0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (1,184 puan) tarafından
Bunu esım kendi agziyla söyledi benim icin öncelik annem.babam sonra da cocuklar daha sonra da ben gelirmisim evet insanın annesi babası ama benim.öyle bi onceligim olmadı esimi en önceligim.yaptım yani bu düsuncesi de bana garip geldi acıkcası sizce hangisi dogru 

24 Cevaplar

+1 oy
(2,343 puan) tarafından
Bence öncelik diye bir şey olmaz ben yanlış buluyorum anne baba hakkı denen bir şey var evlilikde eş hakkı denen bir şey var eşler birbirine saygı ve sevgisini eksik etmemeli aile bağları çok önemli burda da en önemli görev erkeğe düşüyor eşin çok yanlış konuşmuş seni son sıraya koyup ben eşime asla demem önce benim diye onun anneside demez bunun sebebide eşimin aradaki köprüyü iyi kurması bende çok anneciğim annemi sona atamam mesela ne zaman ihtiyacım olsa yanımda 
(2,343 puan) tarafından
Tabiki öğle herkesin sevgisi ayrıdır gönlümüzde herkese yetecek kadar yer var ben hiç sormadım oda hiç böyle bir şey demedi iki evladım ne kadar emek veriyorum maddi manevi iyi insan olsunlar diye okadar çabalıyorum oğlum ileride eşine saygılı sevgili sadık olsun diye aynı şekilde kızımıda öğle yetiştiriyoruz Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi
(1,906 puan) tarafından
Iyi de kadın ondan bahsetmiyor ki. Siz yalnis anlamışsınız. Her şeyde annem babam diyip onları yok saymaktan bahsediyor. Sadece hayatında biz olalım kendi ailesini yok saysın demiyor ki. Kimse de demez zaten böyle bir şey.
(2,343 puan) tarafından
Ben bayan öğle diyor demedim ki eşini suçlu buldum   eşini bunu eşine söylemisini yanlış buldum belkide tam olarak anlatamadım
(1,906 puan) tarafından
Olabilir canım. Ben de yanlış anlamış olabilirim.
(2,343 puan) tarafından
Eşi sıraya koymuş olacak şeymi bunu demesi bile yanlış bazı eşler ilk sırada olmak ister bazı annelerde gelini kıskanır ilk sıraya beni koy der bunu erkeğin sağlamı lazım biri anne biri hayat arkadaşı ben bayanı anladım ve asla onu suçlamadım eşi hatalı bu durumda benim için sen son sıradasın denirmi ben asla soru soran kişiyi suçlama yapmadım öğle anlaşıldı ise kusura bakmayın
-Reklam-
+1 oy
(11,062 puan) tarafından
Anne babası kardeşleri halalari dedeleri falan benden önce gelir tapar resmen onlara aile olduğunun daha farkında değil 

Bı ara demişti annem ne derse haklıdır anneme tek kelime laf edemezsin diye 

Oğlum karını boşa dese neden diye sormaz saniyesine boşanmaya başlar artık 
(624 puan) tarafından
Kurban olurum ya. Hayır hiç almasaydı daha iyiydi eşin. Böyle hödüklük daha hayatımda görmedim. Annesinde neden bırakıyor. Çocuklarından önemli hiçkimse olmamalı ya değer mi o çocuğun ağlamasına. Allah eşine bi dank ettirsen de vicdan azabından kıvransın size böyle yaptığı için
(11,062 puan) tarafından
Bı bildiği varmış zamanı varmış eve gelmesi için ben anlamıyorum cnm çözemiyorum 6 senedir çözemedim ve ben bunların içinde sinir hastası oldum
(624 puan) tarafından
Allah sana binlerce kez sabır versin canım ve içine ferahlık versin gerçekten böyle insanlar ömrü çürütür
(11,062 puan) tarafından
İçim asla ferah olmuyor be cnm hani kime ne yaptım da karşılığı diyorum ama kimseye de zararım dokunmaz bu saflıkla salaklikla daha çok hasta olurum ben
(624 puan) tarafından
Kimseye birşey yaptığından değil canım Allah seni sınıyor işte ne dicen. Allah yardımcın olsun alıştır kendini çok yıpratma mal bu çünkü değişmez
0 oy
(980 puan) tarafından
Hayır her zaman söyler artık evliyiz önceliğimiz birbirimiz olmalı der
0 oy
(2,419 puan) tarafından
Hayır öncelik sen olmalısın öyle bişey dese ahaa kapı orda git anana derim hasta oluruz birbirimizden başka kimsemiz olmaz yanımızda 
0 oy
(6,750 puan) tarafından
Ben bu öncelik şeyini çok saçma buluyorum bu öncelik durumu değişiyor sonuçta eğer o an öncelik benim olmam gerekiyorsa benim eğer annesi babası olması gerekiyorsa annesi babası eğer çocukları olması gerekiyorsa çocukları benim için de geçerli yok ben degilim yok sen değilsin çok saçma geliyo heee şu olur mesela ben çok hasta olurum ya da çocuklar oda bizi bırakıp başkasına giderse orda işler değişir ağzına ederim yani 
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Benimkinin öncelik anne baba abla abi amca yenge sonra belki ben ge çocuğu 
0 oy
(611 puan) tarafından
Bana göre onun önceliği ailesidir yani sen dinende senin her ihtiyacını karşılamak zorunda yapmazsa eğer günaha girer çünkü sen ona Allah'ın emanetisin, tabi ailesinin de yanında olacak ama onun önceliği sensin
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Eşimde öncelik diye bişey yok anne baba kardeş çocuk ben esitiz gözünde ama kızı gelene kadar ilk önceliği şuan kızı sonra biz 
0 oy
(3,296 puan) tarafından
Benim önceliğim kızım ilk önce kızım gelir sonra geri kalan gelir kızım en değerlimdir 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Eşimin de benim de önceliğimiz ailemizdir. Yani bizim kurduğumuz aile. Sonrası kök ailemizdir. Annemiz babamız kendi ailemizden sonra gelir... Tabii şartlar ve duruma göre esnetiledebilir. 
(1,184 puan) tarafından
Bende böyle.düsünüyorum önce kendi ailemiz olması gerekir ama o bu sekilde düsünmüyor
(1,123 puan) tarafından
Söyleye söyleye eşinizi buna inandırın... :)
0 oy
(491 puan) tarafından
Ağzıyla demiyo ama icraatlarıyla belli hersey
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Kimin ihtiyacı varsa öncelik ondadır. Çocuklar bakıma ihtiyacı olduğu için ikimizin de önceliğimiz çocuklar. Evli olduğumuz için birbirimiz sonra ailem. Eşimin ailesi yok. 
0 oy
(922 puan) tarafından
Eşimin önceliği kızımız ondan sonra ilk evlendiğimiz zaman annesi söyleyebilirdim ama şuan benim. nedenini de söyleyim annesi çok ayrımcılık yapıyor hâlâ da öyle anladı yani eşim de. kaynanama annesinin evi çıktı TOKİ'den onu alacak gibi eşimden borç para almayı düşünüyor ama eşim vermez biz araba alırken bile annesi param yok dedi gitti oturma Grubu duvardan duvara TV araba aldı. eşim de anladı zaten daha biz konteyner da oturuyoruz ev yok bize kendine çıkan ev için alıyım siz oturun dedi. eşim yok sen kendi malını ne yapıyorsan yap ben başvuru yaparım çıkarsa çıkar çıkmazsa da yapacak bir şey yok dedi konuyu kapattı.
0 oy
(2,909 puan) tarafından
Aslında öncelik diye bir şey yok. Yani eşimle bir ara konuşurken bu tarz konular da geçti seni hiçbir şeyle tercih etmem sen bitanesin dedi ama annem öncelik derdim çünkü o beni bakıp büyüttü fakirlikte ne zorluklarla. Kardeşleri çok babasi da var onları saymadı ama anne hakkı farkli dedi. Doğru söylüyor. Şu an sana bu mesajı 2 elimde göğüs pompası saat gecenin 3.53 ünde yazıyorum. Çocuğum göğsümü asla tutmadığı için bu şekilde sagip süt veriyorum. Annelik farklı gerçekten. He ama şöyle hep der bir tartışma vs olsa asla eşim diye ya da annem diye taraf tutmam haklı haklıdır demişti 
0 oy
(2,307 puan) tarafından
Eşim içinde, benim için de öncelik kızımız. Sonrasında birbirimiz geliyoruz. Ne kadar kavga etsekte başkasının önüne koymayız. Eşiniz tuhafmış, insan evladını nasıl ikinci plana koyar anlamıyorum
0 oy
(13,128 puan) tarafından
Eşimin en önceliği herkes. El laf etmesin de benim düşüncemin hislerimin bi önemi yok. 

Demek istediğimi anlatabilmisimdir umarım 
0 oy
(2,191 puan) tarafından
VAlla eşim her iki tarafa eşit davransın da önceliği annesi babası olması beni üzmez ama bana da eşit davranacak davranmazsan sıkıntı olur 
0 oy
tarafından
Valla éşim ailesine çok düşkün çok seviyor onları bende seviyorum eşimin ailesini.Ama bize çok daha fazla düşkün hep der annesine falan hatunum oğlum bir tane diye.Ne ben nede kaynanam asla önce beni sev yada önceliğin biz olsun falan asla demeyiz.Kaynanam beni de çok seviyor kızı gibi görüyor Sag olsun.Hatta aksam telde konuşurken eşim hatunum bir tane saçını severim onun dedi.Kaynanam da hep sen seviyon gönder bizde sevelim torunumu gelinimi dedi. Eşimde onun saçını benden başka kimse sevemez dedi.Ben gelirsem getiririm gelemezsem çok uzak asla göndermem dedi
0 oy
tarafından
Kendi diliyle ilk önceliğim sensin der ama gerçek hayatta dara düşmediği sürece 2.planda ben olurum 
0 oy
(1,906 puan) tarafından
Eşim için önce kızımız sonra ben sonra da diğerleri. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 238 göst.
14 Kasım 2022 Aile kategorisinde oylede.guzel1 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 339 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
49 cevap 1,037 göst.
24 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 652 göst.