0 oy
623 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,502 puan) tarafından

6 yıldır var ama olmuyor maalesef dikkatim dağlıyor eşimde öyle yaparsın sen diyen bir adam değil hatta pislik bir adam onun yüzünden iyice hevesim bitti hatta kalmadı desem yeridir:( var mı benim gibi olan

24 Cevaplar

0 oy
(327 puan) tarafından
Evet ben de öyleydim yıllarca korktum sonra küçük bir ilçeye atandım eşime beni işe bırak dedikçe o da artık yoruldu kendin git yapamayacağın bir şey değil demeye başladı. Başta baya panik yaptım korktum ama sürdükçe alıştım. Hala yoğun trafikte süremem ama şehirde tenha yerlerde sürmeye çalışıyorum alışmak için. Aslında hiçbir şey yok diyip korkunu hafife alamam çünkü korkan insanı ikna etmek çok zor ben de öyleydim. Bunun tek çözümü korksan da panik de yapsan o arabaya binmek. İlk tek başıma sürdüğüm zaman arabadan indiğimde tüm kaslarım gerilmekten titriyordu yavaş yavaş geçti
-Reklam-
0 oy
(5,287 puan) tarafından
Eşime sevgiliyken ben öğrettim araba kullanmayı o yüzden biz kadınların eekelere falan ihtiyacı yok sen yaparsın başarırsin demesini beklemek yerine hırs yap şunu düşün ilerde Allah korusun kocamın hastaneye gitmesi gerekiyor ama gidecek durumda değil veya çocuğunun okula gitmesi veya başka bir yere ama kocan yok kimden yardım bekleyeceksin kime gel bizi götür diyeceksin herkes bir kere götürür ikinciye burun kırın eder bugün herkes sağlıklı ama ilerde ne olacağı belli değil öğren kullan emin ol lazım olur 
0 oy
(14,362 puan) tarafından
İlk önce kendine guvenmelisin ama dikkat dağınıklığını cozmen gerek benim de 6 senelik ehliyetim var eşim yanımdayken kullanmisligim vardı geçen gün ilk defa 25 aylık kızımı alıp kendim gittim çarşıya 
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Ehliyeti olmadığı halde araba kulanan ben  ama tarafına çıkamam tabiki

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 556 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Esenb23 (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 587 göst.
12 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Papatya_masal (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 765 göst.
17 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem bolatat (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 251 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 00Melikeee (685 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,451 soru

23,747,047 cevap

314,531 kullanıcı

...