0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından
evet kızlar anlatın bakalım.Altın takmak vs artırır diyorlar sizler neler yapıyorsunuz ve eşlerinizde ayrıca bir çekim oluyor mu size karşı bunlsrı yapınca merak ettim

4 Cevaplar

0 oy
(678 puan) tarafından
Güzel giyinmek evde bile olsa daha zarif şık giyinmek . Lohusayken kafam gitmişti. Şimdi çocuğu büyüttüm kuaföre de gidiyorum güzel çamaşıtlar kokular cilt bakımımıda yapıyorum. Kendine değer verdiğini eşine de yansıt
(988 puan) tarafından
bebeğim şu an çok küçük ne kadar yapmaya çalışsamda aksıyor.Her gün duş vs alırım bakımıma dikkat ederim ama her gün makyaj ve dışaro kıyafetiyle gezemiyorum haliyle bedenimde çok değişti.Bende biraz büyütüp kilo versem harika olacak.
(678 puan) tarafından
Bebek küçükken ben ruh gibiydim
(988 puan) tarafından
uykusuzluktan zaten neye fırsat kalıyo ki? ama en güzel yıllarımında böyle uçup gitmesini istemiyorum
(678 puan) tarafından
Gidiyo vala ufak bi destek olsa öyle olmazdı. Benim uzaktan akraba annesi bebeğe bakarken o kuaförüne gidiyordu kendine bakıyodu. Benim ailem uzakta kaynana da bakmadı
(988 puan) tarafından
bende tek bakıyorum zaten açıkcası yardım da istemem büyükler bi tuhaf valla ezberlenen yöntemle büyütmeye çalışıyolar mahremiyetmiş kalçası çıkarmış aman bilinçaltı etkilenmesin demiyolar ben çok dikkat ediyorum.yetişebildiğimiz kadar artık :D
-Reklam-
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Portakal yağı kullanın reyhan tütsüsü yakın 
(988 puan) tarafından
ay sorması ayıptır bunu yatak odasında o anda mı yakmak lazım işe yarıyor mu :D portakal yağını napıcam pnu da mı yakmak lazım
(1,474 puan) tarafından
Portakal yağını bileklerine ve boynuna sür  reyhan tütsüsü yatak odasında yak eşinde uzun sürsün diye Pamuk yağı kullanabilir
0 oy
tarafından
Şalvar giyin hemen artar :D 
(988 puan) tarafından
ya hayırr :D
tarafından
Hayır tabikideeee
(2,210 puan) tarafından
@Nur ay_ şalvar değil paçalı don anında etki eder ☺️☺️
tarafından
Ciddiyim kızlar erkekler şalvar sever :D inanmıyorsaniz sorun
0 oy
(13,871 puan) tarafından

Sanırım bende fazlaca var o yüzden bi şey yapmıyorum :D

(988 puan) tarafından
ay bana da gönder :D süslüyüm ama çok cilve yapamam mesela
(13,871 puan) tarafından
Makyaj sevmem yapmam temel bakım yaptım hep ayiyi sıkıştırma peşindeyim ajajsjgfvb
(2,326 puan) tarafından
Hamilelikten sebep öylesin sanıyordum ben :))
O zamnda hep sıkıştırcam diyordun :)))
(13,871 puan) tarafından
Yok benim normalim de böyle de hamilelikte daha artıyorAjajajjknnnh
(2,326 puan) tarafından
Vay adamın haline :))
tarafından
Bu bennnnn benimde sanırım öyle bir huyum var huyum kurusun :)

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 304 göst.
0 oy
1 cevap 139 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Toprakeva (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 2,137 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
10 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eceanne (38 puan) tarafından soruldu

411,199 soru

12,377,320 cevap

42,934 kullanıcı

Kategoriler

...