0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,713 puan) tarafından
Geçen ay Mirena takınmıştım. Regl oldum ama reglim çok uzadı. Doktoru aramıştım lekelenmem oluyor diye normal demişti ancak sonrasında kanamaya dönüştü ve artık 8. Gün hala reglim. Daha önce bakır spiral kullandığımda da reglim uzamıştı 10-12 gün sürüyordu yine mi aynısı olacak? Böyle olmasın diye Mirenayı tercih etmiştim. 

1 cevap

0 oy
(4,575 puan) tarafından
Ben taktırdım benim miyom vardi ağrılı uzun süreli çok miktarda kanama oluyordu 8 10 gibi onun icin taktirmistim. Onları düzene soktu kanamam azaldı ağrım azaldı ve günü azaldı 5 gün e düştü. Başlarda leke oldu normaldi o . İlk 6 ay leke olur dedi doktor zaten .İlk başlarda iyiydi 1 buçuk yıl kullandım sonra adet düzensizliği başladı bende ya 1 buçuk ay oluyordum yada 15 günde bir onun için gittim çıkardı ve miyomu arttırdı bende yani eğer kanama çoksa bünye kabul etmemiş ve ters giden bı şeyler olabilir bı doktora gitmelisin bence 
(1,713 puan) tarafından
Haklısın sanırım yarın arayıp gideyim. Bir şey yoksa bile içim rahatlar en azından
(4,575 puan) tarafından
Aynen canım çünkü bende adet düzensizliği olmasa farketmezdik miyomum büyüdüğünü çünkü spiral olduğu için ağrı yapmıyordu şimdi 1 buçuk yıldır deniyoruz olmuyor ikinci çocuğum
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 307 göst.
0 oy
3 cevap 2,126 göst.
4 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eymesira (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.
0 oy
3 cevap 68 göst.

410,952 soru

12,366,833 cevap

42,088 kullanıcı

Kategoriler

...