0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar evimde tadilat olacak.haliyle ses olcak iki çocuğum var sesten zaten korkarlar biliyorum eşim dediki anneni ara oraya git dedi evdeki işler bitince ben seni ararım annemi aradım dedimki anne evde tadilat varda rahatsız etmessem.geleyim.geti evime dönerim işleri.bitince 

Ben ablanın evini temizleyecem 

Dedi tamam dedim ben evimizde dururum sen işine bak olurmu bugün git dedim 

Yarında işimiz var dedi kapattım eşim ne diyor gidecekmisin diye sorunca üstten okudum kapattim vatsabi anne dedim daha ben konuşmaya başlamadan kardeşinin evinin isi vsr yarinda işimiz var dedi iyi tamam dedim kapattım ya kızım gel sen yanancimisin diyemiyor herzaman böyle şimdi eşime.ne diyeceğim istemedi diyemem evde adamlar olcak evde asla durmam bir odada duramam küçük çocuk dk bir yemek atıştırmalık isteyecek başka yakınım yok benmi alingamim ya neden bu ayrımcılık birde kardeşim istemiyor onun evini temizlemesini beğenmiyor ben hiç incitmedim.bugune kadar bana böyle 

3 Cevaplar

+3 oy
(856 puan) tarafından
Ara direk ben geliyorum sen nereye gidiyorsan git de. Yani bunlara kendi dillerinden konuşacaksın . Eşin de şimdi gıcıklanacak haklı olarak 
tarafından
İstemiyor canım belli hemen sesi kesiliyor ya şuan aglayacam tadilat az olsa neyse ben ne yapacağım şimdi eşime.bisey diyemem
Ben gelmiyorum dedim bir iki dk bekledim işinize bakın dedim tamam dedi istese öyle dermi
(856 puan) tarafından
İstemesin kuzum mecbur 2 çocukla nereye gidip ne yapacaksın. Kusura bakma diyorum ya annendir ama bazı insanlar nasıl arsızsa sende öyle karşılık vereceksin. Eşine birşey demeden direk ara ve ben sana nereye gideceğini sormadım 2 çocukla mağdurum kalacak yerim yok sana geliyorum anne gitmek istediğin yere gidebilirsin de
tarafından
İki bina düşün dedim ben ona birine malzeme bol diğerine az sen ikisinide yaptın az malzeme ile yaptığın bina ilk depremde çöktü
Hiç bişey demiyorum artık sana dedim
Gitmem bacım yer buldum Allah kimseye düşürmesin duan ağlıyorum beni hiç istemiyo Allah korisun eşim iyi adam ya kötü olsaydı ya tam tersi kalırım ortalıkta
(856 puan) tarafından
Allah annenin içine merhamet vicdan versin gerçekten vicdansız bir kadınmış. Anne bile denmez böylelerine ne olur kusura bakma. Ağlama boşver, sana çocukların ve eşin yeter. Elbet Allah da onu senin eline düşürür sende aynı şekilde tekmeyi at
tarafından
Allah razı olsun bacım ❤️ ne yapayım kaderim bu
-Reklam-
0 oy
(18,171 puan) tarafından
Cok garip ya tadilat sırasında ses çok olunca parka  götür artık canm yanınıza da atıştırmalik alın yer çocuklar 
tarafından
Evde çok iş var canım benim
0 oy
(7,350 puan) tarafından

Ahanda benim k.ana :ninja:  anlattıklarının kopyası tam bende var bi adet. 

tarafından
Ona yine el dersin acıma duygusu yok dersin canım ama bu anne ya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 412 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birsu (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 635 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde MimozaCicegi (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
2 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde McLsKn16 (147 puan) tarafından soruldu

414,200 soru

12,465,529 cevap

46,883 kullanıcı

Kategoriler

...