0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (35 puan) tarafından
Kızlar bebek bakımından da sordum belki görmeyen olur diye buradan da sormak istedim doğum sonrası iç hemoroid oluştu ve çare arıyorum önerisi olan var mı??

6 Cevaplar

0 oy
(405 puan) tarafından
Genel cerraha görün canım kullanabileceğin ilaç-krem varsa yazacaktır sana. Kabız olmamak için bol su ve lifli gıda tüketmen lazım, tuvaletten önce ve sonra sıcak suya oturup basuru yumuşatman lazım ve ıkınmamaya özen göster. Hergün aç karna 1 yemek kaşığı zeytinyağı da bağırsakları yumuşatır. Geçmiş olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Neler yapmadım ki 3 doğum yaptım üçündede yaşadım. Şuan oğlum 5 aylık hala geçmedi . Demin fitil kullandım o kadar kötü durumdaki fitil bile girmiyordu inleye inleye yaptım. Fitil ve krem kullanıyorum. İnşallah geçecek diye umut ediyorum. Kan durdu çok şükür ama her tuvalet sonrası oturup kalkamıyorum . Yürüyemiyorum. Yan uzanıyorum daha neler neler 
(35 puan) tarafından
Bu kadar zor durumdasın o zaman ben yaptığım şeyleri söyleyeyim sana çare olur belki mutlaka sarı kantaron yağı al ve pamukla makata yerleştir vazelin sür yine pamukla yerleştir emziriyorsan eğer çoban çantası al onu kaynat ve makata spreyle sık veya yıka o bölgeyi bir de kabızlığın varsa sağlık ocağından magnezyum tozu var onu yazdır büyük tuvaletini yumuşatsın o zaman acın azalır dediklerimi beraberinde yaparsan
(1,710 puan) tarafından
Yeni ilaçlar aldım bacım bunlarında deneyecem işe yaramazsa dediklerin burda dursun inşallah kullanmak zorunda kalmam
(35 puan) tarafından
Hangi ilaçları aldın belki ben faydasını görürüm
(1,710 puan) tarafından
Bekle canım yazayım
0 oy
(1,710 puan) tarafından

Bekle canım diğerlerini de atayım bir defada atamadım çünkü

image

0 oy
(1,710 puan) tarafından

image

image

bunlar birde canım 
(1,710 puan) tarafından
Şuan sana atarken farkettim fitil için ağızdan yazmışlar tabi ki ağızdan değil dikkat et ona alırsan bak. Saçmalığa bak
(35 puan) tarafından
Biliyorum kullandım bunu Daflon'u bir önceki lohusalığımda kullanmıştım
(7,676 puan) tarafından
Bana genel cerrahi doktoru bu ilaçlar süte geçiyor kullanma sakin demişti sadece ağrı kesici krem vermisti
(1,710 puan) tarafından
Ben emzirdiğimi söyledim canım. Eczacıya bile söyledim.  Sorun değil kullanabilirsin . Dedi. Bazı prospektüslerde yazarmış. 2 3 defa baktılar canım
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Genel cerraha muayene olun oturma banyosu iyi gelecektir zaten ilaç tedavisi de başlar olmadı ameliyat yani başka kurtuluşu yok bunun kabız olmaman lazım 
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Post üste çıksın . Fotoğraflar burda var kızlar. Atmıştım

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 102 göst.
23 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 696 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 173 göst.