0 oy
181 göst.
Aile kategorisinde (1,519 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba canlar size bir soruyla geldim dün ovulasyon tarhimden itibaren 10. Günümdü âdete 6 gün var  akşam üzeri kasığıma birden ağrı girdi geçer geçer diye bekledim geçmedi 1 saat boyunca regl olacak gibi ağrıdı afedersiniz ped dahi koydum olacağım diye bakıyorum yok hala daha gelmedi ağrı üstünden 24 saat geçti yine ara ara giriyor hafif ilk defa böyle oldum birde çok belim ağrıdı bu nedir kist ağrısı olabilir mi yada bir gebelik belirtisi buna çok ihtiyacım var o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi önce Rabbim yanımda tabiki sonra eşim ama gurbetteyim eşim işe gidiyor evde tek başına kalıyorum bir sese bir neşeye ihtiyacım var Rabbim nasip etsin inşallah bana dua edin

12 Cevaplar

+1 oy
(2,547 puan) tarafından
Kaşık,bel ve mide ağrısı çok vardı bende 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
benmki adete 3 gun kala kasik agrisi ve siddetli bel agrisi olmstu Rabbim sanada hayirli sagliklobir evlat nasip etsn insAllah 
(1,519 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah benimkide öyledir
0 oy
(623 puan) tarafından
Yumurtan çatlıyordur canım 
(1,519 puan) tarafından
Ovulasyondn çift çizgiyi gördükten sonra 10 gün geçti tekrar yumurtlama olmayacağını düşünüyorum
(623 puan) tarafından
Tek 1 yumurta olmuyor sadece vücudunda canım. 3-4 tane olabiliyor ve bazısı geç büyüyüp çatlıyor. Son zamanlarda aynısı bende oluyor . Doktora da gittim yumurta çatlıyor dedi. Aşırı kasık ağrısı ve ara kanama yaşıyordum bende
0 oy
(2,686 puan) tarafından
Seninle ayni durumdayiz valla benimde adetime 6 gun var ve 3 gun once o adet agrisini bende yasadim acaba bebek yerlesiyor mu diye dusundum

Bakalim heyecanla bekliyorum test yapmak icin bende yumurtlama gunlerini degerlendirdim geriye beklemek kaldi insallah ikimizde saglikli guzel bebek annesi oluruz
(1,519 puan) tarafından
Hadi bakalım beraber bekleeyeliiimm inşallah:)
(2,686 puan) tarafından
Insallah canim :)
0 oy
(1,406 puan) tarafından

Bende de kasık ve bel ağrısı çok oluyordu. Gebelik beklemiyordum adet olacağım diye düşünürken gebeymişim o zamanlar meğer :) inşaAllah hamilesindir canım. 

(1,519 puan) tarafından
İnşallah canım bekliyorum bakalım hayırlısı
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Ben de iş yerinde kasığıma aşırı bir sancı girmişti cenin pozisyonunda kaldım resmen 3 hafta sonra da 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim 
(1,519 puan) tarafından
Birden mı girdi benim gibi ne kadar sürdü peki
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Benim 1 hafta kadar sürdü kuzum. Sonra hamile olduğumu öğrendim :) Allah'ım gönlüne göre versin
(1,519 puan) tarafından
Aminm çok teşekkür ederim ne zaman başlamıştı
0 oy
(231 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşamışız sızlama şeklinde bir ağrım vardı şimdi oğlum 2yaşında:)
(1,519 puan) tarafından
Adet ağrısı gibimiydi ne kadar sürdü hatırlıyormusunuz
(231 puan) tarafından
Evet benziyordu adet günüm yaklaştığı için erken gelebilir diye ped koyarak dışarı çıktığım bile olmuştu sonrasında adetim gecikmişti test yaptım direk çift çizgi olmuştu
0 oy
(2,827 puan) tarafından
Hem ağrı hem kasıkta kasılma olur sanki orda bişey aebi tutuyor geriyor gibi olur benim genelde sağ kasıkta olur ordan bilirim hamile olduğumu mesela yattığım yerde hapşırayım sağ kasığım acır gerilir. 6 kere hamile kaldım hepsi aynıydı adet olacağım gün test yapardım çıkardı. Herks şaşırırdı nasıl günün gecmeden anlıyon hamile olduğunu die

Rabbim sanada sabrının karşılığı olarak hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 
(1,519 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim inşallah benimkide öyledir
0 oy
(3,206 puan) tarafından
Başlığa göre yazayım canım 

Evet bende öyle oldu iki çocuğumda da

Regl gibi kasık ağrısı başladı 

Sanki regl olucak gibiydim 
(1,519 puan) tarafından
Birden mı girdi ağrı ne kadar sürdü
(3,206 puan) tarafından
Birden girmedi diyelim ki regl günüme 2 gün var
Ufaktan başladı dedim aha regl oluyorum
Gittim ped koydum
Ama evet hafif bir şiddetli agriydi
1 ay ara ara oldu
(1,519 puan) tarafından
Benimde yavaştan girdi ama birden fazlalaştı oturdum kaldım balkondaydm salona zor gittim ağrıdan sonra hap attım mecburen çok kötüydum çünkü
(3,206 puan) tarafından
Evet evet
Bende de öyle oldu
Meğer hamile kalmışım
Şimdi iki tane çocuğum var
Büyüğü erkek 4 yaşına girecek
Küçüğü kız
11 aylık olucak
Darısı başına çiçeğim
0 oy
(3,296 puan) tarafından
Evet gebe kalmadan önce kasık ağrısı oluyor canım nasip ya vardır bir hayır inşallah bebek haberidir 
(1,519 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(473 puan) tarafından
Bende de oldu kasık ağrısı bir kaç gün ve şuan adetim 7 gün gecikmiş durumda ilk defa böyle gecikti ama adam akıllı bi ilişki olmadı olanda geri çekilme oldu anlamadım gitti
(1,519 puan) tarafından
Test yapmadın mı geri çekilmede hamile kalınabiliyor tabiki
(473 puan) tarafından
Yok şehir merkezine uzak evimiz elimde burda çalışıyor ama yarın yapmayı düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
9 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Demet54 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 164 göst.

404,071 soru