0 oy
804 göst.
Aile kategorisinde (773 puan) tarafından
Kız evladınız varsa size iyi geldimi sizi iyileştirdimi

17 Cevaplar

+15 oy
(310 puan) tarafından
Merhaba.

Evlatlarımızın dünyaya geliş amaçları arasında böyle bir görev yok. Bunu bize borçlu değiller. Buna mecbur değiller ve bunu yapmalari için beklenti içinde olduğumuzun farkında bile değiller. Onlar hayata sıfırdan başlıyor. Biz travmalarımızi sevgi, şefkat, iyilik sanarak onlara yüklüyoruz bazen. Tam olarak bunlara ihtiyacımız olduğu için ama bu onlara zarar verirken bize de fayda sağlamıyor. O yüzden rica ediyorum psikolojik destek almaktan çekinmeyin. Çekinmeyin ki kızınız kendi hayatını yaşasın, sizin yaralarınızın sızısını o çekmesin.
(5,471 puan) tarafından
Vay canına :D ahahah hayır amacım bir şeyler yarıştırmak değil ki. Bu konu hakkında yakınen bilgi sahibiyim onu ifade etmek. :)) keza kendim de elimden geldiğince tavsiye ettiği kaynakları özellikle Freudyen yaklaşımları okumaya çalışıyorum.
(1,570 puan) tarafından
Aile hekimi ile psikiyatrın uzmanlık alanı aynı değil, aile hekimi uzmanlığı okumadıysa üstelik uzman bile değildir hala pratisyen hekimdir.
(310 puan) tarafından
Doga_DVM ile aynı fikirdeyim ipekkozalağı. Belli ki bir psikoterapi sürecini tamamlamamışsınız. Etrafınızda yardım alan ya da bunu iddia eden kişiler varsa terapiyi yanlış almış demektir. Psikiyatr gerekli durumda ilaç verir ama soru sahibi hanımefendinin bahsettiği durumda ilaç kullanmasını gerektiren bir durum olmayabilir. Zaten benim önerim de bu değil. Psikoterapistler ilaç kullanmadan da destek sağlayabiliyor ve hatta bu çoğu zaman daha faydalı oluyor. Ciddi bir anksiyete, şizofreni, depresyon vb. gibi bir durum yoksa zaten ilaç kullanmaya degil terapi almaya ihtiyaç duyulur. Benim önerim de buydu ki ilaçlı tedavi alıyor olsa bile bu internetten öğrendiğinizi varsaydığınız şeyleri doğrulamaz. İnternete ve yarım bırakılan tedavilerin sonuç vermemesi nedeniyle ön yargılara bu kadar itibar etmeyiniz.
Bu cevabı da vermeyecektim çünkü belli ki ikna edilebilir değilsiniz. Can sağlığı olsun, sizin dediğiniz olsun. Ama benimle ilgili bir sebepten bir başkasıyla tartışmaya girdiğiniz için son bir cevap olsun bu. İyi günler dilerim.
(12,279 puan) tarafından
Ben espiri yaptım konuyu uzatmak istemediğimin bir ifadesiydi aslında
Teşekkür ederim aydınlanma yaşadım;)) tövbeler tövbesi;)) yoksa bende aynı dal olmadığının tespitini yapacak kabiliyet var elhamdülillah
(11,142 puan) tarafından
İpekkozalağı kendini boşuna yormuşsun canım hiçbir şey anlamadığın belli yazdıklarında. Toparlayamamışsın da sonra :)
-Reklam-
+2 oy
(3,572 puan) tarafından
Evladım kızı erkeği olmaz diye düşünüyorum kızım yok ama 4,5 yaşında bir oğlum var can yoldaşım gibi hissediyorum tabii ki beni iyileştirdi evladım onunla birlikte gerçek sevginin gerçek aşkın ne demek olduğunu öğrendim gerçekten sevilmenin ne demek olduğunu öğrendim tabii ki eşlerimiz bizi seviyor ailelerimiz bizi seviyor arkadaşlarımız bizi seviyor ama hiçbir şey bir anne için evlat sevgisi ile kıyaslanamaz bile dediğim gibi kız olsa da erkek olsa da aynı
+1 oy
(899 puan) tarafından
Kızı erkeği yok ki bunun huyu suyu iyise ne alâ hepsi iyi gelir
+1 oy
(4,692 puan) tarafından

Hiç ayrım yapamam kızım da var oğlum iyiki varlar iyiki rabbim onları bana bahsetmiş varlıklarına bin şükür yavrularimin 4 de bana iyi geliyor elhamdülillah :ermm:

+1 oy
(14,678 puan) tarafından
Allah acilarini gostermesin kizim benim herseyim oldu oglum da olur biliyorum 
+1 oy
(5,602 puan) tarafından
Kızımın ve oğlum var hayatta kalmama tek sebep . Onlar herseylerim.. 
+1 oy
(2,996 puan) tarafından
Bunun kızı erkeği yok Rabb'im oğlumuda kızımıda başımdan eksik etmesin ne kadar zor olsada bir o kadar da yanımda olmaları dünyaya bedel.. Evlatlarım iyiyse ben iyi olurum .. 
+1 oy
(18,702 puan) tarafından
Kız evlat da erkek evlat da annesine hem iyi gelir. Kızı erkeğj olmaz bu işin. 
+1 oy
tarafından

imageksevda bak canavarın yaptığına 

(122,627 puan) tarafından
abooo nasi yapmos onuuu
☺️☺️☺️☺️
tarafından
Bi yerden kazmis sonra çektikçe kalkti ben ona tufan diyorum
puhahahahahaahhaahah
+1 oy
(1,413 puan) tarafından
Sen kızını iyilestirdin mi evlat bize emanet böle düşünme kalbini dinle bebeğinin öyle güzel oluyor ki
0 oy

beni hasta etti :D:woot:

tarafından
düzenlendi
Hamza daha yeni boyadigimiz duvari nasıl becerdiyse yarısına kadar soymuş deli olucam üstelik abim bu akşam geliyor evime yoruma bak attım foto
foto yok
tarafından
Var bak iyice
0 oy
(5,500 puan) tarafından
İki kızım var ergen ergen takiliyo huni ile gezeceğim 
(773 puan) tarafından
Iki kız zor .degilmi
(5,500 puan) tarafından
Yok niye zor olsun onlar parçam ❤️ biri bebek daha 6 aylık
0 oy
(13,556 puan) tarafından
Yıllardır suren migren vardı kızıma hamileyken de sonra da rahatsız etmedı. 

İyi ki doğurmuşum iyi ki nasip olmuş şükürler olsun oğlumada kızımada
0 oy
(8,431 puan) tarafından
Kız diğil oğlum va btanede ikiside beni iyleştiriyo her konuda 
0 oy
(1,117 puan) tarafından
1 aylık bı kizçem var ne kdar hamileik lohusalık piskolijisini atlatmasamda çok şükür bugunumüze artk bı yol arkadaşım baktikça huzur bulduğum tek şey evladım rabbim onu kotuluklerden muhafaza eylesin evlatlarmizida bahtlarni yollarıni daima güzel eylesin güzel insanlarla karşılaştırsın anne olunca her anlamda duşnecegin tek şey evladin oluyor eşimle her baktıkça şükür dua ediyoruz melegimize☺️♥️ona nasıl iyi anne baba oluruuz diyoruz onu nasıl iyi yetistire bilriz artk konuştuğumuz konular hep 
0 oy
(3,793 puan) tarafından
Benim 2 oğlum 1 kızım var ikisininde içindeki merhamet aynı ikisninin bana iyi geldiği bir durum yok ikisininde bana iyi geldiği zaman hepsinin iyi olmalarıdır 
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Akıl sağlığım zaten anormaldi daha anormal oldu :D zaten öyle bir beklenti ile doğurmadım 

İlgili sorular

+2 oy
51 cevap 702 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy
33 cevap 690 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 221 göst.

404,807 soru

12,126,387 cevap