0 oy
435 göst.
Aile kategorisinde (435 puan) tarafından
Ya bu adam gittiği yerlerde asla kimseyle anlaşamıyo. Bu üç oldu 2 kerede başka yerden çıktı. bu ay daha bu işe gireli 2 ay anca olmuştu. Neymiş birisi buna sövmüş etmiş patronuda işten çık demiş. Hiç inanmıyorum kesin kendide doğru durmamıştır sanki kendisi dört dörtlük onunda ağzında hep küfür var. Bana diyo sus karışma bilmem ne yine 1 ay evde yatacak iş bulamıcak canım okadar sıkkınki sabah sabah.Bana diyo ki git sen çalış çok biliyosan. 

7 Cevaplar

+5 oy
(5,087 puan) tarafından
Gamze burayı günlük olarak kullanıyorsun. Verilen tavsiyelere mantığını aklını kapatıyorsun o nedenle ne desek boş. Buradan biz senin eşine bir şey yapamayız. 
(435 puan) tarafından
Elim ayağımlık bir mesele değilki. Bana diyorki boşanırsak çocuğu vermem. Boşandıktan n sonra bununla uğraşacak kadar güçlü değilimki ben. Ailemede güvenemiyorum. Ortada bir çocuğum varken zor geliyo bana.
tarafından
Yani rahatım bozulmasın. İstediğim hakareti yiyeyim, insan gibi davranilmasin ama evimde oturayım, karnım doysun diyorsun.
(5,471 puan) tarafından
Ya nasıl vermez Gamze yapma allasen. Sen bu kadar cahil saf bir insan değilsin. Oynama şimdi. Nereye vermiyor
(5,087 puan) tarafından
Gamze bahane bunlar. Bak gelecek zaman diyeceksin ki ahhh keşkeee
(306 puan) tarafından
Çocuk bakmak öyle kolay mı? Anladığım kadarıyla sorumsuz, yan gelip yatan, geçimsiz biri asla almaz çocuğu bakmazda.. Sana gözdağı veriyor
-Reklam-
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Senin problemli bir eşin var zaten. Ne diye kahrını çekiyorsun anlamıyorum. 
(435 puan) tarafından
Çocuğum var mecbur çekiyorum.
(2,388 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama bence biz kadınlar öok güçlüyüz inşallah kendi ayağının üzerinde durup kendi paranı kazanırsın o zaman işte özgüvenli bir kadın olup çekmek zorunda kalmayacaksın.
(435 puan) tarafından
Çocuğu bana vermezmiş . Boşandıktan sonra bununla uğraşacak kadar güçlü değilim.
(2,388 puan) tarafından
Kim diyor vermezler diye. Bir çocuğun yeri her zaman annenin yanıdır. Genelde mahkeme de bunu gözetir
0 oy
(247 puan) tarafından
Çocuklara baksın sen calıs kuzum en azından  maddı gücün olur
(435 puan) tarafından
Canım yaşadığımız yer çok küçük iş imkânı yok bana göre hem eşim çocuğa bakmaz
(247 puan) tarafından
Esın zorluğa gelemıyor o zaman benım esım makınacı gecesı yok gündüzü yok
(435 puan) tarafından
Zorluk değilde az çenesi tutup sabır etse bişey olmazz. Hep milletle tartışma halinde bundan önceki işindende oyüzden çıktı kimseyle anlaşamıyo
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Ailesi için bazı şeylere katlanması gerek ya benim eşim itfaiyeci sabah bir geliyor yüzleri is simsiyah ,elleri kapkara, üzeri yangın kokuyor adam bıktı resmen birde yangınlar çok arttı şu sıralar ama yapması gerekiyor çünkü eve para getirmesi lazım 
(435 puan) tarafından
Aynen öyle katlanması lazım ama yok çenesi durmaz bunun. Her çalıştığı yerde illaki bir problem çıkarıyo.
0 oy
(16,551 puan) tarafından
Kaç çocuğun var başka çocuk sakın yapma 
(435 puan) tarafından
1 tane canım yok asla düşünmüyorum
0 oy
tarafından
Çalışmayan adam çok zor ya. 

Düzenli iş ve gelirli olanlar bile bu ekonomide zorlanıyor.  
0 oy
(650 puan) tarafından
Bi komşum vardı onun eside sürekli iş deqisiyodu en son bi ise qirdi komsumda bende destek olayım dedi okulda ise başladı eşi bu ise qirer qirmez yine işten cikti senin esinde sana demiş ya sen çalış diye kendi çalışmak istemiyo belli ki sen çalış oda eve çocuklara baksin canm :)) 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 524 göst.
0 oy
14 cevap 586 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1Elisa1defne (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
3 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 441 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu