0 oy
1,153 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Severek evlenip pişmanlık yaşayan varmı 

43 Cevaplar

0 oy
(10,104 puan) tarafından
Severek evlendim iyi ki de onla evlenmişsin sanki başkası cekemezmiş beni gibi hissediyorum :) tabi onu da benim gibi kimse sevemez ama.evlilik zor sorumluluk zor 
-Reklam-
0 oy
(2,080 puan) tarafından
yani evlilik bu tabiki her zaman iyi gitmiyor, bazen ağır geliyor, bazen yorulmuş hissediyorum ama pişman değilim,yine olsa yine eşimle evlenirim❤️
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Eşimle severek evlendik ondan yana sorun yok ama evliliğin sorumluluğu çok var çocuk da olunca maddi yönden sıkıntı yok Allah'tan o daha bı zorlaştırır.Ama keşke biraz daha baba evinde dursaydim 
0 oy
(2,311 puan) tarafından
Köpek gibi pişmanım.
0 oy
(4,778 puan) tarafından
Vllh cnm 5 yıl olacak evleneli bazen sorun olunca pişman oluyor insan ama normalde herşey Yolunda iken iyikide sevdiğimle evlendim diyorum 
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Ben baya yoruldum artık. Birimiz batıdan birimiz doğudan. Aşırı kültür farkı var. Eşim zaten zor bi karakter, bide üzerine kültür farkı eklenince sürekli bi çatışma oluyor. Kültür farkı ciddi bi problem 
(92 puan) tarafından
Biz ikimizde dogudaniz ama meshepler farklı
0 oy
(2,402 puan) tarafından
Sadece eşinle evlensen sorun değil ama aileler işin içine girince felaket bence. Şimdiki aklım olsa 35'ime kadar evlenmezdim
0 oy
(139 puan) tarafından
İlk gün ki gibi kalsalar erkekler aslında evlilik güzel ama zamanla yıllar geçtikçe çok değişiyolar eşimi seviyorum ama şimdiki aklım olsaydı 2 yıl önce asla evlenmezdim diyorum bazen 
(92 puan) tarafından
Evet aynı evde durmak yaşamak cok zor
0 oy
(519 puan) tarafından
8 yıl sonra evlendim 5 yıllık evliyim hiç pişman değilim ama bibara aramız çok açıldı çünkü ben sürekli hastanede yatıyordum hamileliğim çok zordu sürekli ağlıyordum esiminde psikolojisi bozulmuştu aramıza soğukluk girdi bide eşim ben hastanedeyken ailesinin yanında kalıyordu onunda psikolojisi bozuldu o dönem galiba duzeldik yine çok şükür 
0 oy
(13,462 puan) tarafından
Hemde çok.!!!!
0 oy
(1,869 puan) tarafından
Ben görücü usulü evlendim ama severek evlenenler görünce bende keşke severek evlenseydim diyorum ama evlilik her iki yönden de zor
(92 puan) tarafından
Öyle düşünmeyin 18 yaşımda onun için ölmeye razıydım şimdi 3. Kızıma hamileyim ama onun umrunda bile değil  dahası başkasıyla konuşuyor benim hayatım bitti resmen
(1,869 puan) tarafından
Ne diyeyim ki size bunu yaşatıyor yaa Allah bildiği gibi etsin siz ona 3 evlat vermişsiniz ama size ne saygısı var ne sevgisi bilemiyorum erkeklerin zmn geçtikce acaba sevgisi mi bitiyor başkasında başka birşeyler mi ariyorlar
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Bir gün bile pişman olmadım. Bin ömrüm olsa bininde de civanımı bulurum :)) ama türkiye kartları civanımla evlenmeden yaşamaya hatta çocuk sahibi olmaya izin verseydi asla evlenmedim. Zamanında Amerika'dayken burda kalalım dedim ona. Kabul etseydi asla evlenmezdim mesela :D
(92 puan) tarafından
Ne kadar güzel allh basinizi bozmasin
0 oy
(5,148 puan) tarafından
Ben zaten gec evlendim 28 dim bir pismanligim yok cok sukur sonucta bazen insan kendi ile catısabiliyor farkli bir bireyle anlasmaya calisiyorsun zorlanmak normal
0 oy
(2,105 puan) tarafından

Severek evlendim pişman değilim ama birkaç huyunu değiştirmek isterdim. Onun harici eşim karşıma çıkmasaydı ben erkek düşmanıyım ya erkekleri teker teker avlamaya çıkardım geceleri herhalde :D

0 oy
(372 puan) tarafından
Esumi çok seviyorum ondan yana pişmanlığım yok ama ailesinden yana var maalesef evlilikler 2 kişilik değil 

Baba evinde prenses gibiydim şimdi böyle durum ve insanlarla uğraşmak yıpratıyor keşke eşim ailesini secebilseydi 

Erken yaşta evlilik yıpratıyor hayaller yarım kalıyor ikiniz hayalleri yaşarsınız sanıyorsunuz ama evlilik yükü müsade etmiyor yada çevre o yüzden pişmanım 
0 oy
(5,304 puan) tarafından
Severek evlendim tabiki de pismanliklarim var evlilikte mantik daha onemli bence sevince gozun hic bisey gormuyor ask gorme kusuru tedavisi evlilik evlendikten sonra olani goruyorsun evlenene kadar sadece sevgiyi goruyorsun cok dogru bi siz 
0 oy
(29 puan) tarafından
Valla 33 yaşında evlendim 5 yıl oldu ama eşim Rabb'imin bana bu hayatta yaşadığım sıkıntıların bir hediyesi diye düşünüyorum ruh eşim sanki ve o benim bu dünyada rahmetli babamdan sonra bu kadar çok sevdiğim tek erkek Rabbim herkese bu duyguları nasip etsin
(92 puan) tarafından
Ne kadar güzel allh başınızı bozmasın
(29 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
(316 puan) tarafından
Pişman değilim Almanya'dan taa Diyarbakıra kaçtım iykide ama ev yada altın isteseydim tek ona pişmanimkaynana kayın baba gül ile yaşiyoruz onlarda iyi sükür ama her evli çift ayrı yuva ister 
0 oy
tarafından
Çocuk olunca çok değişti ilgilenmiyor çocukla 
0 oy
(37 puan) tarafından
sevmeden evlendim görücü usulu yani

2 kere hemde ilk kocamla boşandiğ 

2 kocamla bi turlu anlaşamiyoruz onu sevmeye çalişdim hep ihanet ediyor 2 çocugum var çocuklarim için katlaniyorum

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 911 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 512 göst.
22 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 518 göst.
20 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Papatyasever (3,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 397 göst.
16 Nisan 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Bez bebek (301 puan) tarafından soruldu

406,330 soru

12,182,905 cevap

36,685 kullanıcı

...