Yahu güzelim bazen konusunca kendi kendime kızıyorum böyle dik konuşma diye. Eğer nişanlınsa (ki sanmıyorum) ne bu telaşın ? Düğün için acele etmeye bakın. Görünüşe göre sevgilinle birlikte olmuşsun gibi. İlk ilişkide hamile kalan var aylarca deneyip olamayanda. Ben doğum kontrol hapı kullanmama rağmen hamile kaldım. Bir de ilişkiden hemen sonra hamile kalıp kalmadigin belli olmaz. İlişkinin üzerinden 11 gün geçmiş belli olur mu bilemem.
Bir de eğer nisanliysaniz bu ne aceleydi ? Evlenince bir süre sonra ilişkiye girmekten bile bıkıyorsun.
1 dakika bile sürmedi derken nasıl korkusuzca içine alabildin ilk ilişkide? Sen ilişki saatlerce mi sürüyor sanıyorsun 1 dakikasida 10 dakikası da aynı kapıya çıkıyor
Bir de anlık zevkin için kendini tutamadın şimdi de ne yapacagim diye düşünüp kendini yiyorsun. Ne gereği vardı? Erkek s.kini peceteyle sildi onun için oldu bitti ama kadınlar için öyle değil. Hele ki bizim insanımız için erkek istediğini yapar eder kadına gelince kizligi olmak zorunda baskısı varken! Hele ki benim gibi " erkek bakir değilse, kadına da öyle bir baskı kurulmamali " diyen biri bile bu duruma sinirlendiyse daha muhafazakar insanları düşünemiyorum.
Eğer devlet hastanesinde kan verirse e nabiza düşer biri görür korkun varsa yapma. Özelde de e nabıza düşüyor ama konuşursan belki gizli bir şekilde yaparlar bilemiyorum yine de. Eğer hamilelik yoksa paranı biriktir ve git diktir başına bela olmasın canım.