0 oy
482 göst.
Aile kategorisinde (2,152 puan) tarafından

6 yıldır var ama olmuyor maalesef dikkatim dağlıyor eşimde öyle yaparsın sen diyen bir adam değil hatta pislik bir adam onun yüzünden iyice hevesim bitti hatta kalmadı desem yeridir:( var mı benim gibi olan

24 Cevaplar

+1 oy
(4,740 puan) tarafından
Onun sen yaparsın demesine ihtiyacın yok bebeğim kadın yeter ki istesin ..!
(2,152 puan) tarafından
Ne zaman istediysem bosver ben seni her yere götürüyorum seni dedi
-Reklam-
+1 oy
(410 puan) tarafından
Var canım ben korkuyorum kaza yaparım diye pratigim de yok arabaya bindigim anda geriliyorum vücudum kasıyorum çok . Eşim sürse de kasıyorum hep korku her an bişi olucak kaza olucak diye . 
(2,152 puan) tarafından
Ha o benim işte :(
tarafından
O paniği üzerinden atarsan eşinin veya bir başkasının arabasında bu kadar kasmazsın canım
tarafından
Bende böyleyim ama ehliyetim yok panik yaparken direksiyon sınavından nasıl geçtiniz
(2,152 puan) tarafından
Valla kendim için söylüyorum cnm ilk direksiyon sınavında kaldım rampada kaldım daha sonra direksiyon hocam dedi ki arabagi ya bağırta yada uyut falan dedi sakinligimi korumak için içimden şarkı söyledim valla gayette sürmüştüm  o kalabalık trafikte sonra evlendim o oldu
tarafından
Ben sakinleştirici şurup içtim hemde 1 şişe:D
+1 oy
(10,687 puan) tarafından
ehliyetimi 2011 yılında aldım, o senede  beridir direksiyon başına geçmedim :)) 
(2,152 puan) tarafından
Neden peki?
(10,687 puan) tarafından
fırsat olmadı, çok niyetlendim. evlendikten sonra eşime dedim ders alırsım dedi, kendi hiç yanaşmadı kavga ederiz dedi. sonra otomatik araba alırız onda sürersşn boşver dedi ama arabayı satıp yenisini alamadık
(2,152 puan) tarafından
Benim ki de öyle işte istemiolar yanlarındaki kadın kendini gelistirsin biseyler yapsın
(10,687 puan) tarafından
her şeye okey verir ama buna yanaşmıyor hatta bazen laf dokunduruyorum, kızım benden önce öğrenecek diye sallamıyor
(2,152 puan) tarafından
Valla bir de al al hadi kapıda valla al git iki sürmeye başlasan baktı yapıyor bosver falan derler işte bu insanlar yanlış insanlar benim düşüncem eşim için diom seninkini bilmem ama ben cidden mutlu olduğum bir adamla değilim bir gün olsun hadi karım yaparsın demedi
+1 oy
(10,977 puan) tarafından
Hevesim var sürebiliyorum fakat ehliyetim yok 
(2,152 puan) tarafından
Al cnm geç olmadan al
+1 oy
(1,904 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim ehliyetim var gerek olduğu sürece kullanırım. Ehliyeti aldıktan sonra eşime hiç söylemeden çocukları okula getirip götürdüm. Baktım bi sıkıntı yaşamıyorum ozaman söyledim eşime arabayı kullaniyorum diye. 

Herşeyi kendine inanmakla basirirsin..
(2,152 puan) tarafından
Doğru valla al git dediğinde ver ulan demeliydim ama işte 6 yıl oldu unuttum da
+1 oy
(15,188 puan) tarafından
2 sene oldu alalı ama bende hiç kullanmadım. Arabamız var ama eşim bana güvenip vermiyor. Birine carpsan yada kaza yapsan ne yapacağiz diyor. O böyle yaptıkça benimde hevesim kırılıyor. 
(2,152 puan) tarafından
Hepsi mi ayni olur hepsi mi
+1 oy
(5,087 puan) tarafından

Ben varım sol gözüm az gördüğü için kullanmak istemiyorum eşim çok kızıyor kullanabilirsin diye ama ben istemiyorum :)

(2,152 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm inş birgun sende sürersin en azından kocan destekliyor
+1 oy
tarafından
Ehliyeti olmayıp araba kullanmayı bilen ben :)))) eşinle değil tek başına kullan atabayi gerçekten insan öyle biriyle daha çok stres oluyor
(2,152 puan) tarafından
Ya işte o cesaret yok bende :(((
tarafından
Önce kendini cesaretlendirmen lazım başkasından cesaret isteme
+1 oy
(2,677 puan) tarafından
Ehliyeti cebime koyduktan 8 yıl sonra araba kullanmaya başladım.. eşimde öyle destek felan olmadı yanımda oturdu bağırdı çağırdı ama tınlamadım. O bağırdıkça bende ona bağırdım . Sonra baktı sende cesaret var ben olmasam da yaparsın dedi bıraktı artık
(2,152 puan) tarafından
Maşallah cnm ;)
+1 oy
(2,065 puan) tarafından
Ben 17 sene önce aldım unuttum  eşimde kullan diyor cesaretim yok kız kardeşim öğretecek bakalım cesaret edersem kullanacağım 
(2,152 puan) tarafından
Hadi inşallah:)
+1 oy
(2,655 puan) tarafından
Ben canım maalesef tekte aldım ama sürmüyorum korkuyorum çok 1 2 kere eşim yanımdayken düz yol gittim o kadar
(2,152 puan) tarafından
Varsa fırsatın kullan araba cidden özgürlük cnm
(2,655 puan) tarafından
Evet bir de başka ülkedeyim kadinlar hep kullanıyor esimle tek tartışmamızdi sen de ogren özgür ol, istediğinde istediğin yere gidersin böyle olmaz diye ama korkuyorum ya arabayı çalıştırırken bile düz yol hakimiyetim yok
(2,152 puan) tarafından
Doğrudur cnm inşallah bigun olur kısmet
+1 oy
(1,543 puan) tarafından
Eşinin agziylami yapiyorsun ben ehliyetimi alalı henüz tam 1 sene bile olmadı ilklerde eşim cocukla tek çıkma bişe olur uzağa gitme derdi ben dedim bu ehliyeti cüzdanda.dursun diye almadım heryerede gidicem bana engel olma evde boşuna huzursuzluk çıkmasın dedim şuan gercekren her yere gidiyorum parklarim çok güzel kalabalık yerlere felan girip cikiyorum herşey seninle ilgili buna inan eşin dehil sen ikna ol yapicana ve Allah nasip ederse eğitmen olmak isityorum 3 sene aktif araç kullanmak gerekiyormuş 
(2,152 puan) tarafından
Hangi il ? İlk öğrencin ben olmak isterim :)
0 oy
(83 puan) tarafından

Ehliyetim yok fakat öyle araba sürerim ki şehirler arası bile giderim. Babamla eşim öğretti bana kullanmayı zaten. Fakat sürekli ehliyet derdim eşim gerek yok derdi. Şuan ehliyetine el koyulduğu için bana diyor gidip seni ehliyet kursuna yazdıralım ehliyetini al ne olacağı belli olmaz diyor :D 

Nasipse alacam inşallah bende bu defa

(2,152 puan) tarafından
Al cnm al valla geç olmadan al peki cnm bisey dicem bu Manuel araba benim çok dikkatimi dağıtıyor vites mi atim gaza mi basim o an afalliyorum bir den içime kapanıyorum denileni de duymuyorum çünkü o esnada bütün algı kapalı napcam ben ya
(83 puan) tarafından
Canım vites atacağın vakit ayağını gazdan çek debriyaja bas sonra tekrar gaza bas. Ayağın gazdayken atamazsın ki zaten vites.
Aslında çok kolayda işte ilk seferler alışana kadar çok zor geliyor.
Ben ilk sürüşlerimde aşırı panik yapıyordum şöyle böyle değil. Sürekli pratik yapman lazım ki alışasın
(83 puan) tarafından
Bizim 2 arabamız var. Ben nasıl alıştım söyleyeyim eşim artık bir iki derken ben korkumu yenemeyince arabanın birini bana bıraktı. Mesela eve gelirken şunu şunu alır mısın derdim altında araba yokmu bin git al gel derdi. Annemlere bırak beni akşam da alırsın derdim araba var sende bin git ben götürmem derdi. İnatlaştı benimle. Öğreneceksin gerekirse istediklerini almam gidip kendin alacaksın ama öğreneceksin derdi. İyiki de böyle yapmış yoksa asla böyle profesyonel bir şekilde araba kullanamazdım ben.
(2,152 puan) tarafından
Ya ne güzel işte zaten bir kadının arkasında kocası varsa o kadın herseyi yapar bizimki de ne gerek var ben zaten seni heryere götürüyorum bosver dio
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Benim 10 sene olacak nerdeyse ben ehliyeti aldım küçük bi kasabada yasiyoduk öğrendiğim araba son modeldi babamın arabası eski modeldi çok sertti yapamiyodum sonra büyük sehre taşındık burda hiç yapamazsın dedi vermedi sonra o arabayı sattı benim ehliyet boşa çıktı ehliyet sınavına girdiğim gün kullanmıştım en son 
(2,152 puan) tarafından
Anladım cnm inşallah bir gün olur
0 oy
tarafından
Canım öncelikle kendini cesaretlendir ve eşinı asla ve asla dinleme o sekilde destek olmuyorsa önce boş arazilerde dur kalk vs pratikleştir daha sonra kısa mesafelere git gerekirse dörtlünü yak o sekilde gez diger araclar dikkatli olsun süre süre hem cesaret kazanirsın hem ustalaşırsın ben ehliyet sinavima hamileyken girdim ve hamilelikten haberim yoktu karnım vs büyüdükce esim izin vermedi sıkıntı olur diye bende gizli gizli alıp daha sonra aldığımı söyleye söyleye pratiklestirdim suan kendimde suremiyorum karnım baya büyüdü ama doğumdan sonra devam edeceğim asla bırakma cunkü bırakıŕsan unutursun gerekirse özel ders al hocalardan iki 3 ders bile yeter yanı suanda esim ilk suremezsin vs diyodu uzun yolda vs hep bana kendisi verir sehir icindede ben istersem verir esini umursama yani ilk zamanlar ben umursasaydım suan hic direksiyon başina oturmazdim 
0 oy
tarafından

8 yıl önce ehliyet aldım ve ehliyet aldığım gün kaza yaptım :D

Akıllanır mıyım peki? Nioooo ertesi gün Bursa'nın trafiğine çıktım sonra yakın şehir dışına çıktım daha sonra Ankara İzmir İstanbul Konya Kayseri Aksaray Samsun Sakarya Ankara derken sürüşümü profesyonelleştirdim.  Kocanın yaparsın aşkım demesine değil senin cesarete ihtiyacın var canım haliyle birde panik olmamaya. Bu arada ilk ve tek kazam o oldu başka da olmadı çok şükür 

0 oy
(119 puan) tarafından
Ben çok istiyordum ehliyetim olmasını ama hamile olduğum için alamadım şimdi kızım 18 aylık eşim gösteriyor araba sürmeyi benden çok eşim öğrenmemi istiyor biraz acemilik gitsin ehliyete yazılacağım 
0 oy
(709 puan) tarafından
1 yıl oldu alalı.İlk başta insan korkuyor ama zamanla rahatlıyorsun.Ufaktan sürsen rahatlarsın aslında.Günlük kısa sürüşler.
0 oy
(211 puan) tarafından
Bende senin gibiydim canım acil bir işim varken araba bana baktı ben arabaya. Sonra arabanın kadının mahremiyeti olduğunu öğrendim. Neden otobüste orda burda sürünelim ya da neden arabaya binmek için eşimize ihtiyacımız olsun ki? 

Benim eşimde aynı normalde dünya tatlısı bir adamdır ama konu benim araba sürmem olunca hep kavga ederiz. Ben sol koltuktayken adama geliyorlar :) 

Keşke arabayla gidebilsem güvenim olsa dediğim bir gün anahtar orda al git dedi (yapamayacağımı düşünerek tabii) aldım baya trafikli bir caddeden yaklaşık 15-20dk uzaklıkta bir yere gittim. Eşim arabayı kapıda göremeyince aradı hemen ahahha:) Şimdi ara ara mahallede kullanıyorum. Haftaya da bir ehliyet hocasıyla anlaştım özel ders alacağım şehir içi ve park etme konusunda. 

Biz kadınlar istediğimiz her şeyi başarırız. Eşine takılma yeter ki sen iste :) 
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Yok canım saolsun eşim daha destekçi ehliyetim yoktu benim ama araba kullanmayı biliyorum eşim bu sene ehliyete yazdırdı şuan bu ayın sonunu bekliyorum inşallah tekte hallederim de eşime fazladan para verdirmem ve ne olursa olsun kimseden destek bekleme kendin yapabilirsin kendine her zaman bunu böyle çok saçma bir örnek olacak ama teoarik sınava girmeden önce bı komşum gelini 4.de geçmiş benimle dalga geçti oda yapamadı sende yapamazsın diye her gün kendime yapanlar nasıl yapıyor onlardan ne farkım var benim 100 le geçmeme gerek yok geçeyim yeter dedim kendimde bitirdim işi şimdi de aynısını yapıyorum yapabilirim benim kimsenin desteğine ihtiyacim yok başarabilirim olmaz diyenlere inat oldurmam lazım diyorum 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 272 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Esenb23 (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 443 göst.
12 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Papatya_masal (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 644 göst.
17 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem bolatat (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 182 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu

401,989 soru

12,034,310 cevap

36,262 kullanıcı

...