+1 oy
1,292 göst.
Diğer kategorisinde (1,812 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Çok çok dikkat edin oğlum dün akşam elimden kayıp gidiyordu 3 yaşına girecek önümüzdeki ay ağzına şimdiye kadar hiç para koymamıştı yinede para küçük eşya bırakmıyordum ortada dün akşam nerden bulmuşsa karşımda uzanıyordu bi kereden nefesi kesildi gözleri kızardı ağzı kitlendi 50 kuruş boğazına kaçmış helmik manevrası yaptım elimi ağzına koydum olmadı eşimi aradım o gelene kadar denemeye devam etim başta para elime gelmedi manevrayı yaptıkça para öne geldi çıkardım çok şükür oğlum da bende çok kötü olduk 38 haftalık hamileyim onu nasıl çıkardım bilmiyorum hala gözümün önünde elim ayağım titriyor daha fazla kat kat dikkat edeceğim artık 

35 Cevaplar

0 oy
(6,495 puan) tarafından
Geçmiş olsun en korktuğum durumdur :(
(1,812 puan) tarafından
Sağolasın
-Reklam-
0 oy
(232 puan) tarafından
Geçmiş olsun rabbim kimseye yaşatmasın dikkatli olmakta fayda var hepimiz için geçerli
(1,812 puan) tarafından
Sağolasın aynn
0 oy
(7,753 puan) tarafından
Büyük geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış.
(1,812 puan) tarafından
Sağol cnm vala öyle
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Oyyy gecmis olsun , küçükken benim kardesiminde boğazında kalmışdı annem elini salip çıkarmışdı , şimdi helmik manevraları falan herkes her tur tedbiri almalı öğrenmeli. Çok zor bi durum 3 yasina giren bebek hala agzina biseyler aldıgına inanamiyorum  ben zanimca artık anliyor ağzına almaması gerekenleri  diye bilirdim 
(1,812 puan) tarafından
Normalde yapmaz olacağı varmış dem ki
(1,690 puan) tarafından
Dikkatli ol canim
(1,812 puan) tarafından
O kadar çok dikkat ediyorum ki eşimde çok dikkat etiğim için sakınan göze çöp batıyor dedi
(1,690 puan) tarafından
Biraz haklı aslında benim kadar dikkatsiz anne olamaz heralde ama bisey olmadl sanki biçiyo neyi agzina ala bilir neyi alamaz 18 sy olcak, ama artık bu postdan sonra dikkatli olucam
(1,812 puan) tarafından
Ay bizde ne yapacağımızı şaşırdık
0 oy
(10,828 puan) tarafından
O kadar haklısın ki bende şuan annemlerdeyim annemin balkonu sürgülü sineklik takılı kapıda acamiyo nasılsa diye güvendim gittim mutfakta iş yapıyorum bi geldim ki balkona cikmis aşağı da top oynayan çocuklar var onlara bakmak için gömme balkonun üstüne çıkmaya çalışıyordu aklım gitti tabura var masa var sandalye var ya üstüne çıksaydı 
(1,812 puan) tarafından
Ay Allah korusun ben gözümü hiç ayırmam dışarı çıkınca evde de her yere file taktırdım
(10,828 puan) tarafından
Ben de kendi evimde cekmecelere kilit taktım pencerelere taktım balkon filesi düşündüm ama ipe çamaşır seremem diye vazgeçtim kendi evinde bslkonu surekli kilitli tutuyorum çocuğun yanında değilsem ama çocuklar çok tuhaf geçen her yer güvenli diye çocuğu bıraktım ysni aslinda yanımda gezer ama sıkılınca TV açık olur çizgi film izlemeye gider öyle gitmişti TV'nin sesi kesildi benim oglanda kumandaya bayılır dedim kumandayı kurcaladin dimi diye bsnyodan seslniyorum bunların hepsi 5 dk içinde olan bişey prizin önündeki koca sgir 4lu zigonu sen ** arkasına geç prizi komple yerinden sök bi geldim ki aklım gitti eline vurdum bi kaç sefer bi yandan ağlıyorum bi yandan korktu o da ağladı yaptığından korktu vurdum diye korktu ben ağlıyorum diye iyice gerildi mahfolduk ya elini oraya soksa carpilsaydi ya bi yerine bişey olsaydı eşim gececiydi gerçi 112yi arardım komşuları csgirirdim hiç olmadi ama ödüm koptu hala korkarım mesels prize ne yapayım şimdi ben demekki neymiş gözünün önünden syirmsyacakdin 5 dk bile
(1,812 puan) tarafından
Biliriz içi kilitler var ben doğduğu zaman almıştım yüksekte olmalarına rağmen herşeyi en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyorum ama olmuyor demeki
(10,828 puan) tarafından
Ya çocukların hayal gücü çok farklı calisiyo bi yürümeye ilk basladiginda bi de bu dönemde çok tehlikeli oluyolar o zaman düştü düşecek bi yere çarpacak diye korkuyorsun ben 41 kiloya düşmüştüm o zaman ki oğlum kapıya bi carpti suratı 2ye ayrıldı resmen kaç ay yara bere içinde geçti Allah'tan iz kalmadı bi de bu dönem işte ben bunu yapıyorum ama başıma bişey gelir mi demiyolar
(1,812 puan) tarafından
Aynen öyle rabim beterinden korusun inşallah
0 oy
(358 puan) tarafından
Ahh benim oğlum da mandalin telini yutmustu çok kötüydü ya
(1,812 puan) tarafından
Ay şu çocukların ağza koyma olayları
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Verilmiş sadakanız varmış. Çok geçmiş olsun. 
(1,812 puan) tarafından
Sağolasın
0 oy
(603 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın.  Beterinden korusun inşallah cümlemizin evladını 
(1,812 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm amin
0 oy
(2,751 puan) tarafından
Rabbim size bagislamis en cok korktugum sey
(1,812 puan) tarafından
Benimde en korktuğum du
0 oy
(988 puan) tarafından
gerçekten çok tehlikeli ilkyardımı da herkes bilmeli.
(1,812 puan) tarafından
Aynen öyle daha önce çok izlemiştim videolarını başıma gelirse diye çok işime yaradı
(988 puan) tarafından
bende acil tıp mezunuyum teroik olarak biliyorum ama hiç uygulamasını yapmadm nasıl yaptın anlatır mısın
(1,812 puan) tarafından
Poposunu karnıma dayadım bir elimi yumruk yapıp karnıma dayadım diğer elimle sırtına vurdum biraz yaptıktan sonra parmağımı koyup çıkardım
(988 puan) tarafından
işe yaramış aslında ama teoride biraz karıştırmışsın canım.Tam tıkanma değilse eğer bu hareketler cismi daha da gerye itip ciğerni tamamen kapamasına da yol açabilirdi.burda anlatmayım şimdi ama aynı anda sırta vurup karna bastırılmaz detaylıca araştırmanı öneririm bir dahakine tam tersi olmaması adına söylüyorum Allah korusun cnaım çok geçmiş olsun bu arada
(1,812 puan) tarafından
İzlediğim bir çok video bu şekilde yedi diye hatırlıyorum o an can havliyle ne yaptıysam artık
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ya Allah tüm çocukları korusun
(1,812 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(4,322 puan) tarafından
Cnm çok geçmiş olsun 1 hafta önce bende aynı durumu yaşadık 18 aylık kızım 1 lirayi bilmeyerek boğazına kaçtı bende sizin gibi hemlik manevrası yaptım ve 3. Denememde para ile birlikte kustu Allah evlatlarımızı böyle kazalardan esirgesin çok Zor bir durum 
(1,812 puan) tarafından
Sağol cnm sizede çok geçmiş olsun
Benim çıkmadı çenesi kitlendi 7 8 defa menavrayı yaptım yaptıkça para gerideydi öne doğru geldi parmağımla çıkarttım
(4,322 puan) tarafından
Allah kurtarmış ya
0 oy
(435 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun okurken bile tüylerim diken diken oldu rabbim korusun hepimizin evladını şimdi nasıl oğlun iyimi
(1,812 puan) tarafından
Sağolasın çok şükür iyi bir sorun yok zorlandığı için boğazı tahriş olmuş biraz sadece
(435 puan) tarafından
Çok şükür rabbim korumuş
(1,812 puan) tarafından
Çok şükür
0 oy
(603 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ilk yardım bilmek çok önemli. Bende çok dikkat ederim ama geçen gün bulmuş bir yerden. Allah'tan bulduğunu bana getirir
(1,812 puan) tarafından
Sağolun evet gerçekten bilmem soğuk kanlı davranmak çok önemli
Oğlum normal de ağzına bişey koyan değildir ona rağmen küçük şeyler bozuk para bırakmazdım ortada nerden buldu hiç bilmiyorum
0 oy
(149 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın 

Bende kışın oğluma kızdım ağlayınca nefessiz kaldı o zaman 5 aylik hamileydim bayilmisim şok geçirdim resmen

Geçen yaz yüzerken kızım boğulma tehlikesi atlattı 7 yaşında valla hangi cesaretle bilmiyorum suyun altından cikarttim yani onu ordan nasıl çıkardım ben bile kendime inanamiyorum dizlerim taşlara çarptığı için kanamisti falan Allaha şukur birsey olmadi 
(1,812 puan) tarafından
Sağolasın
Ay rabim bir daha yaşatmasın sizede geçmiş olsun
(149 puan) tarafından
Sağ olun

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,040 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Thinkofvictory (873 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 779 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 466 göst.
26 Temmuz 2021 Aile kategorisinde 0189nej (183 puan) tarafından soruldu

405,632 soru

12,153,668 cevap

36,581 kullanıcı

...