+1 oy
413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (179 puan) tarafından
Ya kızlar kendi cocugum olmasa her halde artık deliricem yaz tatilidir diye babası evde ben neye hayir desem hemen babasına koşuyor annem bana kızdı diyo hâlbuki hayır veya izin vermiyorum  resmen bu durumu kullanıyor o kadar aglak bir kız olmuş ki artık cidden dayanamıyorum babası da kızı ne dese o diyor valla ne yapacağımı şaşırdım  yaş üç bu arada babasına diyorum sen karışma bana diyo ben bile senin sesinden rahatsız oluyorum

9 Cevaplar

+2 oy
(5,847 puan) tarafından
Aslında eşinin kızına annen ne derse odur deyip sana destek olması lazım yoksa kızının gözünde kötü olursun eğitim olmaz öyle bizımde babaanne tarafından öyleydi konuştum öyle düzeldi ben hayır dediğim yerde annen hayır diyor olmaz derler kapanır konu 
(179 puan) tarafından
İnan ki anlatamıyorum bunu eşime mesela kızım bana babasını şikayete gelmiyor çünkü ben babani sikayete gelme deyip babasının haklı olduğunu anlatıyorum eşim tam tersi
(5,847 puan) tarafından
Zor bir durum aslında kızın büyüyünce senı hıc dınlemeyebılır doğruyu yanlışı ayırt edemez eşini karşına al güzelce konuş çocuk eğitimi için çok önemli  olduğunu söyle inşaAllah bır an önce anlar eşin
(179 puan) tarafından
Amin canım valla konuşuyorum da işte diyor kızım da kızım sanki ben değil o doğurmuş
-Reklam-
+1 oy
(50 puan) tarafından
Eşin evdeki kurallarla ilgili kızını uyarman konusunda seni desteklemediği sürece bu durum asla düzelmeyecek
(179 puan) tarafından
Aynen canım eşimin bundan dolayı evde olmasını istemiyorum
(50 puan) tarafından
Kızın Ergenlik dönemine gelince eşin yaptığı hatayı anlar. Umarım bu kadar gec kalmaz
(179 puan) tarafından
Aminn valla o zamana kadar çocuk yoldan cikar
(50 puan) tarafından
Sonrada bu çocuğu nasıl yetiştirdin derler?
+1 oy
(18,125 puan) tarafından
Esin sen kızınca karıştığı icjn kızın babasından güç alıp daha da şımarir bu çok normal sorun esinde canım oda sende eğitim verirken çocuğa birbirinize karışmamanız lazm
(179 puan) tarafından
İşte gelde anlat diyorum sözümüz bir olsun anlatamiuorum
+1 oy
(20,634 puan) tarafından
Babası bu kadar yüz verirse sonra söz dinlemeyen bi kız olucak annenin hayır dediğine baba evet dememeli ya
(179 puan) tarafından
Aynen öyle olmuş canim
+1 oy
tarafından
Esinizin tavrı cok yanlıs surekli kızınızı desteklediği icin dogru bi davranısta yapsa yanlıs bir davranista yapsa nede olsa babam yanımda tavrinda olur ilerleyen zamanlarda da esinizle konusun cocuk dogru olani da sikayet eder yanliş olani da babasıda dogru olan sikayetlerde yalnizca yaninda oldugunu bildirsin mesela cocuk oyuncak ister babalar genelede dayanamaz siz almazsiniz babasina sikayet eder bu dogru gelir gidip kendi alır belki ama bir seyi bilerek doktugunde siz kızinca bu gibi davranislardada tutup kizinizi desteklemesin 
(179 puan) tarafından
İnan ki babası dediğin her şeyi yapıyor ve bende artık delirmek uzereyim
tarafından
Iste ona guveniyor o yuzden sizi ona şikayet ediyor baba güven kazanmıs ona iyide olsa kotude olsa gozunde her seyi sikayet edebilecegi guveni vermis
(179 puan) tarafından
Harfiyen dedigin gibi e hal böyle olunca çocuk baba da baba diyo
+1 oy
tarafından
Esin seni desteklemezse maalesef bu durum böyle devam edecek esin laf anlamıyorsa bu konuda mutlaka pedogogtan yardım almalisiniz eşinle birlikte
(179 puan) tarafından
Eşim avukat diyorum bu kızı savunacagin kadar avukatlık desteği verseydin köşeyi donmustuk :)) hayatta gelmez o hep doğrusunu yapar bay çok bilmiş
tarafından
Avukatligi ofisinde yapsın evin hakimi sensin
(179 puan) tarafından
işte Anlata bilsem
+1 oy
(2,939 puan) tarafından
Sorun kızın da değil eşinde. 
(179 puan) tarafından
Zaten onda da gelde anlat belki bin defa aynj konuşmayı yapıyorum
+1 oy
(708 puan) tarafından
Bütün suç eşinde aynısı bide bende var delirtiyo beni
(179 puan) tarafından
Ay nasıl seni anlıyorum benim de artık sabrım kalmıyor
+1 oy
tarafından
Tamamen babası ile alakalı ben çocuklarıma kızsam yada bir şeye ızın vermesem gidip eşime söyleseler eşim annenız öyle dıyorsa oyledır ne dıyorsa onu yapın der yada kızdı derlerse ne yaptınız da kızdırdınız anneyi der oturur konuşur 
(179 puan) tarafından
İşte benim ki yok diyo sen kızımı izliyorsun annesi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 350 göst.
13 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
0 oy
10 cevap 373 göst.
0 oy
40 cevap 1,313 göst.