından
İstanbul da duyulsa yeter zaten
0 oy
(442 puan) tarafından
Antep'te nerede kız ben görmedim 
tarafından
Semt olarak söyleyemem canım ama Şahinbey de
(442 puan) tarafından
Allah Allah Karataş tarafında yokta o nedenle sordum
tarafından
Anladım canım burada baya var
(442 puan) tarafından
Aman kız boşver yapsınlar belki bir işe yarar
0 oy
(46 puan) tarafından
Nizipteyim canm burda var dükkanları arabaları kırıp döktüler halk baya ayaklandı 
tarafından
Umarım işe yarar tek temennimiz
0 oy
tarafından
Burası sessiz (İstanbul Tuzla) akşam üstü parka gittim normalde en az iki üç aile suriyeli olur ama bu gün hiç yoktu 
tarafından
İnşallah hiç olmaz
0 oy
(926 puan) tarafından
Hatay iskenderun da evet
tarafından
Rabbim karşılığını versin de ise yarasın
0 oy
(783 puan) tarafından
Instagram face erişim engellendi sadece buraya watsaba girebiliyom
tarafından
Evet öğlen de öyle oldu
0 oy
(2,279 puan) tarafından
Kocaeli’ deyim ve burada birsey yok ama insallah olur keza Gebzede bu pisliklerin birkac sokak toplu halde magazalari var . Bunlara bu imkanli verenlerin Allah belasini versin. Toplasinlar otobuslerle yollasinlar . Olan bizim polisimize , askerimize olacak yoksa. Gerçi birsey olacagi da yok . Yine yuzsuz yuzsuz otururlar (koruyanlari sağolmasin insallah) .
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Burada birsey yok dolanıyorlar dısarda. Ama bşr kac sene once bir gencle tartısma oldu bıcaklamıslardı komsu oglunu o zaman dısarı cıkamıyorlardı gitsinler diye evlerini tasladılar ama gitmediler. Ama teyzemlerin koyünde hiic mülteci yok en basından beri izin vermemişler. Yani tamam kaldılar ettiler evet her ırkın iyisi kotüsü var ama gercekten 20 senedir buradalar. Ayrı kimlikleri ayrı aile hekimlikleri arapca tabelalar Bir devletin altında iki millet olmaz. Bu insanlar buraya gurbetci calışan olarakta gelmemisler ki burada yaşıyorlarlar ayrı dünyaları var. 
tarafından
Bu misafirlik fazlasıyla uzadı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 284 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 370 göst.
0 oy
4 cevap 386 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,546 puan) tarafından soruldu
0 oy