0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (6,988 puan) tarafından

Kızlar kayınvalidem geçen hafta sonu cumartesi pazarhastaydı cumartesi gece acildeydik pazar günü de uzaktan misafiri vardı ben gittim misafirini karşıladım üstüne onu baktım ilaç verdim vücudunu ilacladim ( bunları yaparken kızı gezmeye gitmişti )gece de acile götürdüm başında bekledim tuvalete götürüp idrar kabına kadar ben yaptırdım düşünün  gece yarısına kadar bekledim yanında kızı gelmedi gezmekten eve geldiğim 1 di ertesi gün ise gittim bide uykusuz dinlenemedim adam 3 gece onu götürdü geldi cumartesi pazar pazartesi gecesi 2 gün uyumadan 2 saat uykuyla gitti adam ise 

Neyse sonra dün kendim hasta oldum kız hasta oldu ondan geçti bize de iki gündür hastanede koşuyoruz dün akşam da acile gittik kızın ateşi düşmedi dönüşte de kaynanam görümce de kalıyor iğnesi var üç günlük köyden gidip gelemez diye. Bizde nasıl oldu görelim dedik misafir de varmış neyse eşim ablasını aramis dönmemiş de kaynanam hemen ' ee kızım işte kaç gündür benim için koşuyor damadım da götür getir kaç gündür hastanede mahvoldu bende gözümü açamıyorum kızım koşuyor basım da dedi ' sonra döndü siz nerden bu saatte dedi gezmekten geliyoruz sandı herhalde hanım eşim de dedi ' kızla hanım hasta oldu senden geçti Büşra ya o gün koştu ya başında hastanelerde falan senden ona  ondan  da kıza geçti 2 gündür gece gündüz bizde hastane koşuyoruz dedi ' hanım geçmiş olsun demek yerine döndü bana ' ee sen niye ise gitmiyon ' dedi Allah'ım deli mıdır nedir arkadaş ben senin yüzünden grip olmuşum başım gözüm açılmıyor çocuk ateşler içinde ölüyor bende açtım ağzımı öyle.olunca ' sen görmüyon mu halimizi ya çocuk 40 41 derece ateş içinde nasıl bırakıp gideyim ben desen gözümü açamıyorum kafam kalkmadı bide hiç uyumadım kaç gun hastanede pesinde koşmaktan dedim sustu kaldı öyle ..

Eşim de kalk hadi götüreyim seni bize dedi bende ordan kaş kaldırdım eşime  kafamı çevirdim hiç gel et demedim 'aa gelmiyim oğlum karın hastaymış ya dedi eşim de evet çocukla uğraşmaktan uyumadı kendi de hasta yarın kayınvalidecim gelcek bakmaya dedi mosmor oldu benim kaynana bunu duyunca 8-)

Sonra dedim eşime kalk hadi gidelim kafam kalkmıyor kalktım hiç gel bile demedim yürüdüm 

Nankör yine nankör işte ben 2 gece acilde bı günde evde onu baktım hanimefendi o gün mahcup olup sağol dedi hatasını anladı dedim bana nerdeee. Ben yine her zamanki gibi kötüyüm.

Akşam iyi yaptım bence az bile sizce haksız mıyım ?? O kadar zoruma gitti o kadar kalbim kırıldı ki ?? 

O bana kosmuyor hiç bı zaman Mayıs ayında kızım enfeksiyondan yattı 5 gün bı gün bakmadı bile gelip aramadı bile doğru düzgün ben her dara düşünce koşuyorum ama yook nankör yine nankör 

9 Cevaplar

0 oy
(3,349 puan) tarafından
Buda sana ders olsun yapmassin bi daha allah bilsin
(6,988 puan) tarafından
Daha önce de yaptım daha önce baktım hem de hamileydim yine aynı yapmıştı
-Reklam-
0 oy
(740 puan) tarafından
Boşver canım dış kapının dış mandalı kaynananı eşin en azından senden taraf yapma kimseye iyilik yapıp kötülük bulanlardansn sende benim gibi madem o kadar iyi kızı bundan sonra kızı koşsun herşeyine umursama yanında olma bak o zaman senden iyi kimse olmaz niye üzüyorsun böyle değersiz insanlar için kendini 
(6,988 puan) tarafından
Kız insan bi Allah razı olsun gelinim koştun hasta oldun benim yüzümden bı şey ister misin ihtiyacın var mı der
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Geçmiş olsun öncelikle kuzum ama ben önceki postunda.demiştim nankör nankördür huyundan suyundan vazgeçmez boşver takma kafana insanlık yapıp bakmışsın daha muhatap bile olma 
(6,988 puan) tarafından
Nankör nankördür haklısın Allah görsün  inşaallah kalkıp da yüzsüz gibi kalmaya gelmez bugün
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Hadi seni geçtim Kızın hasta olduğunda bile aramayan birine çok afedersin de idrar kutusuna kadar niye tutuyorsun ki? Vicdan merhamet iyi niyette bir yere kadar. Bundan sonra takma bence. Yaptıklarını da Allah bilsin. Bosver
(6,988 puan) tarafından
Ben bu konuda fazla iyi niyetliyim gülüm malesef . Acıdım kimsecikler yoktu yanında tek başına insanlık bende kalsın dedim
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Kaynnan hastayken gitmemen lazımdı çocuklarını da düşünmen gerekiyor 40 41 ateş ne demek hepiniz hastalanmışsınız değer mi yani kadının umrunda değil bide yaptıklarını emeklerini inkar ediyor nankörler bu Kaynanalar ne yapsan da yaranamazsın bu yüzden yapmıycaksın bakmıycaksın
(6,988 puan) tarafından
Hafta sonu hasta olmadı çocuğum gülüm oraya gittikten sonra pazartesi gecesi hasta olduk . Allah görsün yaptığımı kıyamadım gittim pişman etti beni
0 oy
(725 puan) tarafından
Kızı varken size nasıl düşüyor bakmak.Anlayamayana,beni adam yerine koymayanı ben görmezden gelirim.
(6,988 puan) tarafından
Salaklık bende işte kuzum o gün kimse yoktu yanında ölüyordu resmen gözü başı açılmıyordu. Bu saatten sonra yok bitti hele arayıp sormasın çocuk nasıl diye bugün hele yüzsüz gibi kalmaya gelsin o zaman görür laf nasıl oluyormuş
(725 puan) tarafından
Lafla en fazla sinirini atarsın.Görmezden gelip adam yerine koymazsan belki anlar.
(6,988 puan) tarafından
Gel demedim işte akşam zoruna gitti hanımın. Bekledi gel diyeyim diye ..ben kendim de hastayım baksın kızı nasıl olsa yapsam da yaranamiyorum
0 oy
tarafından
Eşin zaten gerekeni demiş tepkisini koymuş sessiz kalmamış. Sen istersen dün ortalığı yaksan bile bir şey değişmezdi ama eşinin birkaç küçük lafı kaynanayoli delirtmeye yeter. hele ki oğlunun ağzından kaynacim lafını duymak beynini zonklamistir. 
(6,988 puan) tarafından
Evet :D bide utanmadan ise niye gitmedin diyor ananın seyinden gitmedim cikcam zaten sanki mecburum gibi triplere giriyor borcumuz var esime destek olayjm diye çalışıyorum neyin tribindesin
0 oy
tarafından
Ahh canım benim o postunada yazmıştım nankör insan değişmez anlık anlaması hiç önemli değil 
(6,988 puan) tarafından
Aynen öyle bide utanmadan gel desem gelcek benim kendime hayrım yok iki gündür ise gidemiyorum
0 oy
(7,796 puan) tarafından
Sen zaten  dün demiştin ben baktım ama nankörlük yapacak diye beklediğin davranış olmuş olmasa şaşır sen Allah rızası için yaptın bırak boşver senin ona ihtiyacın yok zaten Rabbim şifalar versin evladınla sana
(6,988 puan) tarafından
Ben malımi bilirim. Gel desem gelcek bide utanmadan diyor ise niye gitmedin

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 2,092 göst.
0 oy
3 cevap 386 göst.
10 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 599 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 569 göst.
12 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MerveM1234 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,368 soru

24,370,645 cevap

347,995 kullanıcı

...