Ben ne diyeceğimi kime çatacağımı şaşırdım yani olay baştan aşağı o kadar saçma ki bunu nereden tutsan elde kalıyor ne dinle imanla alakası var ne ahlakla ne yaşadığımız çağla, hiçbir mantıklı şeyle alakası olmayan bu çarşaf adetine mi söveyim, namus arayışını sadece kadında arayan böyle töreye mi söveyim, bu töreyi yaşatan gerizekalılıklarına mı söveyim, namusu bırak tüm elalem başka hiç işleri yokmuş gibi karı kocanın özel hayatının peşine düşmelerine ayrı mı söveyim yav ben nereden başlayayım sövmeye anlayamadım ki.... Kocanda da çok büyük sorun var, pısırık ödleğin önde gideniymiş, kendi ailesinin ağzını nasıl susturamamış hele hele karısına iftira atılmasını nasıl yedirmiş kalıpsızz korkak ... Sende de suç var burada mağdur rolündesin, kocana meydan okuyamadın mı muhtemelen seni o kandırdı nişanlıyken sen onun için bazı şeyler göze aldın ve seni yarı yolda bıraktı. Şunu unutma kadın düşmanları var evet ama buna izin veren kadınlar olduğu sürece var olmaya devam edecekler.... Sizin hepiniz aslında kadının kolayca suçlanıp harcanabileceğni ve erkekten daha değersiz olduğunu kabullenmiş gibisiniz...