0 oy
78 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (882 puan) tarafından
Belki bana kızacaksınız bende kızıyorum kendime. Bebrğim 15 aylık oldu hareketli maşallahı olan bir erkek bebek. Çok zorluklar çektik bugünlere tabiki şükür. Ama şu son 2 aydır illallah ediyorum mememden ayrılmıyor aç diyeceğim değil yemeğini yer direk kucağıma su içer kucağıma aşırı bunaldım aşırı gece gündüz inek gibiyim evde oturur görmesin beni sanki aç bırakmışım gibi geliyor koşa koşa saatlerce artık canım yanıyor ayakta emiyor dönmeye kalkıyor ısırıyor çekiyor ter içinde kalıyoruz ikimizde. Meme emmekten oyun oynamıyor bile emzik gibiyim resmen. Bıraktırayım diyorum gözlerim doluyor sinir oluyorum kendime nekadar emcek sanki askere gidesiye kadarmı emzircen diyorum. Ama sonra yine bir bunaltı geliyor. Çok sıkıldım bazen kendime bile tahammül edemiyorum sinirlerim mi bozuk nedir anlamsız sinirleniyorum herşeye. Bebeğime yansıtmak istemiyorum hiç birşeyi umarım başarıyorumdur. Memeden nasıl uzaklaşabilir biraz fikti olan varmı. 

1 cevap

0 oy
(4,226 puan) tarafından
Çok haklısın canım bu sıcak havalar bile bunalmaya yetiyor malesef ben memeden uzaklaştırmak için hep aparatif şeyler verdim eline ama abur cubur verme sakın bu sefer yemekten uzaklaşır. Kuru kayısı dut üzüm meyve onlara yönel hazırla mesela meme istediğinde bak sana ne vericem hadi şundan ye biraz sonra meme yersin de unutur zamanla inşallah. Valla çok bunaltıyorsa da direk memeden kes zaten büyümüş iyice 
(882 puan) tarafından
Yapıyorum onlarıda meyveler doğruyorum eline veriyorum geçen elinde elma meme emiyor memeyç bırakıp elmayı ısırıyor tekrar meme emiyor. Konuşuyorumda onunla şuan meme uyuyor daha sonra emersin diyorum agresifleşiyor bağrıyor vuruyor bunuda yapmak istemiyorum ona okadar zor bir dönem miş ki.
(4,226 puan) tarafından
Geçici bi dönem desem 2 ay olmuş bacım valla artık sen bilirsin yemesi iyise tamamen kes memeden o zaman
(882 puan) tarafından
Şükür yemesi iyi bu gidişle kesicem sanırım. Emzirmekten 46 kiloya düştüm en son bu kilodayken lise 1re gidiyordum düşünün. Rabbim yardımcım olsun :(
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 202 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.
28 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 343 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 535 göst.
2 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Askercocugum (113 puan) tarafından soruldu

412,320 soru

12,411,998 cevap

44,883 kullanıcı

Kategoriler

...