+1 oy
742 göst.
Aile kategorisinde (766 puan) tarafından
32 yaşındayım ikinci çocuğa hamile kalmak istiyorum 4 aydır deniyorum olmuyor 

35 Cevaplar

0 oy
(623 puan) tarafından
2 buçuk senedir deniyorum 2. Çocuğu . İlk kızım 9. Ayda tedavisiz olmuştu. Bu maalesef olmuyor. Çok düzenli adet olan birisiyim bu ay 3 günüm geçti ama test yaptım negatif çıktı. Bende anlayamadım 
(1,139 puan) tarafından
Yasin kaç canim
(623 puan) tarafından
24 canım, 25 e gireceğim
(1,139 puan) tarafından
Yumurtaların mi sağlıksız ki acaba yada esinle ilgili mi sorun olmaya başladı ki bence baktır canım doktora git ve stres asla yapma
(623 puan) tarafından
Doktora gidiyoruz canım zaten en başından beridir. Yumurtalarım gayet sağlıklı ve kendi büyüyüp çatlıyor ama dediğin gibi eşimde sorun var. Sonradan oluşan sperm kaybı olmuş hemde aşırı derecede düşün 100 bine kadar düşmüş. Çok şükür tedaviye cevap verdi vücudu yavaş yavaş yükseliyor ama bu tedavi sürecinde çok yıprandık halen de öyle. Şuan adette olmadım testim de negatif bilmiyorum inan
-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından
35yaşımda ilk çocuğum oldu ikinci çocuk olmadı 
0 oy
(15,282 puan) tarafından
32 yaşındaydım. 10 ay sonra hamile kaldım. 
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Kixim ile nasibse aralarinda 3.5 yas olacak bebek istedikten 5 ay sonra oldu 30 yasindayim
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Kadın doğuma git bence canım söyle 4 aydır olmuyor diye bazı testler yaparlar belki
0 oy
(12,057 puan) tarafından
Ilki 20 aylikti bende 30 yasindaydim 30.5 hatta. Ama 2.cocuk coknzor bacim 
(332 puan) tarafından
Kız valla her yorumunda 2 çocuk Zor diyorsun gerçekten cokmu zor.
(12,057 puan) tarafından
Gercekten çok zor :D kiz sus olsun diyemi diyorum
(332 puan) tarafından
Valla senin yorumunu her gördüğümde 2 yi asla diyorum birde zor ya bakımı herseyi
(12,057 puan) tarafından
Valla ablamda muallakta onun kizi benim buyukten 7ay buyuk. Bana hep bu kadar erken yapma derdi. Bizde esimle istedik 20 aylikti hamile kaldim. 29 ay aralari. Çocuktan cocugada tabiki fark var ilkinin uyumlu olmasida çok onemli. O zaman bi nebze daha rahattir benim buyuk kucuge asla huzur vermiyo o yuzden evde surekli bir arbede bagrisma aglama durumu var. Ablamda diyoki ben sana o kadar erken yaoma dedim yalacaksanda ama iste yasamadan bilemedik :) simdi ablam beni gordukce 2.yi asla istemiyo oda. Vazgecti
(766 puan) tarafından
Duruma göre zor ikinci çocuk
0 oy
(650 puan) tarafından
20 yaşında evlendim ilk aydan hamile kaldım ikincisini kızım üç yasindayken düşündük vitamin eksikliqinden doktor beş buçuk aylıkken aldirdi şuan 26 yaşındayım üçüncü bebeqimi eylülde kucaqima alcam...
(69 puan) tarafından
Üçüncü zor olmuyor mu kaç yaş var aralarında
(650 puan) tarafından
Canm ikincisini doktor aldırdı şuan üçüncü gebeliğim ilk kızımla arasında beş yıl olcak
(766 puan) tarafından
Cnm soruma cvp vermemissin kaç ay sürdü hamile kalma uğraşıların :)
(650 puan) tarafından
Bir ay canm :)) düşündüğüm gibi kalıyorum
0 oy
(6,732 puan) tarafından
Doğumdan 10 ay sonra öğrendim ikinci gebeliği ilk gebeliğim de korunmasız 1.5 yılda olduydu 
(766 puan) tarafından
Kaç ay uğraşı ile hamile kaldınızdı sorum
(6,732 puan) tarafından
Dedim ya canım bende ilkinde 1.5 yılda oldu korunmasız ikinci de korundugum halde 9 aylıkken gebelik oldu neye bakıyor bilemiyorum
(766 puan) tarafından
Cnm hic bir sorun yokken nasil ta 1.5 yıl uğraşıdan sonra oldu onu hiç anliyamiyom
(6,732 puan) tarafından
Bende bilmiyorum nasip işte geçenlerde bı post okudum burda ilkine çok zor hamile kalmış tedavilerle doktor ilkine bile imkansız gözüyle bakıyormuş olmuş ikinci de hiçbir tedavi görmeden olmuş Rabbim ol deyince oluyo
0 oy
(570 puan) tarafından
Bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım 25 yaşındaydım iyikide öyle olmuş diyorum bu saatten sonra bebek falan bakmak zor olurdu
(570 puan) tarafından
14 ay
(2,924 puan) tarafından
Zormu ya
(570 puan) tarafından
Ilk baslar kolaydı 2 yaş sonrası ölüm gibi
(2,924 puan) tarafından
Aboooo
(570 puan) tarafından
Cocuktansa bebek bakmak daha kolay
0 oy
(4 puan) tarafından
26 yaşındayım,ilk kızım şuan 4 yaşında ,ikinciye şuan 15haftalik hamileyim.
(766 puan) tarafından
(4 puan) tarafından
Çocuk olsun diye uğraşmadım ama korunmadim haftada bir ilişkiyle en fazla iki oluyordu ,  son 5,6 ay korunmadim
0 oy
(313 puan) tarafından
İlkini 24 yaşında ikinciyi 22 ay arayla 26 da doğurdum 
(766 puan) tarafından
(313 puan) tarafından
İlki 9 ay ikinci de 4 ay da oldu
0 oy
(3,861 puan) tarafından
2.çocuğa 10.ayda. 36 yaşındayken hamile kaldım. 

Yumurtalarınız iyi durumdaysa yaş etkilemez bence. Eltim 7-8 sene beklemiş 2.çocuk  için. 20li yaşlardayken. Ne zaman kısmetteyse o zaman olur. 
0 oy
(1,218 puan) tarafından
27yasımdayım ılkıne 4ayda hamıle kalmıstım ıkıncısıne 14ayda hamıle kaldım şuan 4aylık hamıleyım
0 oy
(1,912 puan) tarafından
Kızıma evledigimiz   bir ay sonra  hamile  kaldım oğlumda   kızımdan sonra 6 sene ara verdik ara verdikten sonra  oğluma 1 sene sonra  hamile kaldım  24 yasimda  şuan 25 yaşındayım:))
(766 puan) tarafından
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Yaklaşık 8 ay denedım 28 yaşında ıkımcıye hamıle kaldım
0 oy
(712 puan) tarafından
Benim çocuklarımın arası 4.5 yaş var bizde ilk ay olmadı ikinci ay oldu şuan kızım 7 oğlum 2.5 yaşında ben 26 :D
(766 puan) tarafından
Ikinci cocuk kacinci denemede oldu
(712 puan) tarafından
İlk ay olmadı oda hastalığıma çok yakın bir zamandı 3 4 gün sonra hemen üstüne hasta oldum. Yani şöyle dıyeyım biz birden ikinci çocuk için karar verdik verdiğimizde de işte hasta olmamam 3 4 gün vardı olmadı ikinci ay kaldım
0 oy
(9,362 puan) tarafından
İkinci çocuğa korunmayı bıraktım ay hamile kaldım kızımla aralarında 3 buçuk yas var ama şuan üçüncüsunu istiyoruz 10 aydır korunmuyoruz bir kimyasal gebelik geçirdim yani galiba kimyasaldi neyse yani bizimde olmuyor nasip şükür 2 tane çocuğum var kocamın ısrarları üstüne istiyoruz
0 oy
(281 puan) tarafından
İkinci çocuğuma hamileyken 20 yaşındaydım ve 21 girmeme 10 gün kaldı bebeğim 1 aylık ikici çocuğu düşündükten 6 ay sonra oldu hemen olmuyo 
(766 puan) tarafından
Galiba çocu kişide hemen olmuyo?
0 oy
tarafından

İkinci çocuğuma plansız bir şekilde hamile kaldım. Yani benim için sürpriz oldu 23 yaşındaydım:)

0 oy
(891 puan) tarafından
İlk çocuğuma 2009 yılında kaldım 19 yaşında doğum yaptım 2.çocuğum 2021 doğumlu 31 yaşında doğum yaptım
(766 puan) tarafından
(891 puan) tarafından
Hahahahah olayları tamamen yanlış anlayan ben
(766 puan) tarafından
Kac ay denediniz yani cnm
(891 puan) tarafından
Denemedim canım kızım 15 yaşında oğlum 3 oğlumda  1 kere korunmayı bıraktığım da oldu

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 104 göst.
5 Temmuz 2024 Aile kategorisinde sweetlady (766 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 2,496 göst.
25 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 880 göst.
0 oy
21 cevap 346 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,666 puan) tarafından soruldu