0 oy
55 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Ya kızlar hep böyleydim ama artık nefret ediyorum bu huyumdan mesela birşey oldu sinirleniyorsun karşındakine kızmak sormak veya tartışmak bile istesem yapamıyorum çok sinirleniyorum mesela bazen eşime akşam konuşcam diyorum çözelim yok olmuyo açamıyorum konuyu üstünden zaman geçiyo hala sınırlı bile olsam söyleyemiyorum şimdi tartışcaz yada bana ne alaka falan filan dıcek diye konusasım da gelmiyor haklı olduğum konularda kişilere hesap soramam neden bunu yaptın diyemem bu huyumdan cidden nefret ediyorum kendi kendime sinir olup oturuyorum. En son noktada konuşun ama uzatmam  kırmak istemem.  Bişey gördüm bunu gördüm ne diyemem o anda sonra sorsan ne olur sana öyle gelmiştir diyip geçilir yani . Var mı bunu aşan valla kendim sinir oluyorum karşımdaki  haliyle ses etmiyor diyip devam ediyor. söyle yani dimi bende içimi döküp rahatlıcam sonra keşke deseydim o an sorsaydım yapsaydım etseydim diyorum ama üstünden zaman geçiyor sonra da diyorum neyse 

1 cevap

0 oy
(2,414 puan) tarafından
Bende öyleyim çoğu şeyi içimde tutar anlatamam sonra içim içimi yer. Bu kendimize olan bir zararımız ben bazen çözümü şöyle buluyorum direk konuyu pat açıyorum sonra üstüne konuştukça bende derdimi anlatıyorum. 
(191 puan) tarafından
Bir türlü konuşamıyorum konu açılsa da uzamasın. Tartışmaya doru gidiyorsa mesela tamam kesip  atarım kötü olmayalım diye ama yanlış buluyorum aşamadım herşey  üst üste cgelmiş birikmiş oluyor. Senin gibi pat diye açmam konuyu diyene kadar günler geçiyor açılmadan ben kapatıyorum (◍•ᴗ•◍)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 322 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 458 göst.
6 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 270 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde gokyldz2023 (127 puan) tarafından soruldu
0 oy