Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar sizce bu mantıklı mı ilk defa yaptıracaz
0
oy
987
göst.
7 Temmuz 2024
Diğer
kategorisinde
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar evi hamam böcegi bastı ilaç aldık kaç kez 1000 lira etmiştir yani
Dedik bu böyle olmayacak ilaçlama yaptıralım misafir de gelecek köyden kurtulamiyoruz ya
Armut sitesine ilan biraktim bugün teklif geldi 1100 lira dediler.
Tuhafıma giden şey şu oldu
Diyor ki işte evin köşelerine mutfak dolap köşelerine arkalarına vs diyor tamam
Ama diyor ki işlem camlar açık bir şekilde yapılacak ve işlemden sonra da 3 saat kadar camlar açık olacak diyor
Sizde ilaçlama bittiği gibi eve girebilirsiniz diyor
Ne bileyim tuhaf geldi ben şey diye biliyordum
İlaçlama yapılıyor bir süre camlar kapılar kapalı kalıyor sonra içeri giriyoruz havalandiriyoriz sanıyordum.
İki bebeğim var.daha önce yaptıran var mı acaba böyle mi olmalı doğrusu sağlıklısı
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
24
Cevaplar
0
oy
7 Temmuz 2024
seren55
(
1,543
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende senin gibi düşünüyorum cam açık ilaç uçar gider gibi geliyor bir anlamı kalicani sanmam
7 Temmuz 2024
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet ben de şaşırdım okuyunca yani saçma geldi bana da şaşırdım kaldım misafir de gelecek ne yapacaz bilmiyorum azalıyor gibi oluyor ama küçük küçük bir sürü çocuk yapıyorlar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
7 Temmuz 2024
Melekkk
(
11,870
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla canim bilmiyorum ama ne olur ne olmaz bebek var diyosun annen falan carsa gidecek yerin git sinra gel evi temizle oyle al cocuklari. Ben kucukken tahtakuru olmusru bizimde koltukta ilaclattilar afam dedi yatabilirsiniz yattik ama gece bi uyandikki hepimiz acidan oluyoruz mahfolduk gece komsuya cikardi annem bizi
7 Temmuz 2024
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Hadi ya.ya ben de zaten diyorum yine 3 4 saat girmeyiz eve sonra temizleriz diyorum ama işte onu hallederim ama ilaclatma yaptirayim mi kararsız kaldım çok saçma geldi camların açık olması bana yani ilaçlama yapılırken de açık kalacak diyor
7 Temmuz 2024
Melekkk
(
11,870
puan)
tarafından
yorumlandı
Başka biriyle daha gorus bak onlar ne diyor. 2 3 kisiye daha sor yani. Pahali bile olsa sorki islem nasil oluyor diye. Hepsi ayni seyi diyosa dogrudur demekki. Bizim binayida surekli ilacliyodu yonetici ama oyle cikmayin ellemeyin falan demediler hic. Sadece bebek arabalarini alin bide evcil hayvanlari cikarmayin derdi çok vardi kedi kopek falan binada. Ama yine oluyodu cunku arkasi boş arsa orasi doluydu ordan gelirdi hep binaya
7 Temmuz 2024
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bize nerden geliyor anlamadım mutfak özellikle dolu yani.simdi bir teklif daha bekleyecem bakalım doğru diyorsunuz iki üç kişiye sormalı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Evet böyle birşey de var ilaç markası ile alakalı ama neden armut o bu şu ile uğraşıyorsun ? Ara kurumsal bir ilaçlama firmasını kafan rahat olsun 1 kere yaptırıyorsun yıllarca çıkmıyor 1 kerelik için 3-5 hesap yapmayın bence
7 Temmuz 2024
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum ki kurumsal firma hiç duymadım nasıl bulabilirim mesela ilk defa yaptıracaz hiç bilmuyorum.çocuklugum gecekonduda geçti yeşillik içinde hiç böyle birşey görmedim
Apartman dairesinde 2 .kattayiz yani
7 Temmuz 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Hangi bölgede oturuyorsanız o bölge ismini yazarak ilaçlama diye googlede aratın kurumsallar zaten çıkar karşınıza
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
BusraC
(
712
puan)
tarafından
cevaplandı
Bayer'in bir ilacı var canım, onu denediniz mi?
7 Temmuz 2024
S.polat
(
812
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunu yazmaya gelmiştim şu damla olan degil mi çok duydum onh
7 Temmuz 2024
BusraC
(
712
puan)
tarafından
yorumlandı
Biraz macunumsu bir yapısı var ama muhtemelen aynı şeyden bahsediyoruz. Maalesef kullandım ve gerçekten etkili bir ilaç.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Oziis
(
1,265
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim eşim kendi ilaçlıyor Bizim de bulunduğumuz yerde çok böcek var ama kocaman böyle Antalya'da Antalya'da yaşayanlar bilir buranın böceklerine yani zararsız ilaç alıyorlar adını unuttum ama hani onu bir kendiniz de yapabilirsiniz
7 Temmuz 2024
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla ilk defa böyle birşey yaşıyoruz detan ve raidin 1000 liraya yakın ilaç aldık uyguladık ne azalması cogaldilar dedik baş edemicez ilaclatalim
7 Temmuz 2024
Toprak24.
(
473
puan)
tarafından
yorumlandı
Post sahibi değilimde didime tatile gittik eşimin akrabasında kaldık. Bina merdiveninde yumruk kadar hamamböceği Allahım bu ne dedim be ben görünce bile tüylerim diken
7 Temmuz 2024
Oziis
(
1,265
puan)
tarafından
yorumlandı
K otrine ilac bu üstüme yapılışı yaziyir biz evi ilaçlarımı evden çıkmıyoruz hoc bise olmuyor ama yine tedirgin olursan 2 saat disarda kalım üç gün evi silip süpürme eve görse bile.aninda oluyor
7 Temmuz 2024
Oziis
(
1,265
puan)
tarafından
yorumlandı
Bos yere ilaçlama çağırmayın eşinizin dip köşe yapsın biz her sene yapioz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Mizginhavin
(
840
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet ilaç çok yoğun ve agirsa acik bırakılması istenebilir. Bir de ilaçlama firmaları çok güzel yapıyor onlarla iletişime geçin bence.
7 Temmuz 2024
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
İlaçlama firması nasıl bulabilirim acaba bulunduğum yerde internette mi yazmam gerekir
7 Temmuz 2024
Mizginhavin
(
840
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet il, ilçe şeklinde ilaç firması yaz konum olarak yakın olan çıkar. Ara yerini , şartları konuşursun. Zaten randevu ile çalışıyorlardir diye düşünüyorum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Gozdeh
(
10,687
puan)
tarafından
cevaplandı
onların ilacı bizim aldıklarımızdan farklı demek ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Toprak24.
(
473
puan)
tarafından
cevaplandı
Tarım ilacı filan olmasında haberlerde neler duyduk. Ben köyde büyüdüm hamam Böceğinden aşırı korkardım hala öyleyim. Babam bi ilac alırdı onu sulandırıp spreyle evin odalarına sıkıp camı kapıyı kapatıp çıkardık. İki üç saat sonra açardık. Üç ay boyunca her giren böcek sinek ölürdü zaten üc sonra kış gelirdi. Her sene alırdı ama ne olduğunu bilmem.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Oziis
(
1,265
puan)
tarafından
cevaplandı
Tek çözüm antalyada herkes bundan kullanır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Kaybolmus94
(
2,735
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet yaptırdık. İlaç insanları hayvanları etkilemiyor. Sadece böceklerde etki ediyor. Bizde de aynısı oldu. Ama bizim dışarıda işimiz vardı yarım saat kadar çıktık evden. Tamamen ne böcek ne sinek ne pire kaldı evde.
7 Temmuz 2024
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Peki evden gidiuorlar mı acaba yoksa internette mesela şey yazıyordu ilaclandiktan sonra 15 gün boyunca artarlar sonra sinir sistemleri felç olduğu için sersem halde evin içinde dolanır yazıyordu bu doğru mu acaba sizde nasıl olmuştu
8 Temmuz 2024
Kaybolmus94
(
2,735
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok öyle bir şey olmadı. Zaten ilaç haşereler üzerinde etkili. Yaptırdık adam dedi 3 saat su ile temas etmesin hiç bir yer temizlemeyin, silmeyin. 3 saat sonra silebilirsiniz dedi. Biz ertesi güne sildik her yeri. Sonrada hiç görmedik.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Munise001
(
102
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu ilacı eşim satıyordu bizim adanada çok bicek olur o kadar etkili ki hepsi ölüyor 3 tane alın bütün evi defalarca gezin birsey klamaz ya zaten kokusu rahatsız etmiyor ayrıca bebek oralara değse bile etkisi yok zararlı değil insan için evcil hayvanı olan bütün arkadaşlarım kullanıyor evden çıkmanıza falan gerekte yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Merve1112
(
9,971
puan)
tarafından
cevaplandı
Adamlar öyle diyolarsa bi bildikleri var ki diyolar ama ben senin yerinde olsam ilaçlama bittikten sonra evi kapatır bi kaç gün girmem benim evimi de karınca bastı ilaç sikiyorum cikiyo annemlere gittim eşim ilacladi heryeri kapali bıraktık yeni geldim eşim havalandırdı sildi ama ben tekrar yapcam simdi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Emine3507
(
910
puan)
tarafından
cevaplandı
Mutlaka güvenilir bir ilaçlama firması bul gecenlerde haberlerde gördüm ilaçlama yaptırmis bir aile normalde o ilaçtan sonra 15 gün eve girmemmek gerekiyormus ama firma demiski 2 gün sonra girebilirsiniz .kadın ve iki bebeği eve girdikten sonra 4 5 gün sonra zehirlenip vefat etmişler Allah korusun bebeklerle sıkıntı yani.mutlaka guvenlilir bir firma bulun
7 Temmuz 2024
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy yazık ya Allah rahmet eylesin.ben de yorumları güzel olan bir firma buldum bu ilaçlar kokusuz dedi.köşelere falan kenarlara vs sıkılıyormuş evden çıkmanıza gerek yok dedi ama biz yine de 3 4 saatliğine dışarda duracağız
7 Temmuz 2024
Emine3507
(
910
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet ya mugladaymis o aile yazık olmuş firmaya yargılama başlamış 15 yıla kadar hapis cezası olacakmış .dikkat etmek lazım ilaç tehlikeli uzman olmayan ellerde zehire dönüşüyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
BirAnne93
(
554
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben hiç cesaret edemem. Geçenlerde binanın birinde ilaçlama yapmışlardı. Diğer binadakiler zehirlenip ölmüştü. İlaçlama yapanlar tutuklanmisti ben yine korkarim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
K otherine diye ilaç var onu deneyin baya etkili
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Elmira1903
(
29
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben 2 yıl önce ilaçlama şirketine yaptırdım kızım 1.5 yaşındaydı 3-4 saat kapalı kaldı sonra eşim eve gidip camları balkonları açıp havalandırdı akşama kadar akşam 9 girdik eve ama o ilaç eşime kızıma dokunmadı bana alerji yaptı 1 hafta yüzüm şişti kıpkırmızı oldu öksürük en son ciddiyeye gittim yüzüme krem verdi
Şirketi aradık ilaçlayan şahış abi yıllardır bu işi yapıyorum bazen bende de oluyor dedi çok sinirlenmiştim insan öncesinde uyarır en azından birkaç gün eve girmezdim kendimi geçti ufak çocuğum var sonuçta Dikkatli olun
7 Temmuz 2024
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay evet ya o ne sorumsuzluk Allah korusun bebişe birşey olmamış.size de çok geçmiş olsun.peki siz eve girdiğinizde böcekler ölmüş muydu yoksa internette 15 gün böcekler sersem halde dolanır yazıyor öyle mi oldu acaba
7 Temmuz 2024
Elmira1903
(
29
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayır hepsi ölmüştü sonrasında da canlı hiç görmedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Haberlere çıktı ya anne sütüyle zehirlendi aynı böyle demişler bebeği öldü kadının
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Linkin
(
18,262
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu ilacı kullandın mi hiç
7 Temmuz 2024
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bundan aldım ama olması gerektiği gibi yapamadım sankrim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
Mekace
(
1,563
puan)
tarafından
cevaplandı
Evin camı açık tamam ilaclanabilir ama daha sonra kapatılıp öyle bir gün beklemesi gerek daha sonra havadirip beklenmesi lâzim sonra temizlik yapılıp girilmesi gerek eve sonuçta ağır ilaç kullanılıyor artı giderler ilaclanip üstleri kapatılması gerekiyor mutfak lavobasini banyo giderleri falanda ilaclanip ağzı kapanması gerek
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Temmuz 2024
BirMelek
(
1,298
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben ilaç aterken eve tavanlar ve odaların kenarlarına attırıyorum eşime kapı cam açıyorum 2 gün evden çıkıyoruz sonra evi siliyorum temizliyorum yerleri kapıları daha sonra rahat rahat sokuyorum kızımı eve
7 Temmuz 2024
Bayannn1
(
1,142
puan)
tarafından
yorumlandı
Peki ortalıkta dolaniyorlarmis ilaçlamadan sonraki günlerde sersem halde yani ölene kadar bu doğru mu acaba
8 Temmuz 2024
BirMelek
(
1,298
puan)
tarafından
yorumlandı
Bekleme süresi de o yüzden ya zaten hemen ölmüyolar tabiki 2 ya da 3 gün beklemen lazım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
8
cevap
126
göst.
Taşınmak Mantıklı mı?
2 gün
önce
Diğer
kategorisinde
2801
(
555
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
122
göst.
Kızlar yine ben sizce hangisi daha uygun mantıklı.
2 gün
önce
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Roj_can
(
61
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
#alisveris
0
oy
7
cevap
226
göst.
Evin Girişindeki Geniş Alanı Oturma Odası Olarak Değerlendirmek Mantıklı mı?
5 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Bibercik.
(
213
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
38
cevap
486
göst.
Üç Portakal İçin 30 Lira Vermek Mantıklı mı, Eşim Haklı mı?
5 gün
önce
Aile
kategorisinde
Pakize333
(
2,220
puan)
tarafından
soruldu
401,999
soru