0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar ben eski kocam yuzunden oglumu teslim merkezine goturemedigim icin beni sikayet etmis ve 3 gun disiplin hapsi cikardi bana capsiz zavalli hayatimda h8c boyle bir sey yasamadim nasil bir yerdir ne yapariz orda oglumla birlikte teslim olcaz 

9 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım Allah kocana vicdan merhamet versin. Çocuğunun annesinin utanmıyor mu bunu yapmaya 
(498 puan) tarafından
Utanmaz o aciz tasmasi var kim cekerse oraya gider
(747 puan) tarafından
Bunlar dünyada çoğalmamalı. Nesli tükenmeli. Resmen zararlı varlıklar. Üzme kendini herşey olacağına varır
(498 puan) tarafından
Tabiki tek bunlar degil hak yiyen kucucuk cocuga kotuluk eden haramlari dolduran zina eden yasli karinin bile nesli tukenmeli
-Reklam-
0 oy
(5,336 puan) tarafından
İlk defa duydum bilmiyorum
(498 puan) tarafından
Bende ilk defa yasiyirum ve korkuyorum
0 oy
(722 puan) tarafından
Hiç duymadım okadar da hakimim boyke şeylere oysaki. Çok geçmiş olsun ya.
(498 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(12,831 puan) tarafından
ablamın eski eşi nafaka vermedi diye girmişti ama nasıl yer bilmiyorum. devletin verdiği karara uymadığınız için devlet size ceza kesiyor 
(498 puan) tarafından
Malesef cnm
(12,831 puan) tarafından
eşin dünyanın en pis insanı da olsa maalesef devlet bir karar veriyorsa uyman lazım, uymazsan devlet sen bana nasıl karşı gelirsin diyor
(498 puan) tarafından
Bende karsi dava actim ahlaksiz hayat yasiyor diye bakalim ne cikacak o dunyanin en haysiyetsiz insani tam bir tasmali **
0 oy
(10,258 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
(498 puan) tarafından
Amin allah razi olsun
0 oy
tarafından
3 gün için size çok zorluk cikarmazlar ama tabiki skjntki
(498 puan) tarafından
Aslinda 2 gun 1 gun nezarette gecirdik kaldi 2 gun cok korkuyorum ama bakaljm
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Hiç fikrim yok ama bana anlatabilir misin rica etsem? Velayet sende miydi babada miydi ve nasıl oldu özel ricamdir biraz detaylı anlatabilir misin yada burda istemezdrn özelden de anlatabilirsin 
(498 puan) tarafından
Sorun degil velayet bende babasi 3 gunlukken gitti hic gormedi kendisi benim dusmanimin tasmali itiymis megersem nikahli karisini baskasina satan biri bu dava acmis teslim merkezinden cocugu almak istiyormus ben goturmwyince beni mhkeme kararina uymadigim icin sikayet etmis ve disiplin hapsi vermisler tasmali ite
(14,482 puan) tarafından
3 gün mü kalacaksın nasıl biyer acaba internetten falan baktın mı?
İnsan olsalar da insan gönül rahatlığıyla götürse verse saat gelince teslim alsa..
(498 puan) tarafından
Insan olamaz o tasmali ** o
0 oy
tarafından
Sebep aşırı basit olduğu için polisler aşırı merhamet ile yaklaşır sana hiç merak etme 
(498 puan) tarafından
Yok bugun gittim savciliga yarin son gun gelmezsen yakalama karariyla girersin dediler mecbur kendim.gidecegim mahkeme kararina uymamisim diye halbuki karsi tarafa gel gor diye msj attim ama kendisi tasmali ** oldugu icin hemen sikayet etti
tarafından
Neden kanıt olarak göstermedin ?
(498 puan) tarafından
Itiraz ettim malesef kabul edilmedi kac yere basvurdum hatta hakimi bile hsk sikayet ettim ama malesef ** itii isirmiyor
tarafından
Bunda başka bir iş varda neyse . Çok fazla kurcalamicam ama hakkını çok yedirmissin
(498 puan) tarafından
Evet var tabiki olmazmi ozellikle yapilan bjir dusmanlik bu hakimde para aldiysa demekki
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Çocuğun kaç yaşında bide sen goturemediysen kendi gelip alması gerekmez mi şart mı teslim yerine birakman neye dayanarak hapis olmuş belkide iftira hemen disiplin hapsi ilkkez duydum yaaa 
(498 puan) tarafından
Ya beni engellemis heryerden birde haber verdim oglumun hattindan yazdim.gel evde gor getiremicem.diye mahkeme bana ben elimdeki kagida bakarim dedi olay aslinda cok cetrefilli ama ilahi adalet var ettigini cekecek elbet bekliyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 394 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde balporsugumom (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 756 göst.
0 oy
5 cevap 384 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,204 göst.
18 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Smyyee (808 puan) tarafından soruldu

408,917 soru

12,290,397 cevap

38,190 kullanıcı

Kategoriler