0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kullananlar sizce gerekli mi bide hangi marka

12 Cevaplar

0 oy
(2,936 puan) tarafından
Kahve içen biriyseniz gerekli bence imkanın varsa hamur yoğurmayida al ilerde el kol tutmayınca ise yarar 
tarafından
Durumum varda kararsız kaldım acaba gerekli mi diye
(2,936 puan) tarafından
Kahve makinesini kullanırsın da oburunude almışken al kullanırsın en ufak kurabiye hamurunu bile onda yapyorlar kiz
tarafından
İnşallah alacam
-Reklam-
0 oy
(6,298 puan) tarafından
ikisinde de War ikiside karaca ikisinden de memnunum:)
tarafından
Karaca marka olaraktan iyi
(6,298 puan) tarafından
Kullanislilar da canım
(1,840 puan) tarafından
Benim karaca normal Türk kahvesini köpürtmuyor Osmanlı Türk kahvesi yaptığında çok güzel kopuruyor neden acaba ya
(5,149 puan) tarafından
Onun icindeki kasıkla koy canim benim ki de karaca köpurmuyordu kendi kasigiyla koyunca kopuk olmaya basladi
(6,298 puan) tarafından
Kesinlikle içindeki olcekle yap canım bide kahve çok önemli çekme kahvede daha iyi kopuruyor
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Valla canım kahve makinası olmazsa olmazim sürekli kahve içiyorum ben kahvesiz yapamam hergun bir tane içerik bana şarttı 
tarafından
Bende öyleyim cezvede yapıyorum makinam yok
(3,398 puan) tarafından
Valla  o zaman şart canım
0 oy
(2,732 puan) tarafından
İkisi de var bende ve memnunum ben kahve makinesi dediğin espresso makinesi ise bendeki ondan ve her gün kullanıyorum hamur yogurmayi de her gün olmasa da arada bir kullanıyorum çok işimi görüyor yorulmuyorsun çok iyi vir şey 
tarafından
Ben iki cezveli olanlardan düşünüyorum
(2,732 puan) tarafından
Turk kahvesi makinesi senin dediğin ondan değil benimki 2 cezveliy3 bi şey diyemem kullanmıyorum
0 oy
(731 puan) tarafından

Kahve içmiyorsan alma bnce. Bna kardeşim hediye almıştı duruyor öyle .Çok nadir içiyorum kahveyi genelde çay :)

tarafından
Çok severim kahveyi
0 oy
(123,016 puan) tarafından

gecen gun tartistik senle o yuzden soylemiycem :woot:

tarafından
Kız niye tartıştık ben hatırlamıyorum bile
(123,016 puan) tarafından
valla bende hatirlamiyom ama adin aklimda☺️☺️☺️
0 oy
(432 puan) tarafından

Kahve Sevmiyoruz ona yorum yapamam ama hamur yogurma aldım pek kullanmıyorum öyle duruyor :) zaten 3 kişiyiz bi avuc hamur için onu mu açıcam diyorum oyle kalıyor:) 

tarafından
Bizde 4 kişiyiz ama eşim şehir dışında oğlum küçük iki kişi sayılırız bi avuç hamur herşeye yetiyor
0 oy
(11,691 puan) tarafından
hamur işini çok yapıyorsan kullanışlı. annem ve ablam çok kullanır, ben almadım çünkü yapmıyorum aman aman ve evimde yer yok

kahve de seviyorsan mantıklı. bizde Türk kahvesi ve filtre kahve içilir. Türk kahvesi içşn makinem vardı, filtre kahve için french press almıştım işimi görüyordu. enişteminbir makinesi varmış, o kendine yeni alınca bana verdi duruyor. arada kullanıyorum 
tarafından
Çok seviyorum ama hamur işlerini kilo aldırıyor
0 oy
(149 puan) tarafından
KHve makinasi arzum kullanıyorum memnunum 

Hamur makinasi teyzeme gelini almış teyzem çok memnun köfte hamuru falan fa yapiyor scheferr marka 

Bende almayı düşünüyorum emsan alacam sanırım diğer markayla garantiden buyuk sorun yaşadım yeminim var almam birseyinj
tarafından
İnşallah işime yarar bir sürü para trendyoldan baktım woldu yüksek olanlara
0 oy
tarafından
Kahve makinası arzum okka kullanıyorum m çok memnunum misafirlerim falan çok beğeniyor 

Hamur yoğurma makinası hakkında bilgim yok 
tarafından
Arzum iyi marka ama elektronik eşya birazda şans işi
tarafından
Öyle canım
0 oy
(20,294 puan) tarafından
Türk kahvesi için makinaysa bence çok gerekli değil cezvenin yaptığını yapıyo ben bi fark göremedim diğer kahve makinası için bişey diyemem
tarafından
Evet Türk kahvesi için düşündüm
(20,294 puan) tarafından
Bende var arçelik telve ama gerekli değil bence eşim sürpriz yaptı o şekilde alındı hiç gözüm yoktu
0 oy
(14,408 puan) tarafından

Hamur yoğurma bende istiyorum :)

Annem de var bence çok pratik mesela sabah kahvaltıya bizim oralarda pita demir istediğimiz zaman hemen makinaya koyuyor yoğuruyor rahatlık :)

Annemin ki emsan Ben de marka olarak homend bakıyorum birde yui ama oda fazla fiyatı diğerlerine göre

tarafından
Eşime dedim makinayla yapacak kadar ne yapıyon sanki dedi sen parasını hazırla alırız dedim güldük

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 55 göst.
0 oy
5 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 50 göst.
15 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nehir doga (528 puan) tarafından soruldu

405,996 soru

12,169,936 cevap

36,634 kullanıcı

...