Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem Efendimiz şöyle buyurdu: “Kim her sabah ve her akşam üç defa bu duayı okursa ona hiçbir şey zarar vermez."
بِسْمِ اللَّهِ الَّذِى لاَ يَضُرّ ُ مَعَ اسْمِهِ شَيْءٌ فِي اْلاَرْضِ وَلاَ فِي السَّمَاءِ وَ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمْ
Okunuşu: Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
Anlamı: İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.” (Ebû Dâvûd, Edeb, 101/5088; Tirmizî, Deavât, 13)
Benimde öyle ben de çok korkuyorum ve nazara da geliyor ama beterinden korkuyorum. Göz o kadr kötü pis bişey ki benim bebeklerim ve çocukluğum çok güzel akıllıymışım nazara gelip kaza geçirdim fiziki olarak o kazanın darbesi bende duruyor ve yüz olarak çok değiştim. Kızım için de çok korkuyorum çok göze geliyor dikkat edilir bir bebek parkta onca çocuk içinde dikkat çekiliyor. Ben de diken üstünde oluyorum çok da korkuyorum tedirginim Allahım korusun senin bebeğini de benim bebeğimi de. Kalem süresi atıyordum ama kaç gündür açmadım duaları da arada okuyorum.
Rabbim bütün evlarımısı korusun
1,487,396 soru
24,315,338 cevap
344,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın