+1 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (1,521 puan) tarafından
Suan ben memleketeyim ama daha dun bile bunun yüzünden telefinda kavga ettik. Bilgisayar da kinayt diye bir oyun var onu oynuyor ben suan ailemin yanindayim  oynasin tabiki ama döndüğüm de eve yine ayni seyleri yaşamak istemiyorum hafta ici gece 1 hafta sonu saat 3 lere kadar yataga geldiğini bile gormuyodum 3 yasinda kizimiz var o uyanikken bilgisayar oynuyor neymis cocugu uyutmaliymisim sonra oturup beraber vakit gecirmeliymisiz cocuk uyuduktan sonra bende cocukla ilgilenmedigi icin sinirleniyorum kiximla beraber uyuyorum suclu yine ben oluyorum erkenden uyuya kalmisim falan bulasik yikarken azicik cocukla oynuyor ben iceri girdigim an bilgisayar a dönüyor sonra cocuk uyuyana kadar oynuyor cay cerez icin cagiriyorum geliyot geri gidiyor sonra basima kalkiyor oturup seninle cay ictim işte diyor ne bicim evlilik bu diyorum uzaktayken bisilerin farkına varsin istiyorum  ama anlamıyor taktin oyunuma diyor disarim yok gezmem yok diyor arkadaşlari gece 2 ye kadar okeydeymis fzlan kendi o tu rma odasinda oyun oynuyormuş ne abartıyorsun diyor ne yapmaliyim cok bunaldim yan yanayken cozum bulamadim uzaktayken bulurum belki

8 Cevaplar

0 oy
(14,907 puan) tarafından
yani surekli degil de gunluk belli bi saat belirleseniz hani 2 saat oturup oynasin sonra kalksin ne bileyim benim esim de oynuyor pubg sorun yasamadik hic 
tarafından
Post sahibi biraz sanki abartmış gibi geldi bana bilemedim

Benim eşim de oynuyor işten geliyor başlıyor yemek vakti hazır olunca yemegimizi yiyoruz. parka gidiyoruz geliyorzu, çay faln içeriz zaten erken uyanıyor yigit uykum geliyor ben yatıyorum eşim yine oyuna giriyor napacak başka. dışarı da çok cikmaz .yani bence anlayışlı olmak lazım. herkesin kendine zaman ayirma hakkı var.
(1,521 puan) tarafından
Denedik aşıyor soz veriyir yine açıyor hqftq sonu acma diyorum yine açıyor gec yatıyor gec kalkiyor dissri çıkacaz uyqnmiyor kahvalti ediyor koltujta uyuyq kalıyor gece zıkkım ile oynayıp uyumadigi icin hafta sonu muz da çöp oluyor
(1,521 puan) tarafından
Napacak başka mii sen sorun etmiyor olabilirsin ama benim için sorun özellikle kizimi ilgisiz birakmasi baba babadiye cagiruyor onun önüne tv aciyor hoop dönüyor bilgisayar a
(14,907 puan) tarafından
birseyin ne kadar cok ustune gidersen o kadar insan birakamiyor ayrica eslerimiz bizim cocuklarimiz degil kendisi sorumlulugunu bilmesi lazim 5 yasindaki cocuk degil ki zorla biraktiracaksin anca aranizda cozebilirsinizb
-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından
Benim eşimde oynuyor adını bilmiyorum ama hep oynuyor bende artık söylemekten usandım solemiyorum bile 
0 oy
(625 puan) tarafından
Bu erkekler çocuk gibi oyun oynamaktan ne anlıyor benimki de oynuyordu çocuk olunca bıraktı sayılır çok nadir oynuyor ama telefonu elinden bıraktıramadım sürekli oyun videosu izliyor. Sohbet yok birlikte zaman geçirmek yok 
0 oy
(617 puan) tarafından
8 bucuk yillik evliyim esim bagimli derecede bilgisayara oturuyor. Hersey denedik ama malesef kokten cozum olmadi hic ara veriyor ama tekra basa sarmasi maksimum bir ay buluyor hafta ici 7.10 da bilgisayarda oyunu kuruyor o kendi kendine taş metin kesiyormus ... Aksam 6.20 de evde  7 de yemegini yiyip oturuyor sadece wc için kalkiyor gece kaçta yattigini cogu zaman bilmiyorum genelde 2 lere kadar duruyor .. hafta sonu sabah kahvaltidan sonra bir oturuyor yemek ve wc disinda asla kalkmiyor gece 3 lere kadar oturuyor ... Peki neler denedik ? Evlilik terapisi( üçüncu seansda kacti) sehir dışında is bulup gitme 1 ay sonra geri döndü.. kavga dovus ev terk etme veya evden de atma.. annesine gonderdim 1 ay kaldi cocuklari beni asla sormadi annesi de yedirdi icirdi bagrina basti .. 1 ay sonra kafasinda kuruntularla döndü falan filan... Ha birde ben memlekete gittim 10. Gun geri dön artik diye darladi cunku yemek yemesi lazim ozleyen insan vakit gecirir biz ihtiyac icin burdayiz .. peki ben napiyorum? Arkandayiz gel diye. Ailem evlerine dondugumde cocuklarima rahat verm dikleri icin mecburen bu durumlara katlaniyorum katlanirken sosyallesiyorim ona baglanmiyorum hatta baglarimiz koptu diyrbilirim .. zaten yemek iki cocuk namaz temizlik derken aksam oluyot gun icinde iki kez cocuklari gezdiriyorum. Arkadaslarimla surekli plan yapiyorum o bilgisayar basinda ömrü curuturken ben hayatimi yasiyorum .bide eskiden gece cikmazdim hic sokaga bu sene bu huyum cikti cokta güzel oldu erkek kardeşimi ariyorum o motosikletle geliyo bende bisikletle cikiyorum pedal ceviriyorum bol bol sakin sakin caddelerde geziyoruz yani kendim kendimin arkadasi oldum kendimin terapisti oldum ki
(1,521 puan) tarafından
Allah yardımcımiz olsun ben daha da baglanmadan kokten halletmek istiyorum seninki ne oynuyor
(1,521 puan) tarafından
Allah yardımcımiz olsun ben daha da baglanmadan kokten halletmek istiyorum seninki ne oynuyor bilgisayar da
(617 puan) tarafından
Biraz gec oldu ama metin 2 nin benzerlerini oynuyor para da kaldiriyor ama ben istem iyorum
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Bak sana yemin ederim aynı ya kelimesi kelimesine aynıııııı ben bıraktıramadım 1 yıl olcak nerdeyse her gün aynı valla dedim bu postu ben mi açtım o kadar aynı benim kızım da iki buçuk yaşında psikologa gittik kadın göz teması kurarak her gün bir saat oyun oynamalısın demesine rağmen aynı 
(1,521 puan) tarafından
Cocuguna ragmen oynuyorsa  daha da bırakamaz bende usandim yoruldum artik
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Ahahhaah bu ben :D böyle değil tabiki. Bir de ben KINAYT oynamıyorum :D  çocuğu uyuttuktan sonra oynuyorum. Oyun bağımlılıltır ya. Anlayabiliyorum :D
0 oy
(4,553 puan) tarafından

Biz eşimle oynarız haftada 1 2. Seksenbir veya tavla :), arada puzzle yaparız, playstationda maç atarız. Ama dozu ve beraber yapıyor olmak önemli. O arada sohbetimizi de ediyoruz, gülüyoruz, içeceğimizi içiyoruz vs. Sizinle hiç ilgilenmemesi hoş değil elbette. Bir de elalemi örnek vermesi bence çok yanlış, o zaman sen de elalem eşleri işten gelince geziyor bs diye örnek ver. Her ilişki kendine özeldir neticede kimse başkasıyla kıyaslanmamalı.

(1,521 puan) tarafından
Bilgisayar oyununq dadanladan once biz dz oyleydik tavka juru oyunlari pisti pis 7 li simdi gitti hepsi benil zoruma giden cocuk uyanikken ilgilenmemesi cocuk uyuyup mutfagi topladiktan sonra gel hadi sunu oynayalim diyor bana hicbiseyde destek olmuyor yiyor iciyor balkona elinde telefon sigara esliginde ordan geliyor bilgisayar a
0 oy
(723 puan) tarafından
Aynısı bende de vardı.Oyun bağımlısıydı.Aynı laflar abartan benmişim.Yemek saatini bile oyununa göre diyordu.Yarom saate biter öyle yesek dışarı çıksak filan.Akşam yatmaz gecelere kadar oynar.Kaç defa boşanıcam dedim.Bir şekil yine geri döndü.En son oyunu bıraksanda bir bırakmasan da benim için bitti dedim allem etti kalşem etti son şans dedim hele bir göreyim daha da beni unut.3 yıl oldu sanırım oynamıyor.Çok nadir sıkılıyor maç filan yapar ona karışmıyorum.Ama online görevli oynlar oynamaz.Bağımlılarla uğraşmak zor sen haksız çıkarsın.Allah yardımcın olsun.
(1,521 puan) tarafından
Aminn canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 108 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 583 göst.
2 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde iiiinciiii (1,736 puan) tarafından soruldu

412,203 soru

12,408,882 cevap

44,733 kullanıcı