0 oy
753 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (32 puan) tarafından
Bazen bana neden 2. Çocuk istemiyorsun diyorlar. Geçiştiriyorum. Bilmiyorlar ben istiyorum kardeşinin olmasını ama esimden dolayı diyemiyorum. Hamileyken çok tartıştık. Bana ilk başta sakın hamileyim halim yok moduna kendini koyma dedi. Ev iside yaptım ağırda kaldırdım. Saatlerce bana ütüsünü de yaptirdi. Yemekten asla midem bulanıyor diyemedim tiksinemezdim bilerek yapıyorsun derdi. Dogum yaptim. Birgin 40 ım cikmadan annesi kahvaltiya çağırdı mastit olmusum ateşim 40 gidemem dedim diye kızmıştı kahvaltısını hazırlattı. 1 gun bile sen uyu ben bakarım çocuğa  demedi. Hep benim sorumlulugummuş gibi yapti. bundan 3 ay önce de aldattığını öğrendim. Bitti diyor ama güven kırıldı bi kere. İsterdim beni sevsin saysın el üstünde tutsun. En büyük yardımı masayı toplayip tezgaha indirmek. Hastaydım sen git masayı kaldırırım dedi geldim tezgaha koymuş. Oda kalabalık çay içemedigi için. Ahh derdimi anlatip rahatlamak istiyorum 

29 Cevaplar

0 oy
(3,628 puan) tarafından
Çocuğumun yanlız kalmasın diye bebek dünyaya getirmen doğru değil eşin anlayışsız ve üstelik sadakatsiz sen onu aldatsan affedecek mi seni asla affetmez böyle bir adama asla güvenme hamile kalsan yine aynı şeyleri yaşayacaksın bağırmalar çağırmalar bence hiç düşünme bile 
-Reklam-
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Sakın bir yanlış yapıp o adamdan ikinci bir çocuk yapma. Herşeyi geçtim çocuklara yazık olur
0 oy
(29,364 puan) tarafından

Böyle  adama evlilik bile fazla dengesiz yapma bacım çocuk fln perişan etme kendini 

(32 puan) tarafından
Düşünmüyorum tabiki sadece isterdim olsun. Tabi eşim düzgün ise
0 oy
(18,116 puan) tarafından
Esin böyleyse sen hiç isteme bence nazını çekmeyecekse sen o kader eziyet göreceksin olana şikayet etme diyececk
0 oy
(87 puan) tarafından
İnan benim eşim de hamilelikte zorlanıyorum hiç destek olmuyor bu 3 hamileliğim tabiki ben 3 gebeliği istemiyordum kısmet oldu bişey de yapamam ama eşimde diyor sen sürekli mızmız lik yapıyorsun sanki senden başka kimse hamile değilmiş gibi falan filan bir daha çocuk getirme dedi bende ona o zmn çöküne sahip çık sonuçta bu çocuğu havadan almıyorum dedim sustu ama dediğin gibi anlayışsız insanlarla yaşamak gerçekten çok zor  ama eşim ihanet içki kumar böyle kötü alışkanlığı yok sadece anlayışsız patavatsız ben hamileyken ailesi eve cagirmaz bana sormadan çünkü bilir ben yapamıyorum 
0 oy
(144 puan) tarafından
Kusura bakma ama ben bu adamdan 1 çocuk bile yapmazdım ne kadar nankör düşüncesiz biriymiş. Lütfen ikinci bi çocuğu düşünme bu sefer çıkmaza girersin ve hiç kurtulamazsın ondan
(32 puan) tarafından
Düşünmüyorum
0 oy
(678 puan) tarafından
böyle adama çocuk verilmez bacım bi tane bile fazla olan sana olur
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Her çocuk mutlu bir yuvada büyümeyi hakkediyor. Ona güvenli bir ortam sağlayamayacaksanız 'acaba?' bile demeyin. Diğer sebepler de önemli sebepler fakat ama aldatılma konusu bence affedilecek bir mesele değildir. 
(32 puan) tarafından
Saglayamiyoruz
0 oy
(988 puan) tarafından
ah canım benim işte napıcaksın böyle hıyarlar da denk gelebiliyor malesef ki gönül tabiki iyi geçinmek güzel bi aile ister ama 2.yi falan sakın yapma.Ne demek bilerek yapıyosun bilmem ne karnında çocuğun varken sana acımamış çocuğuna acımamış hiç 2.çocul yapılır mı düşünme bile.Aldartıysa zaten o iş bitmişyir devamı gelir illaki.Ayrılmamın yollarını düşün sen böyle insanla. ömür mü geçer.belki iyi biri çıkar karşına 2.evliliğin olur mutlu olursun 
(32 puan) tarafından
Sinava caliscam kazanacagim bitecek zaten

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 39,697 göst.
0 oy
1 cevap 175 göst.
0 oy
3 cevap 98 göst.
28 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Baloglum45 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 404 göst.
21 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde 150520 (253 puan) tarafından soruldu

411,205 soru

12,377,404 cevap

42,943 kullanıcı

Kategoriler

...