+1 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (124 puan) tarafından
4 ay önce sezeryanla doğumum gerçekleşti önceden kilom vardı ama doğumdan sonra biraz daha arttı artık herkesin gözüne batmaya başladı ve yüzüme söylüyorlar bunu da ben de sağlıklı beslenmek istiyorum ama bir yandan da üstüme bir şey olur mu diye endişeleniyorum aranızda emzirirken diyet yapanlar var mı var ise neler yaptınız diyetisyenle çalıştınız mı

5 Cevaplar

0 oy
(13,586 puan) tarafından
Oğlum dört aylıkken başladım ben diyete burada post açmıştı duruyor postlar Telegram grubumuz var buradan arkadaşlarla

62 kiloyla başladım şu an 50 dördüm

Hedefim 50 ve artık sporla destekleyeceğim
(124 puan) tarafından
Sütünüzde bir azalma gibi sıkıntı oldu mu çünkü bana başka biri diyet yaparsan sütün azalır çocuğun emmeyi bırakır gibi şeyler söylediler o yüzden korkuyorum ama bu şekilde de kilolu halde durmak istemiyorum
(13,586 puan) tarafından
Diyetisyen yok canım hepimiz yedigimiz içtiğimiz öğünleri paylaşıyoruz motive olması için yaptığımız sporları
Aramizi emzirenler de var başta ben olmak üzere
Üstümde azalma vs olmadı şükür oğlum altı aylık geçen gün tarttım evde 8 kg’a yakın
(13,586 puan) tarafından
Herkesin vücudu farklı tabii kendi adıma konuşayım sütüm de azalma olmadı iki öğün besleniyorum 12’de geç kahvaltı ve 5.06 gibi akşam yemeği olarak aralarda acıkırsam kahve ve bir parça bitter tüketiyorum

Beyaz ekmek tamamen yasak tam buğday kullanıyorum
Akşam yemeklerinin proteini Eşlikçi ve salata şeklinde yapıyorum ekmeksiz
(124 puan) tarafından
Ya Ben geçen gün tek başıma başladım ama bilmiyorum şekerim mi düştü ya da ben mi çok çikolataya alıştım hiçbir fikrim yok normalde tek başıma önceden diyet yapıp kilo vermişliğim oldu ama emzirirken nasıl olacak bilmiyorum
(13,586 puan) tarafından
İstersen ekleyebilirim gruba fikir alışverişinde bulunuruz
-Reklam-
0 oy
(4,000 puan) tarafından
Ben ilk bi sene yapmadim ama suan oglum 14 aylik yapiyorum. Diyetisyenim emzirmeye uygun veriyo ama ben ozellikle ilk 6 ay onermem. Ilk 1 sene ana ogunu anne sutu. Biraz daha bekle bence.
(124 puan) tarafından
Haklısınız biraz daha araştırıp öyle karar vereceğim
0 oy
(988 puan) tarafından
ben karbonhidrst. ve şekeri kesmiştim iki hafta, sütüm azaldı iyice ve kilo da gitmiyo ben de 30 lg aldım çok rahatsızım dizlerm bile çok zorlanıyor napıcam bilmiyorum.sezeryan olaşı3 ay oldu benimde.beyaz ekmek ve un yemiyorum ama dyette yapamıyorum.zaten bebekten kaynaklı ne yapabilirsem ne bulursak onu yiyoruz.spora başlicam
(124 puan) tarafından
Ben de bütün gün evde tek olduğum için pek bir hareket yok normal rutin işleri yapıp oturuyorum belki o yüzden de yavaş yavaş kilo alıyorum
0 oy
(149 puan) tarafından
1 aylik bebeğim var ben zayıfladım aksine çünkü 2 de büyük çocuğum var onlara yetineyim iş yemek derken oturduğum yok bence 1 sene bebeğinizi düşünün çünkü o sütun kıymeti zayiflama aşkından değerli bende bu kış öyle yapacam yaza doğru diyet yaparım 
(124 puan) tarafından
Haklısınız
0 oy
(197 puan) tarafından
Ben de diyet yaptım  bebeğim 2 aylıkken başladım  ama yavaş yavaş tabi kasmadim kendimi sutumun azalmasını istemedim 70 kilodan 59a indim hedef kilomdu zaten şuan koruyorum. Ekmeği kesmekle başladım  ogunlerime  dikkat ettim akşam 6 veya 7den sonra yemedim  bolca su  içtim birde fırsatım varken  leslie yaptım iyiki yapmışım oğlum  şuan 6 aylık hiç durmuyor leslie yapacak asla zamanım yok☺️
(124 puan) tarafından
Maşallah darısı bana
(197 puan) tarafından
Aminn canım insallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 430 göst.
28 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Reyhan-0 (1,725 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 968 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
0 oy
0 cevap 42 göst.

405,623 soru

12,153,122 cevap

36,576 kullanıcı

...