23 aylık kızım var .Şimdiye kadar hep ben baktım, her şeyiyle ilgilendim , sanırım üstüne de fazla düştüm ondan midir bilmem , şuan asla ama asla anane, babanne de durmaz hala daha gidince bi yabancılar. Hatta babamdan hala çekiniyor ve öcü görmüş gibi korkuyor .Bana çok düşkün, yeri geliyor babasinda bile durmuyor .Mesela bugün ailecek piknikteydik ve motora binmek istedim sesinden korktu hemen kucağıma alıp sakinlestirdim o sırada babasını binerken izledi ve bana anne sen de bin dedi .Gönlü olunca bende bindim ama ben uzaklaşmaya başlar başlamaz ağlamış babasinda da durmamış oysa ki gözden kaybolmadim bile biraz ileri gidip geri döndüm geldim bi baktım ki yıkmış ortalığı babaannesi almış kucağına hemen indim sarıldım. TAM 1 saat boyunca annecim dedi dedi sarıldı .O kadar pişman oldum ki nerden bindim diye bu durum onda kötü bir etki bırakır mı çok uzgunum şuan .Acaba güven bağlanmadan mı sorun var anlamıyorum normal mi bu kadar insanlardan korkması .Ev 1. Kat balkonun önünde biri dursa koşarak bana gelir vs o kadar örnek var ki uzatmak istemiyorum kısaca böyle