+1 oy
878 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (798 puan) tarafından
kendisi mi kizi mi siz mi

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi ne yaparsa o ben hizmetçi değilim kızı da hiç ellemez pek gelmez bile
-Reklam-
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Bayramda gitmedim çağırdı eve dogalgazcilar gelecek die sjsjsjs dahacagiwmaz hiçbir bayram ellri tutuyorbi düğün bı gezme bı iş çalışma olsun hoplar ziplarlar evlerinizde temizlesinler hizmetçi deil kimse
0 oy
(50 puan) tarafından
Kendisi temizliyor asla bırakmıyor benim temizlemem için daha da kendisi bana yapıyor Allah razı olsun ondan arkadaşım gibi aynı yemek yediğimiz bulaşıkları bile yıkatmıyor git git otur sen sonra hal edicem ben şimdi kirletme ellerini der. Bende tabiki yeri gelince yaparım ama sonuçta benim de bir evim var yuvam var o yüzden özellikle gidip temizlemem benden önce nasılsa şimdi de öyle olmalı diye düşünüyorum 
0 oy
(523 puan) tarafından
Normalde Kendi temizler bayramda gidince iki elti biz temizliyoz
0 oy
tarafından
Kendisi temizliyo koca bekar kızları var olmasa yardıma giderim ama kızları evde ve iş yapmıyor banada yapmak düşmez 
0 oy
(11 puan) tarafından
valla kendi yapıyor ama hastalansa rica etse yardım ederim ama durduk yere gitmem kendi yapsın zahmet olmazsa
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Kızları yardım ediyor ben kendi evimi zor yapıyorum eşim yardımcı oluyor banada yardım etmeye vaktim olsa anneme giderim benim çocuğuma bakıyor çünkü
0 oy
(678 puan) tarafından
kayınvalidem ve iki görümcem temizlerler mutfağa su almaya kalksam benden önce kalkıp getirir görümcelerim ki bendende büyükler ama hiç benden bişey beklediklerini görmedimde duymadımda canım ablalarım♥️ben kendi isteğimle kalkar yemek tatlı vs yaparım zevkle:)
(798 puan) tarafından
ne guzel iste herkes boyle olsa herkes yerini bilse gelinler de sıkıntı cikarmaz her işi zevkle yapar
0 oy
(647 puan) tarafından
Ben niye temizleyeyim ki? Kızı da yok. Kendisi temizliyor. Ben eve yetisemedigim icin arada yardımcı almayı istiyorum gidip de temizleyeemem, çalışıyorum bir de. Kayınvalidem yaşlı ama gidip de dip köşe temizlik yapamam. Etrafı toplarım, sofra kurar kaldirim, kızım dagitirsa süpürge açarım bu kadar.
0 oy
tarafından
Kızı yok beni de hiç cagirmadi kendi yapar 
0 oy
tarafından
Kirli sepetinden kıyafet giyen kadın ev mi temizler 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Hiç kimse :)) öylece duruyor. Kızı da onunla yaşıyor ama otel niyetine :) ben gebe olmasam ve kızı da olmasa yapardım hiç gocunmam ama kızı varken gidince yediğimi içtiğimi toplarım, çay yaparım yemek yaparım öyle geçer. 
0 oy
tarafından
6 ay memlekette 6 ay burda yaşıyor köyde iyi kötü yapıyorda burda biz gelinler sık sık gidip yapıyoruz 65 70 arasi yaşı var aşırı kilolu ve hasta zar zor kalkıyor keşke köyede elim yetişebilse yazıl zar zor yapıyor işleri kayinpeder hayatta yardım etmez el sürmez biseye gaddar herif
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Ben yapıyorum 73 yaşında zaten tansiyon o bu bir sürü hastalik var içime sinmez öyle bırakamam kendi haline yoksa hiç birimize demez çok zorda olmadı mı 
0 oy
(252 puan) tarafından
Kendisi temizliyor
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Ben le kızları beraber gittik kızı bir bulaşık yıkadı diye günlerce söyledi yetmedi kayınpederim yanında gelin oturmuş ben bulaşık yikamisim dedi bende dedim sen evin kizisin sen yikayacaksin tabi herkes yaptığını mi söyleyecek o gün bu gundir çıt yok temizleyen temizliyor valla kusura bakmasın kaynanamın yanında 5 gelin var 3 görümcem var ben başka şehir deyim kırk hilda bir gidiyorum ondada ev temileyemem 
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Kayınvalidemin temizlikle alakası yok, sevmez de yapmaz da , ne yalan söyleyeyim benimde içim almıyor elimi süremiyorum ama Allah razı olsun eltim gelir yapar...
(798 puan) tarafından
eltiler iyi anlasiyosunuz herhalde
(1,648 puan) tarafından
Yani öyle çok sıkı fıkı değiliz ama yan yana gelince güzel vakit geçiririz
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Akşama kadar kiminle yiyip içiyorsa, kiminle gülüp söylüyorsa, o 43 numara ayakkabılarını kiminle gezmelere gide gele eskitiyorsa eğer o temizlesin. 
0 oy
tarafından
Banane kız ben niye temizleyeyim. Kendi evimi zor temizliyorum. :)
0 oy
(195 puan) tarafından

Kızı var beraber yapıyolar benlik bi durum yok :D

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,066 göst.
10 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde _Emine_ (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 280 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 524 göst.