0 oy
942 göst.
Aile kategorisinde (693 puan) tarafından
evi nasil ve neden ayirdiniz?

24 Cevaplar

0 oy
(1,123 puan) tarafından
Birlikte yaşamayı ne kayınvalidem istedi ne de ben. Şimdi görümcem boşandı geldi ama ben onlara çok üzülüyorum. Görümcem evlenip giderse birlikte yaşarım diyorum. İyice yaşlanıyorlar ve yanlarında olup destek olmak isterim. 
(693 puan) tarafından
ne guzel
-Reklam-
0 oy
(74 puan) tarafından
Bende 5 sene yaşadım 6 seneye girerken ayrıldım 
(693 puan) tarafından
sebep
(74 puan) tarafından
Eltim geldi ben çıktım ama çok severim öyle kötü bir olay yaşamadım çok şükür senelerce
0 oy
(600 puan) tarafından
1.5 senedir depremden dolayı ev üstündeyim Allah nasip ederse bu ay ayrilacaz. 

Kayinbabalar bizi iistemiyor bana da gün doğdu :)
0 oy
(6 puan) tarafından
Bir yıl beraber yaşadık bir kaynım üç gorumcemle toplamda 8 kişi + bebegim  doğunca yatak odasına beşik te eklenince dar geldi bizde ayrıldık keşke ayrılmasaydık beraber daha güzeldi yine alt üst oturuyoruz çok şükür bize yakınlar. 
(693 puan) tarafından
gorumcelerin ev islerinde yardim ediyor muydu yoksa sen topluyon onlar dagitiyo muydu anlayissizlar miydi
(6 puan) tarafından
Ben evlendikten hemen sonra gebe kaldım ev bayram yerine döndü ilk torun heyecanı bütün evi kapladı ve gebeliğim 9ay boyunca hep mide bulantısı kusmalar halsizlikle geçti doğuma kadar hiç iş yapmadım kendi yemeğimi bile kayınvalidem ile eşim yaptı gorumcelerim de bütün işleri yaptı bebeğim doğunca da hepsi beraber baktılar ayrıldım sonra şimdi üçüncü gebeliğim hala yemek yapıp getirirler gelip ev işimi yaparlar Allah onlardan razı olsun
(693 puan) tarafından
ne guzel anlayisli bi aileymis. ben gebeyken ne midemin bulantisina ne belimin agrisina inanmadilar yani. cok zor gecti tovbe ettim bu evde tekrar hamile kalmaya
(6 puan) tarafından
İnsanın yardımcısı olmayınca çocuğa tek bakılmıyor canım Allah yardımcın olsun valla karşına iyi insanlar cıkarsın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 84 göst.
15 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 723 göst.
7 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,079 göst.
0 oy
5 cevap 380 göst.
5 Ekim 2020 Aile kategorisinde Oglusum24 (460 puan) tarafından soruldu

404,604 soru

12,120,693 cevap

36,475 kullanıcı

...