Gurbetteyim bir arkadaşım var kızlar sadece 1 arkadaş ama neyse eşlerimizde yanımızdayken karşılaştık konuştuk v.s bize gel bende sana gelirim dedi. Aradan 1 hafta geçti konuştuk ne üzerineydi hatırlamıyorum bana sen müsait olunca haber verirsin sana gelirim dedi. bende hayır diyecek hâlim yok tamam canım dedim ayıp olmasın diye aradan 3 gün sonra davet ettim kesin gelir diye sarma tatlılar kekler yaptım sonra mesaj attı gelemeyeceğim baya kötüyüm dedi tamam olur öyle şeyler başka birgün olur dedim ama içimde gitmedi değil yalan yok.O da sözüm olsun gelicem dedi aradan 1 hafta geçti canım napıyosun dedi iyiyim dışarıdayım dedim,bize gel diyorsan yakınsan dedi. Bende yakınım 5 dklık yol diye gelirim dedim gittim o hızla yine birşeyler hazırladı sağolsun yedik içtik gittik.Bende yine ayıp olmasın diye geldikten 1 gün sonra yazdım şu günde seni bekliyorum dedim. Beni aradı ya gelicemde kızım 4 yaşında minibüslere biraz yürümem lazım havada sıcak ayaktada oluruz kusura bakma canım dedi. Bende farklı minibüslerde evinin önünden geçiyor buraya yine gelirsin dedim yok canım en güzeli bizim kendi arabamızla gelmemiz dedi haftaya pazar gelicem dedi fakat sinirim bozuldu yine o gün az kalsın birşeyler hazırlıycaktım ve onlar gelir diye gittim almayacağım şeyleri aldım belli olmaz gelirler iyi olur,yeriz hep beraber dedim ve elimde de az para kaldı bu hafta anca kendimize yetecek kadar para var mesela kendi ayıbı diye düşünüyorum aslında kaç kere çağırdım şimdidr geleyim derse şeytan diyor kabul etme yinede bir sorayım dedim buraya siz olsanız napardınız diye çok teşekkür ederim sizede şimdiden