0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (779 puan) tarafından
Kızım dört oglumsa temmuzda bir yaşında olacak. Evi üsten süpürüp yemek bide bulaşık yıkıyorum diğer temizlik işlerini yetişemiyorum. Ev sürekli kirleniyo ne kadar temizleyen bile temiz kalmiyo. Psikolojim bozuldu resmen öneriniz varmı oğlum sürekli ayağımın dibinde agliyo uyudugunda anca yenek yapabiliyorum

16 Cevaplar

+1 oy
(2,125 puan) tarafından

Gece uyuduklari zaman yapmaya çalışırım yada çıkarınca bir kıyafeti hemen renklileri hep makinada biriktiririm renkliysr makinaya beyazsa kirli sepetine bir düzene koyarım sürekli bir yeri kirli gördüm mü hemen alır bezi temizlerim bir de süpürgeyi oğluma veririm oyun oynuyo gibi süpürgeyle her yeri süpürür :))) bulaşık Makinesinin ilacını bosaltirken koyarım asla kıyafetlerimizi düzensiz koymam kurutma makinasından çıkan kıyafeti hemen katlar yerleştiririm makinayı temizlerim alışkanlık oldu bende kimve gelmese bile hep düzenli olmaya çalışırım sonra yaparım demekeye çalışırım yoksa o sonralar bitmiyo maalesef bir yığın iş oluyo bir bakınca benim 3 yaşında oğlum 1 yaşında da kızım var 

-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Aynı kuzum bnmde öyle dün eşimle temizledik bugün yok dağılmasın diye elimden geleni yapıyorum:) kızım beş oğlum 4.5 aylık bnmde kızım etrafın ebesini belliyo küçüğüne zarar veriyor başını bekliyorum bebek uyuyunca anca biseyler yapyorum
0 oy
(11 puan) tarafından
Ev işleri bir şekilde halledilir. Hatta her zaman yapılmayadabilir. Bu kadar strese girmeyin canım.  İnsanlık hâli. 
(779 puan) tarafından
Öylede işte etraf neysede mutfat dolaplarini kaç haftadır silmem gerekiyo mesela bı turlu yetişemeyip kaldı kapılarım hep kirli kirli duruyo duvarları yeni boyadık her hafta silme rağmen bugün yine kirli. Kardeşimle Ablam geldi utandım resmen
(11 puan) tarafından
Birlikte yapıverseydiniz ya? Rica etseydin keşke.
(779 puan) tarafından
Yaptılar cnm Sağolsunlar.ablam beni çağır yardıma gelirim dedi ama evi uzak Bide çalışıyor onada zor olur
0 oy
tarafından
Bugün bı mutfak dolabına gırdım bakalım cıkabılcemmı
(779 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm benim oğlum kucağından inmiyo sürekli arkamdan agliyo bişey yapamiyorum
tarafından
Bnmde aynı bırı 1 buçuk bırı 4 yaş
0 oy
tarafından
Yetisemiyoruz ama ucun ucun yapıyoz iste ☺
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Öyle.oluyo dostumm . Tüm cesaretini toplayıp sinir krizlerine hazirlikli olarak derin temizliğe niyet edersin. Ayda yılda bir. O zaman halledersin. Ya da annen falan varsa onlar gelip çocuklara bakıp sen iş yapacaksın 
(779 puan) tarafından
Benim asıl sorunun temiz tutamıyorum ne kadar yapsamda iki gün yine aynı hali aliyo. İnsan duvarlarini kapılarını her haftada silmez ama benimki sanki hemen kirleniyo kızım sağolsun çok dağıtıp kirletiyo benim sozumude hiç dinlemez
(19,494 puan) tarafından
Öyle oluyo dostum. Yani ben de aşırı titiz bir insan değilim. Kendim de dağınık biriyim. Çocuklar müsaade etse 2 3 saatte yapılacak işler çocuklarla 2 3 gün sürüyor. Napalim
0 oy
tarafından
Ben şuan temizlik yapıyorum camları sildim.son iki cam kaldı ağladı oturdum uyutmaya çalışıyorum uyuyunca devam edeceğim 

Bir yavrum daha var oda oyun peşinde sürekli karıştıriyor ortalığı 

Sonda kapıları elden geçireceğim  yarında koltukları mutfak sandalyeleri dolapları siler çıkarım 
tarafından
Sonra gardolaplari için dökerim öyle canım en son banyo tuvalwt kalır
0 oy
(2,772 puan) tarafından
5 ve 3 yaşında çocuklarım var ve ev hiç temiz kalmıyor günde 3 kez toparlayıp 3 kez süpürge çekiyorum
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Kızın 4 yaşında büyükmüş aslında yardımı olmuyor mu bir şeyler söylesen? Benim kızım 2 yaşında mesela ne dersen yapar. Tabi onun yapabileceği şeyler. 4 yaş daha fazla desteği olur 
(779 puan) tarafından
Yok cnm ne yardımı felaket yaramaz Zaten onun kirletip dagittiklarndan başka şeyler yapamıyorum. Dediğimi hiç yapmaz eli yağlı kirliyken duvarlara suruyo elini yıkamadan bi yere dokunma dememe rağmen bana inat yapar
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Valla yetişmiyor:((( ben çok titiz bir insanım normalde evde zerre toz olmazdi ama şimdi ben okuldayken haftaici bı gün yardımcı abla geliyor diğer günler robot süpürge birde sleepy mendil ohh misss
0 oy
tarafından
Bu biraz el hizliligiyla alakalı oğlum küçükkenDE yapardım smdide 2bucuk 3 yaşına girecek hala yapıyorum 

Ve çok hareketli olmasına ragmen
0 oy
(1,549 puan) tarafından
Kızım 2.5yasinda birde çalışıyorum tabiki yetişmek çok zor yoruluyorum da eşimle.kqvaga ediyoruz işte temizlik yüzünden 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Şuan sana resim atsam aklıni kacirsin oynadiklari odaya adım atamazsın:)tamam temiz ama toplanmiyor yapacak bsi yok
0 oy
(3,058 puan) tarafından

:D

Temizlik bana yetişiyor maşallah 

0 oy
(195 puan) tarafından
Valla yetişemiyorum bide bende 1 tane var 
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Tek cocuğum var. Bazen işe dalmak istiyorum ama dur diyorum o büyüyünce yap şimdi ona zaman ayır. Haftada 1 gün güzelce yaparım süpür sil falan. Sonra hafta ortası 1 kere de şarjlı ile geçer toz alirim. Zaten yemek çamaşır ütü vakit aliyor. Çokta önemsemiyorum artik. 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 430 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 809 göst.
21 Mart 2019 Diğer kategorisinde Berf (6,397 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 390 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ...... (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 327 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,952 cevap

37,571 kullanıcı