+1 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Yeni geldim bu platforma buda ilk sorum 2 yaşında oğlum var ve babasına aşık resmen çok seviyor ( çok mutluyum iyikide seviyor ) ama benim oğlum aşırı düzeyde babası işe gidince akşama kadar ağlıyor babası eve gelince beni asla görmez görmezden geliyor istenen bir bebek tv telefon hiç yok kadar az izliyor hergün tek ben ilgileniyorum oynarım kitap okurum herşeyi yaparım onunla ama benimleyken asla mutlu olmuyor babasından asla bana gelmiyor gece uyanıp baba diye ağlıyor bana git buradan filan diyor napıcamı bilmiyorum yaşadığım yerde pedagog yok maalesef bir önerisi olan neden böyle olduğunu belki anlayan olur mu cidden çok çaresizim 

12 Cevaplar

0 oy
(720 puan) tarafından
Çünkü çocuk akşama kadar seni görüp seninle vakit geçirdiği için babasını özlüyor . Çocuk seni sevmiyor anlamına gelmiyor sürekli aynı aktivite olduğu için bir zamandan sonra sıkılıyor artık 
(2 puan) tarafından
Mesela babası tuvalete gidiyo ya kapısının önünde çıkana kadar ağlıyor gel oğlum oynayalım bana diyo hayır şunu yapalım yok kucağıma gel yok ben yokum onun için oyun parkına gidiyoruz sürekli baba bak baba bak annem hadi gel diyorum hayır baba diyo bu beni okadar üzüyor ki bir destek almalımıyız onu düşünüyorum nerde hata yaptım bilmiyorum
(2 puan) tarafından
Zaten üzülüyorum bide herkes annesini sevmiyor napıyosun bu çocuğa da seni istemiyor deyip duruyorlar cidden kendimi aşırı yetersiz ve mutsuz hissediyorum anneliği hiç böyle düşünmemiştim
-Reklam-
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Benimkide babacı canım ben hic rahatsız olmuyom oda babası bana öyle git demez
(2 puan) tarafından
İşte tabiki sevsin bende onda sıkıntı yok ama beni görmezden geliyor bu durum normal miki
(8,661 puan) tarafından
Normal canım bence eşim geldimi oğlum tamamen unutuyo beni herşeyi ondan ister bende biraz dinlenirim
(2 puan) tarafından
O gelince olsa iyi işe gidince burnumdan getiriyo baba da baba babada baba
0 oy
tarafından
Bende benzer durumdayim 2 bucuk yasinda oglum dogumda ve sonrasinda esimin ailesiyle cok fazla sorunlar yasadik sanki ben cocugu onlar icin dogurmusum gibi davraniyolardi hic biseyini bana birakmadilar wn son kavga gurultu derken uzaklastilar gorusuyoruz ama sadece seviyolar o da 10 gunde bi falan 4 5 saat kadar geri kalan hersi bende oglumun yemesi icmesi uykusu oyunu herseyi yasitlarindan cok sukur ilerde konusmasi gelisimi zihinsel bedenel her konuda saglikli sukur koynumda buyuttum korkumdan sanki oglumu benden koparacaklarmis gibi hissediyodum hala da oyle asamadim bu durumu sozde erkek cocuklari anneye duskun olut dimi benimki beni hic aramazdi hele kucukken bi kere uyudu hastaneye gitmem gerekti kayinbabamla gittik gelesiye kadar uyanmis geldik beni ittirdi dedesine gitti o kadar zoruma gitti ki anlatamam babayi gec bak dedesine bu tepki hele babasi isten gelsin offf kucagimda olsun itekler babasina giderdi babasi neyse de dedesine duskunlugu beni cok uzerdi beni sevmiyo gibi gelirdi gecen gun kaynanalara gittik eve gitmicem dedi icim cok kotu oldu biz gidiyoruz diyoruz hayir gelmicem diyo arabayi cok sever arabaya bincez diyorum yok gelmicem diyo eve geldik o kadar uzgunumki cocuga kizdim bi daha boyle yaparsan seni orda birakir gelirim dedim agladi girdim yataga saatlerce sgladim saatlerce esim bi kere altini degistirmis insan degil cocuk kakasini yapti kalkip degistirmedim istemiyo beni sevmiyo diye esim ugrasiyodu cocuk sirtim aciyo deyince kiyamadim kalktim degistirdim geri girdim yattim hala kendimd gelemiyorum cocugun beni umursamamasi zaten cok zoruma gitti onlar hazirda bekliyorlar bi firsat bulsalar hemen kapacaklar sanki cocugu bi yandan cocugu uzdum niye kizdim diye icim icimi yedi durdu
(2 puan) tarafından
Aileler yok bizde uzaktalar zaten ama oğlum yine beni istemiyor bende zoruma gidince oturup alıyorum bu sanki benim eksikliğimmiş gibi geliyor
tarafından
Seni de anliyorum yeterince ilgilenmiyo mutum diyosun cok haklisin bu his cok kotu bisey ben bide oglumu elimden alcaklarmis gibi hissediyorum bunu da ekle seninkinin ustune
(2 puan) tarafından
Napıcaz bilmiyorum ki
tarafından
Bende bilmiyorum gercekten oglan cocugu anneye duskun olur diyolar sozde ama benimki hic umursamiyo simdi buyudu biraz ariyo annem nerde diyo bi anda kaybolursam uzuluyo gecen kaynanama birakmak zorunda kaldim ilk defa kiyameti kopardi tabletin sarjini unutmusum onu alip hemen gelcez tamam mi dedim o kiyameti koparan cocuk ikna oldu tamam dedi kriz aninds evet guzel ama insan annesini arasin birazcik duskun olsun istiyo ne biliyim milletin cocugu gelip anasina sarilinca ortami yabancilayinca falan annesine gidiyolar ya cok ozeniyorum ama benim oglum oyle olmadi koynumda buyuttum ben onu hals su gun oldu koynumda uyuturum ama yok sabah uyansin babasi evdeyse hemen onun yanina gider
(2 puan) tarafından
Bizimkide ortamda beni değil babasını arar ona koşar herkes bana bakıyo o durumda o durumu hiç sevmiyorum
0 oy
(639 puan) tarafından
Benim kizim tam tersi babasına hiç gitmiyor sürekli bende ağlıyor babasına gidince 
0 oy
(966 puan) tarafından
Benimki de bir ara öyleydi inadına babaci olmuştu ben üstüne düştükçe kaçıyordu.. çözümü 2.cocukta buldum..kardeşi gelince kiymetlendim:))
(2 puan) tarafından
Haha 2. Beni aşar
0 oy
(789 puan) tarafından

Bende babasına yapışsın da beni bir bıraksın diye gözüne bakıyorum hayat işte :D 

(2 puan) tarafından
Kız tamam sevsin babasını saysın ama arada benide severse iyi olur
0 oy
(595 puan) tarafından
Aynı benim kızım ve bende üzülüyorum ağlıyorum çevremde herkes seni sevmiyor babasını seviyor diyorlar:( bende ilgileniyorum uğraşıyorum ama babam babam hep 
(2 puan) tarafından
Bizimki uykudan baba diye ağlayarak uyanıyor valla kendimi evde üvey gibi hissediyorum
(595 puan) tarafından
Bide eşim gıcık atiyordu bi ara ağlayınca anladı ama yinede arada yapıyor bide eşim de adam akıllı ilgilenmez bende kendimi sorguluyorum diyorum ben niye sevmiyor ben anne olmayı beceremedim mi falan. Bide hani yanlis anlamayın kızlar babalarina düşkün olurlar diyorlar bana ama sizin ki erkekmis ben şimdi hamileyim dua ediyorum bu sefer bu çocuğum bana düşkün olsun diye çok kötü bişey emek verip sevilmemek
(2 puan) tarafından
Eşim çok ilgili ama oğlum için dünyada sadece babası var ve bu durum beni biraz ürkütüyor
0 oy
(1,871 puan) tarafından
4 yaşındaki oğlumda aynı şekilde sabahtan aksama kadar ağlıyor çok şükür ilgili bir baba . Tüm gün bizimle olduğu için babayı özlüyor ondan babaya düşkündür . Kendine dert etme cnm 
(2 puan) tarafından
Eşimde çok ilgili yan yana gelince ikisife başkasını görmüyor
(1,871 puan) tarafından
Ne güzel işte sende dinlen . Ben eşim evdeyken kendime zaman ayirabiliyorum çok rahat:)
0 oy
(26 puan) tarafından
Aynı durum bende de var canım oğlum 2 buçuk yaşında babasına çok düşkün en ufak ortadan kaybolsun ağlıyor baba varsa beni istemez aramaz herseyibabası ile yapar hatta şöyle anlatayım geçen gün düştü ama çok kötü canı yandı yanına gittim beni itti illa babayı istedi yani yalnız değilsin
(2 puan) tarafından
Neden böylelerki bu bi sorun mu onu merak ediyorum
0 oy
(330 puan) tarafından
Benim kızım da öyleydi dönemsel bir atak olabilr şuan 4 yaşında benim peşimden ayrılmıyor şimdi de :)
(2 puan) tarafından
Bizimki ben bildim bileli baba diyor eşime diyorum doğumda ilk sana verdiler ya bizimki karıştırıyo anne kim diyorum :)
(330 puan) tarafından
Benimki de öyleydi babişim babişim diye uyuyor aglıyordu şimdi de tuvalete bile gitsem anne bende gelicem falan diyor sjsjsjsjjs
(2 puan) tarafından
Aaa oğlum da beni fark eder inşallah
0 oy
(857 puan) tarafından
Benim oğlum tam tersi yataktan kovuyor o benim annem sarılma diye babayla oynamayi da sever ama baba işine geldiğinde ilgilenir çocuklar herşeyi anliyor
(2 puan) tarafından
Benim eşim çok şükür çooook çoook ilgili bazen benden bile daha ilgili ama bizim oğlan babam doğurdu deyip geziyor ortada :)
0 oy
(4,295 puan) tarafından

Benim oğlum da öyle benim hoşuma gidiyor işime de yarıyor akşama kadar ben ilhileniyorum zaten işten gelince de babasi gece baba diye ağlar eşimi hemen uyandırırim kalk seni istiyor diye 

Annelik iç güdüsü ile kıskançlık yapıyor olabilirsiniz 

(2 puan) tarafından
Belki evet kıskanıyorum sanırım babası çok iyi arası çok hoşuma gidiyor ama bazen bukadqrı fazla diyorum
(4,295 puan) tarafından
Tersine mutlu ol canim her kes baba oğul ilişkisi kuramaz ben buna inanıyorum 7 .24 bizimleler babaları sınırlı göre bildikleri için özlüyorlar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 346 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 414 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 253 göst.
+1 oy
4 cevap 254 göst.

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...