+1 oy
822 göst.
Aile kategorisinde (654 puan) tarafından
kendisi mi kizi mi siz mi

60 Cevaplar

0 oy
(1,298 puan) tarafından
Kendisi temizliyo bana da yardıma geliyo bir de o konuda hakkını ödeyemem
-Reklam-
0 oy
(4,946 puan) tarafından
Kendisi temizler gorumcem daha bekar ikisi yapar 
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Kızı temizler  genelde ben oradaysam  gorumcemle beraber  temizleriz
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Kendi temizler altlı üstlü oturuyoruz
0 oy
(4,633 puan) tarafından
Tabii ki kendisi. 
0 oy
(16,869 puan) tarafından
Ben elimi hiç sürmem kızı var burda oturan o da hiç gelip temizlemez diğer kızı Adana'da senede 1 kere gelir o temizler sadece
0 oy
(1,540 puan) tarafından
52 yaşinda kaynanam 4 tanede kızı var bi zahmet temizlesinler ama o asla kızlarına kıyıp temizlik yaptırmaz kızları anca o cafe senin bu cafe benim gezerler bir aralar benden beklemişti bende asla oralı olmadım banane evim köyüm ayrı kızlarını dışarı gezmeye gönderecegine yemek ve temizlik yapmayı ögretsin geçenlerde birisi evlendi ve yemek yapmayı bilmediği için her akşam annesine yemek yemeye gidiyormuş
0 oy
(211 puan) tarafından
Görümcemle birlikte yaşıyorlar ikisi temizliyor. Zamanla temizleyemezse ortak bir kadın tutarız mıhtemelen. 
0 oy
(3,779 puan) tarafından
Kizi yok kendi temizliyo :D dukkanda calistigi icin bazen ben gider temizlerim ama o soylemez ben yoruldugu icin uzulurum kendim derim. O is buyurmaz bana sagolsun.
0 oy
(298 puan) tarafından
Kaynanam ile 3 sene yaşadım elimden geldiğince yardımcı oldum temizlik yemek misafir ağırlama herşeyi yaptım ara sıra eşimle gidiyorduk ama artık hamile olduğum için gram gitmiyorum zaten gitmekte istemiyorum tövbeler olsun pisliğin içinde ölse umrumda olmaz da eşime dua etsin çünkü benim verdiğim değeri o vermedi .
0 oy
(1,440 puan) tarafından

Kendisi kızı ve eşim:)

0 oy
(8,634 puan) tarafından
Altli ustluyuz yardım ettiğimde oluyor Ama genel olarak kendi temizliyor 
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Hiç bir fikrim yok heralde kendisi temizliyordur ben zaten senede bir kere falan gidiyorum onda da zorunludur haller dışında mutfağına dahi girmem
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Kendisi temizler. Kızı yok zaten. 
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Normalde beraber oturuyoruz şuan köydeler dün akşam geldik yanlarına gün içinde görümcemle işleri bölüşerek yaptık o mutfağı dolapları vs temizledi bende iki oda var onları temizledim 
0 oy
(2,110 puan) tarafından
İkimizde temizlemiyoz sağolsun devlet vakıf tarafından 2 haftada bir 3 kişiden oluşan temizlik görevlisi yolluyor kaynanama
(654 puan) tarafından
kayinvaliden yatalak falan mi neden vakif temizlikci gonderiyor
(2,110 puan) tarafından
Yok cnm yatalak olsa bizler alıp bakarız ya yaşlı 60 yaş üzeri yalnız yaşıyor diye gelip temizlik yapan var...
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Kendi yapiyor. Tek yaşiyor zaten. Ne kadar pislenebilir. Ben kendi evimi zor temizliyorum. 
0 oy
(3,872 puan) tarafından
Kaynanama hizmetçi gelmediğim için kendisi temizliyo
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Tabikide kendi temizliyor 
0 oy
(250 puan) tarafından
Benim yaşımda bekar bir görümcem var kaynanam genç tek oğlu var altlı üstlü oturuyoruz daha bir süpürge çekmişliğim yok çünkü haketmiyorlar kalp hastasıyım merdiven cikmamam gerek apartmanı yıkamıyorum  gelip eşime şikayet ediyor kapının önüne gelip bağırıp çağırıyor balkona çıkıp senden nasıl kurtulcam diye bağırıyor ki küçücük bir bebeğim var kolik kas hastası öyle bir kadının evini kurtlar bassa temizlemem Allahından bulsun

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,032 göst.
10 Ekim 2020 Aile kategorisinde _Emine_ (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 263 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 482 göst.
19 Aralık 2023 Aile kategorisinde Yuska (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 552 göst.