0 oy
1,197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlu olanlar posta gelsin bir tane kız çocuğu var benimde oğlum ikinciye hamile kalmak istiyorum dedi inşallah oğlum olmaz zapdedemem dedi oğlum olduğu için açıkçası öyle mi dedim kızda olsa oğlumda olsa hayırlı isterim siz oğlu olanlar ne düşünüyorsunuz bu düşünce doğru mu kız vs erkek ayrımı doğru mu büyük konuşmamak lazım 

40 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Çok büyük konuşmuş Allah ona biz kız evlat veriri 5 dk oturamaz 
tarafından
Doğru dedin
(1,389 puan) tarafından
Ay zaten ben öyle diyorum soranlara. Herkes erkek cocugu icin oyle der ama benim kızım beni daha cok yordu. Oglumda hic gormedigim yasamadigim seyleri yasiyorum masallah.yani Kızla erkekle bi ilgisi yok bunun bence. Her cocuk farklı
tarafından
Tabiki de öyle ben kreşte çalışırken bi kız geldi 5 çocuğa harcadigimiz enerjiyi harciyoduk kuran kursuydu annesi biz enerjisini atsın diye gönderiyoruz bişey ogrenmesede olur diyodu en son baktık basedemiyoruz aldılar kurstan benim oğlum da aksine 2 yaşında o kadar uslu ki görsen sasirirsin
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Valla öyle dua eder ama kızıyla öyle bir sınanır ki … ağızdan çıkan sözlere dikkat etmek lazım ben hayatım boyunca bunu anladım 
(5,986 puan) tarafından
:) bende kazayla hamile kaldim ya rabbim madem verdin bari kiz ver aci bana bana diye bende yalvardim yakardim allaha ne yalan soyluyi m:) erkekler ayaturk bustune falan tirmaniyodu Park edilmiş öğretmen arabaların üstüne çıkıp atliyorlardı anaokulunda benim kızım arkadaşlarıyla insan gibi insan insan oyun oynuyordu:) Sonra işte oğlum oldu küçüklüğü kolaydı ama şu an iki yaşında resmen 24 saat işkence çekiyorum artık bazen öleyim de kurtulayım diye dua ediyorum Allah’a sonra diyorum yok Allah’ım yanlışlıkla çıktı ağzımdan ölmeyeyim :)yani o derece düşün gerçekten erkek çocuk çok farklımis erkek cck buyutmeden milli oldum dememeliymisim:)
tarafından
Bende oğlumdan çok çekiyorum gerçekten dur durağı yok ama oğlum olmasın veya olmasaydı diye ağlamam Rabbimin başta gücüne gider derler bizde ağızdan her çıkan kelimeye dıkkat etmek lazım :)
+1 oy
(842 puan) tarafından
Benim bir kızım var çok severdim bekarken de kız çocuklarıni ama her iki meyvedende Rabbim tattirsin inşallah ikisinden de mahrum etmesin diye dua ediyorum hep
tarafından
Ayy evet ikisi de başka bence
+1 oy
(1,121 puan) tarafından
Benim oğlum var  birde kızım olsun isterim ama yine ekrek olursa da yada öyle bir düşünce için de ağlamam hayırlı olsun cinsiyet önemli olan değil 
(348 puan) tarafından
Benimde 9 aylık oğlum var benim gönlüm hep kız istemiştir ama hep böyle dua etmiştim sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun kız yada erkek hiç farketmez Rabbim hangisini uygun görürsen bana hayırlısı ver Allahım diye dua ederdim
+1 oy
(4,748 puan) tarafından
Kız veya erkek ne fark eder ki ikiside evlat oğlum var iyi ki var sırf kızım olsun diye hamile kalanları sırf oğlum olsun diye hamile kalmayı çalışanları da anlamıyorum evlat yani cinsiyeti önemli mi Allah hayırlısını versin  bu devirde kızı erkeği yok hayırlısı diye dua etmek etmek istemek gerekiyor 
+1 oy
(29,055 puan) tarafından

Ne alaka yaa Rabbim zaten ne hayırlısıysa onu nasip ediyor ki evlat evlattir zaptedemem ne demek çok yanlış düşünce.

+1 oy
(3,133 puan) tarafından
Çok saçma bir düşünce Allah evladın hayırlı olanını ve sağlikli olanını nasip etsin bir kızım bir oğlum var kızım bana benzemiş sakin di oğlumda aynı eşimin çocukluğu çok hareketli kardeşim iki oğlu var sanki evde çocuk yok o kadar sakinler bence senin arkadaşın anne olmaya hazır değil oğlan olursada  sevmeyecek heralde bebeği 
+1 oy
(2,389 puan) tarafından
Rabbim ona o güzel duyguyu tattırmışta kızı erkeği kalmış öyle mi pesss artık yani. Çocuğu olmayanlar ne yapsın kucakları boş kalanlar senelerdir tedavi görenler ne yapsın hiç mi düşünemiyor bunları arkadaşın böyle cahil cahil konuşmuş o oğlum olmasın diye ağladığı isyan ettiği çocuk yaşlandığı zaman başının üstün de taşıcak belki diğer oğlundan hayır gelmez o ağladığı çocuktan hayır gelir belki hiç. Bişey bilinmez 
+1 oy
(292 puan) tarafından
Hem oglum hem kızım var ikiside birbirinden tatlı hayırlı evlat olsunlar inşallah 
+1 oy
(4,253 puan) tarafından
Iki oglum var. Ilk oglum o kadar akilli,uslu ve sakindi ki 10 tane oyle olsa isterim. Ikinci oglum bi tık hareketli ilkine gore ama asla zaptedilmeyecek bi cocuk degil. Ayrica cocugun mizacina gore degisir. Bizim bi tanidigin kizi evin perdesini kesiyodu. Yani kiz olupta ele avuca sigmayanlarda var. Sacma bi dusunce.
+1 oy
(19,494 puan) tarafından
Arkadssin çok yanlış dusunuyo. Evladın kızı erkeği olmaz. Kızıyla imtihan olmak da var. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin diye dua etmek.lazim. 
+1 oy
(5,322 puan) tarafından
Bir oglum var birde kizim olsun iki meyveden de tatayim isterim ama oglan olsa da üzülmem rabbim saglikli ve hayırlı bir evlat daha nasip eder insallah
+1 oy
(5,751 puan) tarafından
Ne alakası var zapt olmayınca cinsiyet farketmiyor. Benim 2 kızım 1 oğlum çok akıllı idiler 4. Olan kızım resmen ortalığı ağlatıyor.Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.
+1 oy
(717 puan) tarafından
Ben de hep kızım olmasını istedim.2 kızım var .İlkinde öğrenince çok svindim.2.hamileliğimde hep kız hissettim ve öğrenince yine çok sevindim.Garip bir şekilde olur da ilerde tekrar çoçuk istersem,yine kızım olsun istiyorum neden bilmiyorum.Kendimi erkek annesi olarak hayal dahi edemiyorum.
+1 oy
tarafından
Bnde kız çocuklarını küçüklüğümden beri çok severim. Evlendim Allah nasip etti bir oğlum oldu smdi ikinciye hamileyim. Ne oğlan ne kız olsun istedim, gönlüm elbet kızdan yana ama hayırlısı hangisi olacaksa o olsun. Evet erkek çocukları belki biraz daha zor oluyor ama Rabbim hayırlısını nasip etsin demek en doğrusudur her zaman 
+1 oy
(388 puan) tarafından

Benim paşa oğlum ıyiki var şükürler olsun iyiki olmuş valla metehanim <3

tarafından
Ya Allah bağışlasın benimde oğlum iyiki var
+1 oy
(2,938 puan) tarafından
Valla benim ilki kız beş yaşında yemin ediyom oğlan çocuğunu aratmadı bu zamana kadar başımiza gelmeyen kalmadı yani oğlum oldu oğlum ona göre daha sakin :) 
+1 oy
(92 puan) tarafından
3 kıza hamileyim Rabbim vermesiyle vardır bı bildiği eşim durklo çalışıyor keşkül hastane kasap fırın manav okul herşeyi ben yapıyorum erkek çocuğa baba terbiyesi de lazım bazen diyorum belkide bakmayacaktim rwbbim hayırlısı ile nasıp etsin 
+1 oy
(242 puan) tarafından
Rabbim sağlık versin kızı erkeği olmaz
+1 oy
(2,725 puan) tarafından
Böyle insanların gerçekten s.alak olduğunu düşünüyorum başka derdimi yok acaba kendine dert yaratıyor arkadaşın 
tarafından
Doğru dedin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 713 göst.
+3 oy
10 cevap 228 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fatma şeyhan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
0 oy
7 cevap 196 göst.