Kızlar kayınvalidem geçen hafta sonu cumartesi pazarhastaydı cumartesi gece acildeydik pazar günü de uzaktan misafiri vardı ben gittim misafirini karşıladım üstüne onu baktım ilaç verdim vücudunu ilacladim ( bunları yaparken kızı gezmeye gitmişti )gece de acile götürdüm başında bekledim tuvalete götürüp idrar kabına kadar ben yaptırdım düşünün gece yarısına kadar bekledim yanında kızı gelmedi gezmekten eve geldiğim 1 di ertesi gün ise gittim bide uykusuz dinlenemedim adam 3 gece onu götürdü geldi cumartesi pazar pazartesi gecesi 2 gün uyumadan 2 saat uykuyla gitti adam ise
Neyse sonra dün kendim hasta oldum kız hasta oldu ondan geçti bize de iki gündür hastanede koşuyoruz dün akşam da acile gittik kızın ateşi düşmedi dönüşte de kaynanam görümce de kalıyor iğnesi var üç günlük köyden gidip gelemez diye. Bizde nasıl oldu görelim dedik misafir de varmış neyse eşim ablasını aramis dönmemiş de kaynanam hemen ' ee kızım işte kaç gündür benim için koşuyor damadım da götür getir kaç gündür hastanede mahvoldu bende gözümü açamıyorum kızım koşuyor basım da dedi ' sonra döndü siz nerden bu saatte dedi gezmekten geliyoruz sandı herhalde hanım eşim de dedi ' kızla hanım hasta oldu senden geçti Büşra ya o gün koştu ya başında hastanelerde falan senden ona ondan da kıza geçti 2 gündür gece gündüz bizde hastane koşuyoruz dedi ' hanım geçmiş olsun demek yerine döndü bana ' ee sen niye ise gitmiyon ' dedi Allah'ım deli mıdır nedir arkadaş ben senin yüzünden grip olmuşum başım gözüm açılmıyor çocuk ateşler içinde ölüyor bende açtım ağzımı öyle.olunca ' sen görmüyon mu halimizi ya çocuk 40 41 derece ateş içinde nasıl bırakıp gideyim ben desen gözümü açamıyorum kafam kalkmadı bide hiç uyumadım kaç gun hastanede pesinde koşmaktan dedim sustu kaldı öyle ..
Eşim de kalk hadi götüreyim seni bize dedi bende ordan kaş kaldırdım eşime kafamı çevirdim hiç gel et demedim 'aa gelmiyim oğlum karın hastaymış ya dedi eşim de evet çocukla uğraşmaktan uyumadı kendi de hasta yarın kayınvalidecim gelcek bakmaya dedi mosmor oldu benim kaynana bunu duyunca
Sonra dedim eşime kalk hadi gidelim kafam kalkmıyor kalktım hiç gel bile demedim yürüdüm
Nankör yine nankör işte ben 2 gece acilde bı günde evde onu baktım hanimefendi o gün mahcup olup sağol dedi hatasını anladı dedim bana nerdeee. Ben yine her zamanki gibi kötüyüm.
Akşam iyi yaptım bence az bile sizce haksız mıyım ?? O kadar zoruma gitti o kadar kalbim kırıldı ki ??
O bana kosmuyor hiç bı zaman Mayıs ayında kızım enfeksiyondan yattı 5 gün bı gün bakmadı bile gelip aramadı bile doğru düzgün ben her dara düşünce koşuyorum ama yook nankör yine nankör
1,491,368 soru
24,370,645 cevap
347,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın