+1 oy
766 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Hanımlar eşiniz sabah uyandığı zaman siz de uyanirmisinz biz 4 senedir evliyiz ve işe giderken uyanmiyorum kahvaltı hazirlamiyorum iş yerinde yapıyor. Sana kahvaltı hazirliyayim  yap öyle git diyorum ama eşim sabah uyanınca yapamıyor hemen yani  üstünden 1.2 saat geçmiş olması lazım ki yapsın. Sen uyu hazirlasanda yiyemem boşuna uyanma diyor 2 küçük bebegim var pek uyuyamıyorum da. Yani şimdi bazıları diyicek ki 4 senedir yapmamissin zaten şimdi niye soruyorsun kıyaslama değil bu sadece merak  yapmasa bile uyanıp gondermelimiydim yani şimdiye kadar yapmadım bundan sonra yapmalımıyım sizde böyle olan var mı (eşim bunu hiç sorun etmiyor)

52 Cevaplar

+2 oy
(6,909 puan) tarafından
Ramazan ayı hariç 7 senedir kalkıp kahvaltısını hazırlayıp gönderdim arada uyuyup hazirlamadigim ya da sadece ekmek yumurta yiyip gittiği de oldu 
-Reklam-
0 oy
(2,733 puan) tarafından
3 senelik evliyiz. Hiç kaldırıp kahvaltı hazırlamadım. Adam istemiyor zorla da yediremem. Zaten sabahın 4.30unda kim neden kahvaltı yapsın. Akşamcı olduğunda hazırlıyorum zaten.
0 oy
tarafından
Hazirlasan da yemez canım kendin diyorsun hemen yemez diye. Benim eşim de uyanınca bisey yiyemiyor 1 saat falan geçmesi gerekiyor sabah uyanıp yolcu ediyorum bazen bebek olduğu için o bizi öper işe gider
0 oy
(310 puan) tarafından
Esin sorun etmiyorsa eskisi gibi devam et ben 1 hafta 6 da kalkarım kahvaltı hazırlarım 1 hafta 10 kalkarız 
0 oy
(381 puan) tarafından
Bende 4 senelik evliyim ilk başlarda hazırliyordum artık çocuk olduktan sonra yapamıyorum şuan da hamileyim zaten ama çok şükür eşim bişey demiyor. Dısarda yapar kahvaltısını 
(743 puan) tarafından
Bizde oyleydik ilk kizimda lohusayken bile hazirladim ama simdi ikinciye hamileyim sqbaha kadar uyuyamıyorum o yuzden sabah kalkamıyorum neyse bebisler buyuyunce hazirlriz bizde;);)
0 oy
(752 puan) tarafından
Kahvaltı eder genelde evde kendi işi olduğu için istediği saatte gidiyor ama etmese bile sabah erkenden bile gitse mutlaka yataktan kalktığı gibi bende kalkarım. Yolcu eder, geri uyurum. İçim rahat etmez yoksa 
0 oy
(10,403 puan) tarafından
Bende uyanmam kendi kahvaltı hazırlar çay demler içer sigara çay keyfi yapar. Ben uyanırım ama eşim kendim hallerim diyo. Uyanınca hemen çayını koyar sonra WC sigara üst giyinme diyene kadar çay olur oturur yer içer gider kahvaltıloklar zaten dolapta hazır olur kaplarda sıcak bişey isterse de kendi yapar 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
4senedır evlıyım bu seneye kadar hep hazırlıyordum bu sene poğaça tost yapıyorum börek ise götürüyor orda çayla yıyor  2.ye hamıleyım  sabahları benı yormak ıstemıyor geceden hazırlayıp dolaba indiriyorum sabah alıp götürüyor bırde oğlum var 2bucuk yasında onuda rahatsız etmek ıstemıyoruyanınca babasının arkasına aglıyor
0 oy
tarafından
Eşimi ben uyandiriyorum yoksa hayatta kalkıp gidemez :) eşim gittikten sonra da yatmiyorum zaten işime bakiyorum.. ama kahvaltı kesin olur bı çay kahve kesin yaparım..
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Kacta cikicagina bagli evden 7 de cikiyor bazen o zaman hazirlamiyorum 8.30 ciktigi zaman hazirliyorum mesela bugun 7 de gitti birsey hazirlamadim 
0 oy
(7,076 puan) tarafından
Kahvaltı yapmaz ama yinede uyanıp uğurlarım ben 
0 oy
(2,271 puan) tarafından
benimki de kahvaltı yapamaz sabah sabah , çocuk olmadan önce kalkıp yolcu ederdim falan da şimdi ruh halime göre:))
0 oy
(3,478 puan) tarafından
Hep kalkıp hazırladım bende işe gittiğim için beraber yapardık bir senedir evdeyım doğum yaptım eve geldim yemek yaptım hemen o sene ramazan dı bide sahuru bile hazırladım eşimde bana der kalkma bebek uyumuyor zaten sen yat diye ama benim içim durmaz alışmışım kalkıp hazırlamaya
0 oy
(733 puan) tarafından

Uyaniyorum ilk baslarda kalkip kapiya kadar gecirirdim artik cocuk var zaten gece kalkiyom emzirmeye simdi esim giderken uyaniyom ama kalkmiyorum yataktan gönderiyorum:) kahvalti yapmam diyor zaten o saatte gözünü acmadan servise binip uyuyor calistigi yerde kahvalti veriyorlar yani simit sadece onlarda orda yapiyorlar :D

0 oy
(5,495 puan) tarafından
11 senedir evliyim sadece hafta sonları kahvaltısını hazırlıyorum oda evde olduğu için erken kahvaltı yapamiyo iş yerinde 10 gibi yapıyorlar kahvalti
0 oy
(71 puan) tarafından
Bende 12 yıllık evliyim 1 kere kalkmadim :) asla kahvaltı yapmaz niye kalkıp uykumu boleyimki uyanık bile olsam yolcu etmek alışkanlık heralde
0 oy
(1,675 puan) tarafından
Benim eşim 8 de iş başı yapıyor yiyip gidiyor ben kalkıyorum hazırlıyorum yatıyorum o yiyip gidiyor 
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Ben kahvaltısız asla evden çıkamazdım. Sağlıklı da bulmuyorum keza. Eşim de başlarda böyleydi. Kaldıra kaldıra alıştırdım onu da kahvaltya :D
0 oy
tarafından
Çocuk yokken her sabah işe yollar geri yatardım. Benim eşimde kahvaltı yapmazdı, sabah kahvaltı yapamıyor öğleye kadar. Ama çocuk olduktan sonra maalesef yorgun düşüp uyuya kalıyorum yolcu etmiyorum :-):-)
0 oy
(327 puan) tarafından
Bizde 3 senedir evliyiz eşim hazırlama denediği sürece her gün kahvaltısını hazırlarım kahvaltı istemese bile o giderken kalkar yolcu ederim yatacaksam geri yatarım sonra

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 1,184 göst.
2 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 734 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 507 göst.
0 oy
65 cevap 1,469 göst.
3 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu

410,033 soru

12,327,946 cevap

39,154 kullanıcı

Kategoriler

...