Kızlar 5 yıllık evliyim ama eşimle aramızda saygı sevgi hiçbir şey kalmadı sorana olursa o yaptı Bana sorarsan da eşim yaptı bence karşılıklı oldu 5 yıldan beri İşine çok düşkün saat 12.00 1.00 2. 3 ve ilgi göstermiyor gece geç saatlerde geliyor zaten o saatten sonra da hiçbir şey olmuyor seks konusunda da iyi değiliz buradan hepten yıpranıyorum zaten 5 yıllık evliyiz 2 tane çocuğumuz var bir tanesi üç buçuk yaşında bir tanesi 3 aylık biraz uzun olacak ama yoruldum artık beni anlamayan kişiden boşanmak istemiyordum ama baktım aileme de saygısı her şeyi bitiyor her lafı diyor kardeşlerimin yanında boşanmak istiyorum Bunu 100 kez söyledim bu 2 ay içinde boşanmak istiyorum hayır boşanamazsın diyor Bu beni patlatan nokta da şu ki Bir önceki posta açmıştım deniz muhabbeti vardı izin vermedi gitmedim O kuzenim de sağ olsun kalbimin kırıldığını hissetmiş sağ olsun bugün bana kahvaltıya geldi annemle birlikte çok mutlu oldum dedik ki gölete gidelim Gölet de çay içelim falan vesaire bu seferdi kuzenim rahatsızlaştı göletti hastaneye gittiler bize burada bekleyin dediler erken gelirsek oturalım dediler çünkü kendinden emin de erken geleceğini Neyse erken gelemedi eşimi aradım geldi aldı bizi Ama 10 tane de laf söyledi hasta halinizle dışarılarda gezmeye bayılıyorsunuz Sizi Allah dışarı için yaratmış zaten Dört çocuklu telef olduk orada işimi arıyorum 10 kez dükkandan çıkamıyor yoğun diyor çık gel diyorum çocuklarla yapamıyoruz Neyse Kız kardeşim de o laflarını duydu Annem beni çocuk gibi azarlıyor Benim annem 5 yılda 2 kez azarladı eşimi ama sonra annem özür diledi kalbini kırdığını hissedince yanaklarından öptü benim kayınvaliden de 5 yıldır bana her lafı söylüyor kayınbabam dahi ama ozur dilemiyorlar iyice agzima ediyorlar Benim ailem eşimin geç gelmesine dahi bir şey demiyorlar arkasını duruyor ama yine benim ailem kötü yoruldum artık boşanmak istiyorum gerçekten nasıl yapacağımı bilmiyorum İki çocukla lise mezunuyum iş bulabilir miyim yapabilir miyim gerçekten çok zor durumdayım Ailem zaten fazla gelmek istemiyor bana Niye Çünkü Kayınvalidemin kötü sözleri ve kötü bakışları yüzünden Of ne yapacağım Kızlar bana bir akıl verin bugün Kız kardeşim de çok darılmış kırılmış zaten onu bir yandan pofpofluyorum O diyor abla senin suçun yok Niye bu kadar kendini telef ediyorsun ablacığım diyorum Kimseye bir şey söyleme zaten gelmek istemiyorlar iyice şey olmasınlar diyorum O da tamam dedi abla demeyeceğim dedi ama böyle her defasında aileme bir şey demesinden sıkıldım ben ona diyorum ki sen köpek misin diyorum o bana diyor ki siz köpek misiniz Ben ona laf atarken o bana çoğul atıyor yoruldum Ne yapacağım kızlar akıl verin