+1 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (14,132 puan) tarafından

Kızım 5.5 aylık verem aşısı yeri bugün böyle oldu hiç böyle olmamıştı bu normal mi sizce 

image

11 Cevaplar

0 oy
(14,132 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar sağlık ocağına attım resmini hemsiremize gayet normal ağrı kesici ver sadece dedi 
-Reklam-
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Ay kötü olmuş bence normal değil doktora sorun bence geçmiş olsun 
(14,132 puan) tarafından
Sağlık ocağına sordum canım resmini attım normal dedi
0 oy
(271 puan) tarafından
Hiç normal değil mikrop kapmış benim oğlum da 6 buçuk aylık oldu bayram araya girdi diye geç yaptırdım ama böyle olmadi
(14,132 puan) tarafından
Canım bu 2 aylıkken vuruldu zaten izi zamanla geçer dediler
(271 puan) tarafından
Aşı yoktu bizim bayram da araya girdi o yüzden geç vurdu bizde böyle olmadı benim ilk kızımda da olmadı bu bildiğin enfeksiyon kapmış geçmiş olsun
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Bence normal değil, bir doktora danışın. Enfeksiyon kapmış olabilir mi? 
(14,132 puan) tarafından
Dikkat ediyorum canım dün ip kol giydi hiç giydirmem aşı yerimiz kapalı olurdu ona bağlıyorum sadece
0 oy
(1,109 puan) tarafından
İzi kalan tek aşi verem aşısıdir.ama bu biraz kötü olmuş sen göster yinede
(14,132 puan) tarafından
Sağlık ocağı hemsiremiz gayet normal ağrı kesici ver dedi ama ne bilim içime sinmiyor yapılan yorumlardan sonra mj attım
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm bı göster doktora normal görünmüyor 
(14,132 puan) tarafından
Sağol canım sağlık ocağına mj attım normal dedi az önce
(1,088 puan) tarafından
Cok şükür sevindim adına
0 oy
tarafından
Hiç böyle bir şey yaşamadık normal değil bence geçmiş olsun 
(14,132 puan) tarafından
Teşekkürler sağlık ocağına mj attım normal dedi ağrı kesici vermemi söyledi
tarafından
Her bebekte aynı reaksiyon göstermiyor demek ki
0 oy
(18,182 puan) tarafından
Bizimki de yara olmuştu canm bence normal
(14,132 puan) tarafından
İlk defa oldu kuruyor kabuk atıyordu sadece
0 oy
(5,488 puan) tarafından

image

Bizimkide böyle olmuştu küçülmeye başladı irin gibi oldu ilk  normalmis. Şuan böyle az önce çocuk doktorundan geldik ordada sordum normal dedi

(14,132 puan) tarafından
Kaç aylık canım bebegin benim ki ilk defa böyle kötü oldu yoksa kuru bir şekilde hafif şişlik vardi
(5,488 puan) tarafından
6 aylık canim bizimde irin oldu patladı kaç kez kabuk bağladı küçülmeye başladı artik
(14,132 puan) tarafından
15 gün büyükmüş canım benim kızdan korkacak bişey yok o zaman dimi ilk defa olunca korktum
(5,488 puan) tarafından
Bende korkmuştum canim buyukte yaşamamıştım ama normalmis kucukuyo zamanla sen temiz ve kuru tut yarayı
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Normal oraya hiç bir şekilde müdahale etmeyin demişti hemşire bize siz yine sorun tabi biraz acı agri yapabilir ama . Bir de izi kalıyor minik herkeste vardır herhalde aşı izi önemli değil zaten iz
(14,132 puan) tarafından
İlk defa böyle kızarıyor sordum normal ağrı kesici verin ağrı yapabilir dedi canım sağlık ocağı hemsiremiz
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Canım benim kızımdada oldu banyo yaparken derisi yumuşuyoya o ara içindeki enfeksiyon akıyordu geçti hemen ben banyo yaptırırken fark etim eti yumuşayınca liflerken baktım kabuğu kalkmış enfeksiyon akıyordu 
(14,132 puan) tarafından
İlk defa böyle yara oluyor canım normalde kuru hafif kabuk kalkiyor kendi kendine düşüyordu
(3,125 puan) tarafından
Benimde ilk kızımda olmadı 2. De oldu canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
17 Şubat 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Onlygirl (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sumeyra_._ (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 321 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hatice4242 (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 822 göst.

Kategoriler

1,441,421 soru

23,693,446 cevap

311,135 kullanıcı

...