0 oy
580 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (258 puan) tarafından
Kızlar 5 yıllık evliyim ama eşimle aramızda saygı sevgi hiçbir şey kalmadı sorana olursa o yaptı Bana sorarsan da eşim yaptı bence karşılıklı oldu 5 yıldan beri İşine çok düşkün saat 12.00 1.00 2. 3 ve ilgi göstermiyor gece geç saatlerde geliyor zaten o saatten sonra da hiçbir şey olmuyor seks konusunda da iyi değiliz buradan hepten yıpranıyorum zaten 5 yıllık evliyiz 2 tane çocuğumuz var bir tanesi üç buçuk yaşında bir tanesi 3 aylık biraz uzun olacak ama yoruldum artık beni anlamayan kişiden boşanmak istemiyordum ama baktım aileme de saygısı her şeyi bitiyor her lafı diyor kardeşlerimin yanında boşanmak istiyorum Bunu 100 kez söyledim bu 2 ay içinde boşanmak istiyorum hayır boşanamazsın diyor Bu beni patlatan nokta da şu ki Bir önceki posta açmıştım deniz muhabbeti vardı izin vermedi gitmedim O kuzenim de sağ olsun kalbimin kırıldığını hissetmiş sağ olsun bugün bana kahvaltıya geldi annemle birlikte çok mutlu oldum dedik ki gölete gidelim Gölet de çay içelim falan vesaire bu seferdi kuzenim rahatsızlaştı göletti hastaneye gittiler bize burada bekleyin dediler erken gelirsek oturalım dediler çünkü kendinden emin de erken geleceğini Neyse erken gelemedi eşimi aradım geldi aldı bizi Ama 10 tane de laf söyledi hasta halinizle dışarılarda gezmeye bayılıyorsunuz Sizi Allah dışarı için yaratmış zaten Dört çocuklu telef olduk orada işimi arıyorum 10 kez dükkandan çıkamıyor yoğun diyor çık gel diyorum çocuklarla yapamıyoruz Neyse Kız kardeşim de o laflarını duydu Annem beni çocuk gibi azarlıyor Benim annem 5 yılda 2 kez azarladı eşimi ama sonra annem özür diledi kalbini kırdığını hissedince yanaklarından öptü benim kayınvaliden de 5 yıldır bana her lafı söylüyor kayınbabam dahi  ama ozur dilemiyorlar  iyice agzima ediyorlar Benim ailem eşimin geç gelmesine dahi bir şey demiyorlar arkasını duruyor ama yine benim ailem kötü yoruldum artık boşanmak istiyorum gerçekten nasıl yapacağımı bilmiyorum İki çocukla lise mezunuyum iş bulabilir miyim yapabilir miyim gerçekten çok zor durumdayım Ailem zaten fazla gelmek istemiyor bana Niye Çünkü Kayınvalidemin kötü sözleri ve kötü bakışları yüzünden Of ne yapacağım Kızlar bana bir akıl verin bugün Kız kardeşim de çok darılmış kırılmış zaten onu bir yandan pofpofluyorum O diyor abla senin suçun yok Niye bu kadar kendini telef ediyorsun ablacığım diyorum Kimseye bir şey söyleme zaten gelmek istemiyorlar iyice şey olmasınlar diyorum O da tamam dedi abla demeyeceğim dedi ama böyle her defasında aileme bir şey demesinden sıkıldım ben ona diyorum ki sen köpek misin diyorum o bana diyor ki siz köpek misiniz Ben ona laf atarken o bana çoğul atıyor yoruldum Ne yapacağım kızlar akıl verin

8 Cevaplar

+1 oy
(1,428 puan) tarafından
Saygı bitmiş malsef saygı olmasa hiç bise olmuyor al.karsina konuş bakalım o şimdi sen boşanmanın sanıyor 
(8,334 puan) tarafından
Kades zaten her kadının telefonunda olmalı bencede.. Aynen öyle zor kadın olmak
(1,428 puan) tarafından
Bende var evliligim şükür güzel ama yarın ne olacagi belli olmaz esim yükledi bide:))))
(258 puan) tarafından
Aynen ben de yüklemeyi düşünüyorum canım cevabın için teşekkür ederim
(258 puan) tarafından
Aaaa ne güzel  böyle adamlar eşlerine güven veriyor canım
(1,428 puan) tarafından
Cunki benim ne kadar deli olduğumu bilir
-Reklam-
+1 oy
(789 puan) tarafından
azik etme el kadar yavrun var adam calisiyor iste sen de bebeklerini buyut omur boyu calisacak degil ya. sen bebeklerini buyuturken zamanin nasil gectigini bile bilemezsin kocani bu kadar dusunup durma kendinle mesgul ol. bosanirsan ne olacak o baskasini bulacak sen cocuklarla ugrasacaksin oyle mi? yazik edersin yuvana. sen ne saniyorsun herkes kocasiyla gezip tozuyor mu? bu kocadan daha iyisini mi bulacaksin dertsiz basina dert acma. ailene neden laf soyledigini bilmedigim icin kocani suclayamiyorum 
(606 puan) tarafından
Katiliyorum size yorumunuz çok hoşuma gitti bir artı verdim.hepimiz bseylere sabrederek duruyoruz evlatlarımız için orda burda surunmesinler dye kimsenin minneti altına girmesinlr dye.
(258 puan) tarafından
Kim yuvasını bozmak ister ki Siz de haklısınız ben bir şey demiyorum Ama şöyle bir şey var ki her şey para demek değil Dün adama diyorum ki ben senden boşanmak istiyorum adama sanki normal bir şey söylüyormuşum gibi karşılıyor korku paniğe bile girmiyor Beni seven insan Sizce Korkmaz mı korku paniğe girmez mi Benim tek istediğim şey sevgiye Şefkat muhabbet iki çift kelam Ama bunlar olmuyor maalesef saat gece 1'de 2'de geldiğine göre Benim eşim antika saat tamircisi diyor gündüzleri yapamıyorum O yüzden Geceleri tamiri yapmak zorundayım gelen gideni olduğu için E ben de diyorum ki O zaman gündüz gitmeyeceksin gece gideceksin onu da kabul etmiyor Ben ne yapayım şimdi bu adamı
(606 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Pars için kal dyen kim cnm.kimin haytinkusursuz bunu söylüyoruz benim eside ayni üstüme bide aldati neler yaptı ben onu için dgl.evlstlarim için sabr ediyorum ben herturlu merdiven bile silsem.kendime bakarım ama çocuklarımı gururum için sefalete yokluğa surukleyemem zenginmi esim sanki hayır.ama çalışıyor bakiyir bende çocuklarımın başındayım ayrilsam kime emanet edip caliscam aklım hep onlardakalcak aan kötü kinsey guvrn kalmamis ve benim aldgim parayla nekadar bakabilirim bu pahalılıkta ev yok kiradsyiz.disardada bir dünya imtihan var.disarda mukkemel bir hayat seni beni beklemiyor ben Allah'a bıraktım sen istesen eşini duzeltirsin sabrinla.bide adama köpek dyorum dyosun ben desem beni anında öldurur kendi her küfrü ede ben etmiyorum ona o terbbiyesizse niye onun seviyesine inim.Allah görüyor.ben evlatlarim için bu imtihana boyun eğdim.bukadar basit bseyden ayrilcaksanda sen bilirsin bir aya kalmaz başini vurursun taşlara.surekli bosanalim dersen adam birgün buyur git der
(789 puan) tarafından
ama bosanacam dersen adam ne yapsin bi sucu olmadigi icin sakin kaliyor.  @nidamsenam iyi sabrediyorsun Rabbim esini islah etsin. yuvaniza huzur muhabbet versin. ama anlamadigim sey buna nasil sabrediyorsun? ondan nefret ediyor musun yoksa seviyor musun?
(606 puan) tarafından
Okadar kötü bir durumki duyguları ölüyor insanın ne hissettiğini anlamıyorsun ne sevgi ne nefret aklına geldikçe öfke intikam ateşi cayır cayır yanıyorum sanki..onunda canı yansın istiyorum ama Allah'a bıraktım
(606 puan) tarafından
Amin cnm amin...çok sağol seninde insallhh :(onunla aynı evde olmak acı veriyor bana kendimi zavali gibi hissediyorum
(789 puan) tarafından
canim benim ins bu durumdan kurtulursun rabbim gonlune ferahlik versin
(606 puan) tarafından
Amin cnm amin benim duamda o içim ferahlasın dye ben eşimi çok seviyordum haddinden fazla eskisi gibi hisedememek bitiriyor beni güzel olan hislerimi kaybetim.
0 oy
(258 puan) tarafından
Gerçi bu olaylardan mı korkar oldum kızlar eşim yapmaz diyorum ama boşanacağım Dediğim an gözleri dönüyor bana kadir kıymet veriyorsa neden var ki yanımda bile yok Ne yapacağımı şaşırdım kızlar boşanmak istemiyorum seviyorum içimde sevgi var sevgi değil Belki boşanınca ne yapacağım korkusu Çocuklarım da düşünüyorum karmaşık duyguları içerisindeyim
(8,334 puan) tarafından
Kuzu sennn baya karışıksın bencede :)) sevgi saygı hiç bir şey kalmadı diyorsun şimdide seviyorum diyosun
(258 puan) tarafından
Kafam çok karışık gerçekten seviyor ve sevmiyor arasında bir şeyim seviyor muyum sevmiyor muyum onu bile anlamıyorum artık Ama bu yaşadıklarımız gerçekten doğru insan yorgunluktan ne yapacağını şaşırıyor bedenen yorgunluktan değil ruh yorgunluğu
0 oy
(8,334 puan) tarafından
Boşanmak istiyorsan kararlı ve Cesur olcaksın canım başka çaresi yok.. Sana tavsiye veremiyorum ne desem bilemiyorum. Eşinle düzelme ımkaninız varsa oturun konuşun. Hayır boşanamazsın diyosa anlaşın ozaman. 
(258 puan) tarafından
Çok konuştum canım 5 yıldır çok konuştum 5 yıldır ailesi bana her lafı söyledi ama yine boşanamıyorsun çocukların var diye Sustum ama şimdi ne yapacağımı şaşırıyorum artık
(8,334 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun eğer bu adamdan ciddi anlamda korkuyosan kadın sığınmaya git . Ordan sana iş ayarlarlar sonra şehir değişikliği filan olur düzen kurarsın. Gerçekden boşancam diyorsan
(258 puan) tarafından
Evet bu korkum var birkaç kez boşanmak istediğimde çıldırmıştı çünkü çünkü eşim sinirliyken kendine değil kadın sığınmaya değindi Babamın evine giderim diye düşünüyorum çocuklarım psikolojisini düşünüyorum Of çok karmakarışık bir şey
(8,334 puan) tarafından
Kendini orda güvende hissedersen git canım
(258 puan) tarafından
Allah'ın izniyle babamın evinde kimse bana bir şey yapamaz
0 oy
(45 puan) tarafından
Valla Allah yardımcın olsun saygı olmayınca sevgi de olmuyor ailen arkadanda durursa zaten bitmiş bir evliliği sürdürme derim ama ailen destek değilse bu zamanda işte bulsan iki çocukla Cook zor .
(258 puan) tarafından
Yok çok şükür annem diyor ben senin arkandayım onların gerçek yüzünü gördüm diyor ama diyor ki bana bozma diyor çocuklarım var diyor Çok korkuyorum artık ne yapacağımı şaşırıyorum Saat kaç olmuş var hala işim yok mesela çalışıyor Kendi iş yeri anlayacağın bu evlilikten bize hayır gelmez bugün Bir saat iki saate gitmiş diye nasıl bağırıyor çağırıyor işlerim yarım kaldı yetiştiremiyorum diyor
0 oy
(19,466 puan) tarafından
Boşanmadan önce evlilik terapisine gitseniz nasıl olur. Köprüden önceki son çıkış 
(258 puan) tarafından
Hiç bunu düşünmedim gelir mi gelmez mi onu da bilmiyorum Cevabın için teşekkür ederim canım
(19,466 puan) tarafından
Boşanmak istemiyorsa gelmek zorunda.  Şart koş
(258 puan) tarafından
Inşallah orada düzelir de Ne diyeyim daha çocuklarım için bu evliliği ayakta tutmaya çalışıyorum
(19,466 puan) tarafından
İnşallah düzelir.
0 oy
(36 puan) tarafından
Birbirinizden uzun bir süre uzaklaşın eğerki birbirinizi özlerseniz devam edin yok özlemiyorum bitti diyorsanz ayrılın
(36 puan) tarafından
Tlf lâ arama mesaj atmayacaksın.  Sanki ilişkiniz bitmiş  gibi .
(258 puan) tarafından
Bu iyi fikir canım
0 oy
(606 puan) tarafından

Cnm sen bı oostunda eski ama orda 8 aylık evliyim yazmışsın bir başka postunda 8 yıllık Burdada 5 yılık evliyim dyon ilkini anladım hadi hesaplasak ogunden bugüne beş yıl yapar aynı sene içinde 8 yıllık evliyim yazmişsin 2021 de:D

(258 puan) tarafından
Ya hiç fark etmedim ama gerçekten 5 yıllık evliyim
sesli klavye ile yazıyorum genelde Belki o yüzden yanlış yazmıştır:))) Ben de kontrol etmeden direkt atıyorum zaten ondan dolayı olabilir
(606 puan) tarafından
Anladm cnm olur tabiki bizede oluyir bazen merak ettim sadece :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 207 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 460 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 335 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu

408,254 soru

12,263,747 cevap

37,407 kullanıcı

Kategoriler

...