0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Merhabalar diğer postlarıma bakarsanız polikistik haberim var yazmıştım adet olmayı bekliyordum 3 gün gecikmeli adet oldum bu polikistik over için yumurta tembelliği için soğan suyunu nasıl içiyorsunuz adetliyken mi

4 Cevaplar

0 oy
(1,231 puan) tarafından
Canım kahve rengi soğan olacak her sabah aç karına bir su bardağı iç 15 gün boyunca düzenli iç Allah şifa verecektir 
(32 puan) tarafından
Allah razı olsun bir arkadaşım bana bu ay için hayıt otu aslan pençesi çoban çökerten deve dikeni bu dördünün iç dedi kendisi de aktarcı bakalım ona başladım bugün inşallah
-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
Kırmızı (mor) soğan olması gerekiyor canım. Onun suyunu aç karnına içmen gerekiyor. Yanlış hayırlamıyorsam 15 gündü. 
0 oy
(539 puan) tarafından
Gel ben sana detayli anlatayim bebegim polikistik overle nasil iki cocuk dogurdum doktorlar tedavisiz olmaz demisti onceki evliligimde tedavi gordum olmadi ikinci evliligimde 4ayinda hamile kaldim oglum 3 yasinda kizimda 1 yasinda 

Gelelim konuya

Kahverengi soganlari kaynatip ac karnina suyunu içiyorsun 15 gun 

Aktardan dağ inciri aliyosun yarim kilo 

Yarim kiloda havuc

5tane inciri al küp küp dogra ayri bir tencerede kaynat

3tane havuçlu kup kup dogra ayri bir tencerede kaynat 5er dakika 

İkisinin suyunu bir surahide birlestir gunluk taze yap ve ic  21 gun boyunca 

Kocana da bu dag incirini yine küp küp dogra hakiki zeytinyagina yatır bir gece beklesin sabah aç karnina eşine her sabah uc yemek kasigi yedir

Bir diğer mesele yumurtlama gününu yakala tredyoldan ovulasyon testleri al her sabah ayni saatte o testi yap cift cizgi görene kadar cift cizgi ve hayalet çizgi görünce hergun iliski  ne zaman tek cizgi gordun iliskiyi birak sabaha kadar yat uyu iliskiye girsen yine her sabah ovulasyon testine devam 

Gelelim maneviyat boyutuna

Persembe gecesi 313 ayetel kursi gece vakti kibleye oturup 313 ayetel kursi cekip sabah namazi sunnet ve farz arasinda 41 fatiha serif oku ve bol sadaka ver rabbim nasibe der kurtulursun bu illetten 
0 oy
(50 puan) tarafından
Canim bende pko var. Sogan suyu, hayit tohumu ne varsa denedim. Adetlerim düzenliydi. 1 cocugumda vardi ama 2.kez hamile kalamadim 3 yil tedavi falan oldum. En son gittiğim doktor sadece pko  hastalari icin tasarlanmis bi takviye gıda önerdi. 3 ay kullan dedi ilk ay daha bi paket bitmeden hamile kaldim suan 8 haftaliğız. Tabi o ay rahim filmide cekildim. İlacın adi 'proxyfemin' . Şase seklinde akşam yatmadan once kullandim. Kullandiktan 1 hafta sonra vücut olarakta kendimi cok dinç hissediyodum halsizligimi uykusuzlugumu hep aldı götürdü. Zaten pko belirtilerini ve etkilerinide azaltıyormus. Fiyatida 990 tl ye almistim 2 ay önce. Tavsiye ederim. Zaten ilaç degil takviye gida.
(32 puan) tarafından
İnofoloc combi ve folbonbyforse ilaciyla.icerk aynı sanırım bnde bunlardan birini alicam
(50 puan) tarafından
Onların icerigini bilmiyorum canim doktoruna sorabilirsin içeriğini. Benim kullandığım proxyfemin sadece pcos olanlar icin yumurta kalitesini ilaçsız arttiran bi vitamin takviyesi. İnsAllah en kisa zamanda hayirli haberlerinide aliriz burdan❤️
(32 puan) tarafından
İnşeAllah canm Rabb'im nasip etsn hayrla saglkla
(32 puan) tarafından
İçeriğe baktm başka yerde de foliborn mu forse çok tavsiye ediyorlar hemen hemen aynı ama bnm dedgnde biraz daha fazla vtamn var

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 654 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 1234 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 301 göst.