+1 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (133 puan) tarafından

Kizlar adetim yeni bitti fakat adet oncesi 1 hafta gecikme oldu sonra pembe acik kirmizi kanamam oldu normalde adetim asiri pihtili olur ama oyle olmadi adet kadarda kanamam oldu 7. Gun bugun bitti ve benim adetten once gece 2 kere kusmayla kalktim simdi de kac gundur ara ara ishalim heralde surulen dedim ama icim icimi de yedi test yaptim adetten once negatif adetliyken negatif bugun silik cikti test bozuk olabilir mi ya sol kasik agrisi da var adet bitmesine ragmen

image

4 Cevaplar

0 oy
(1,449 puan) tarafından
Ustune görmüşsün bence doktora git kan ver 
(133 puan) tarafından
Oyle mi dersin ya test ilk basta C cizgisi cikmadi  yarim gibiydi idrar mi yetersiz geldi acaba diye dusundum anlamadim test bozuk heralde diye atttim kenara misafir gelmisti sonradan bakinca boyleydi yani c cizgisi cikmazdi demi bozuk olsa
(1,449 puan) tarafından
Tabi sen kan ver mutlaka
(133 puan) tarafından
Tamam canim sagol vericem
-Reklam-
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Gebelık var gözüküyor ama daha çok küçük bence kan vermek en sağlıklısı 
(133 puan) tarafından
Evet vericem su an evden uzaktayim gidince bi kan vercem
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Üstüne görmüşsün bende öyleydim dkan ver
(133 puan) tarafından
Baya adet gibi miydin yani ben oyle baya 7 gun adet gordum sadece cok koyu kirmizi ve asiri pihtili degildi ama yogundu
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Var canım silik çizgi üstüne görmüşsün muhtemelen canım sen bir kan ver hayırlısı olsun inşallah 
(3,823 puan) tarafından
Hayırlısi olsun canım
(133 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim
(3,823 puan) tarafından
Banada dua eder misin adetime üç gün var geçen ayda kimyasal gebelik yaşamıştım bu ay bir umut bekliyorum
(133 puan) tarafından
Ederim tabiki Allah hayirlisiyla bi evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah tez zamanda nerde isteyen varsa kucagini doldursun insallah
(3,823 puan) tarafından
Amin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 122 göst.
21 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 383 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Papatya.63 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 129 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (227 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,041 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...