0 oy
1,544 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Görümcem Eşime demişki kürtaj olanlar artık çocuk doğurmuyorlar, karını götür tedavi ettir. Çok kötü oldum o kadar dua ediyorm ki bu ay hamile kalıp o lafı kürtaj olan tüm bayanlar adına onun ağzına tıkamayı, Zaten beni sevmezler, eşim beni çok sevdiği için hep eşimi benden soğutma çabasındalar, Rabbim bizi böyle insanlardan korusun.

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kurban olsunlar sana, insanlar ne kadar da cahil, hatta echel. Ben artık şaşırıyorum.

Zekeriya (as), İbrahim (as) 90 yaşlarındaydı da Allah onlara peygamber olacak evlatlar müjdeledi. Üstelik İbrahim (as)'ın hanımı Sare validemiz ve Zekeriya (as) kısırlardı.

Yani şimdi Allah evlat verecekse herrrrr şekilde verir ki biz bunun örneğini Meryem validemizde gördük.
tarafından
Çok doğru, demek ki daha vakti var, bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer sen bu tarz insanlar için kalbini asla bozma canım söylenecek neler neler var da işte neyse... 

Sanki herkes keyfi kürtaj oluyormuş gibi o nasıl bir sözdür öyle 
tarafından
Ben hala psikolojik olarak iyileşmedim, çok üzüldüm ama elimden bişey gelmiyordu kalbi durmuştu
0 oy
(50 puan) tarafından
Ayy hayır ne alakası var benim kuzenim maşallah her sene kürtaj oluyor mübarek 4 tane çocuğu var rabbim bilir onu. Görümce değil mi işte abisini kıskanıyordur sana olan ilgisinden. Allahtan bende ne görümce ne elti var tek çocuk :))
tarafından
Aynn öyle hep der kardeşim sen geldikten sonra bizi unuttu vs ,
0 oy
(8,791 puan) tarafından
Halt yemiş o 1 kurtajım var 4 tanede duşüğum var şükür 2 tane çocuğum oldu 
tarafından
Maşallah Rabbim sizlere bağışlasın inşallah
0 oy
(310 puan) tarafından
Ozaman çoğu insanın çocuğu olmaz 
tarafından
İşte gelse anlat
0 oy
(953 puan) tarafından
Kız ***** yeminle görümcen arkadaşım kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldı ve niceleri 
tarafından
Maşallah darısı başıma inşallah bu ay umudum var nasip
0 oy
(584 puan) tarafından
Benim annemin belki 4 5 düşüğü var ablam doğmuş 4 ay sonra vefat etmiş abim 40 yaşına geliyo ben 32 yaşını dolduruyorum ne alanaymış orasından burasından laf uyduranlara sınır oluyorum nasıl fitne fücur insanlar huzursuzluk çıkarınca ellerine ne geçiyor anlamiyorum
tarafından
Hassas noktamı biliyorlar ondan bu haset
(584 puan) tarafından
Aman sende deseydin olmazsa gir altına sen yap çocuğu madem diyeydin madem bu kadar çok biliyon
0 oy
(986 puan) tarafından
Senin yine eşine demiş benimki yüzüme sap diye demisti hastaneden çıktığımda kürtaj olduktan sonra çok zor çocuk oluyormuş olmayabilir falan çok şükür 1 buçuk yaşında oğlum var şu an bırak boş konuşsunlar bir kere olduysa oluyor demek bu
tarafından
Eşim bana dedi takma gül geç, nasibi varsa olur
0 oy
(6,024 puan) tarafından
Yoo ne alaka ben ikinci ay hamile kaldım rabbim sanada nasip etsin şuan 5 aylık hamileyim Allah sanada nasip etsin millet şok oldu ne çabuk kaldın dyor
tarafından
Maşallah maşallah, amin inşallah
0 oy
(3,181 puan) tarafından

Ben kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım oğlum oldu ve oğlum 2 yaşında iken yine 8 haftalık kalbi durdu yine kürtaj oldum onun ardından 5 ay sonra yine hamile kaldım bu seferde kızım oldu .. keşke yakınınız olaydım eşine hep örnek gösterirdin:D

tarafından
Keşkeee, böyle şeyler duymak beni çok mutlu ediyor
0 oy
(881 puan) tarafından
Ne kadar saçma bir yorum. Hem ona neymiş Allah aşkına ya gıcık oluyorum öyle insanlara. Ben de ilk gebeligimde kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay sonra hamile kalmıştım tekrar. Hiç sıkma canını her şerde bir hayır vardır seninkini de zamanı var Allah en kısa zamanda sana da nasip eder hamile kalmayı evlat sahibi olmayı 
tarafından
Aminnn inşallah
0 oy
(18,234 puan) tarafından
O da bir şey mi ******** kalpsiz insanlar bile yaşayabiliyormuş de 
tarafından
Herkes kalbinin ekmeğini yer
0 oy
(792 puan) tarafından
Ne alaka bebeğimin kalbi durmuştu ben de kürtaj oldum ardından 3 ay geçmedi hamile kaldım ne kadar cahil insanlar var
tarafından
Hepside beni bulur
(792 puan) tarafından
Sen boşver takma onları

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 686 göst.
24 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
9 cevap 148 göst.