Psikolojim iyice bozuldu tüm gün evde çocuklayım bana o kadar bagimli ki kendime ayırabileceğim 5 dk yok diyebilirim. Eşim deseniz o kendi keyfinde. Tartışmalar aldı başını gidiyor. Çocuk olduktan sonra iyice arttı tartışmalar ve git gide seviyesi değişiyor saygısız bir şekil aldı.cocukla doğru düzgün oyun bile oynamıyor yoruldum diyip oturuyor yatıyor. Hiç bir sosyal hayatımız yok.ara sıra dışarı hava almaya çıkarsak markete falan hepsi o kadar. Ben tükendim artık kendi içimde psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum çocuğum için. Ona da yansıyor bu durum ve bu beni çok uzuyor. Lütfen bas etme yöntemleriniz varsa yazın. Emzirdiğim icin antidepresan alamıyorum ki aslında almayı istemiyorum ama tedavi nasıl olacağım bilemiyorum. Bu hayatta gerçekten tek basımayim değersiz hissediyorum kendimi. Evlendikten sonra ailem bile yabancılaştı eşimin ailesi deseniz bir annesi var ki hiç istemedi beni hiç sevmedi hala daha sevmez biliyorum. Arkadaşlarıma hep fedakar biriydim bir baktım ki kimse kalmamış yanımda. Anlayacağınız evde tek başıma yaşayıp gidiyorum. Hayatta hep aksilikler oluyor ise girmek için sınava çalışıyorum onda bile ne zor şartlarda yapmaya çalışıyorum moral motivasyon vermeyi geçtim kimsenin umru değil. Keşke büyümeseymisim hayatın gerçekleriyle bu kadar erken tanismasaymisim bir çıkış yolu önerin lütfen
1,492,407 soru
24,385,525 cevap
348,985 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın