0 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,005 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında amipli dizanteri olmuş. Hastaneye gittik 2 tane ilaç verdi ama su  ile içse ishal oldu geri çıkarıyor ve kanlı biraz. Zaten iştahsız minicik bedeni var . Nasıl dayanacak , kaç günde geçecek hiç bilmiyorum tecrübelerinizi yazın lütfen . Olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var. Şimdi uyuyor bakıp bakıp ağlıyorum. Allahtan erken farkettik 24 saat olmadı daha. Doktor 3 güne toparlar dedi inşallah dua edin yalvarıyorum. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bir bilgim yok canım Ama Rabbim şifasını versin bir an önce iyileşsin 
(2,005 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(5,418 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum Allah tez vakitte şifa versin inşallah 
(2,005 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,130 puan) tarafından
 Nasıl farkettiniz çok geçmiş olsun 
(2,005 puan) tarafından
Ateşi vardı 2-3 defa da ishal gibi kaka yaptı en sonunda açık pembe çok hafif kân gördüm hemen hastaneye götürdük zaten. 2-3 saat içinde gittik hemen
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Kızım 3 aylıkti canm. Sürekli kaka yapıyordu.  En sonunda yeşile dönmüştü sanirm. Hemen özele gittm.  Probiyotik vermişti düzelmişti şükür.  Doktora götürdünüz mu
(1,437 puan) tarafından
Hangi ilaci verdi canım bide
(2,005 puan) tarafından
Canım ilaçları ekliyorum bakabilir misin?
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah 
(2,005 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Ben geçirmiştim :D gerçekten ölüyorum sandığım bir dönemdi. İshalden ziyade bağırsak krampı çok zorladı. Doktorun dediği gibi 3 güne geçiyor. Hijyen çok önemli. Ben muhtemelen pis köfteciden kaptım. Dizanterisi olan birinin dışkısının ağzının içine gelmesi lazım böyle bulaşıyor. Ufaklıklar ellerini her yere sürdüğü için malesef böyle hastalıklar olabiliyor. Mutlaka ama mutlaka büyük paket probiyotik alın. Mümkünse Entrogermina
(2,005 puan) tarafından
Evet bir şeyler yiyor 5 dakika geçmeden kıvranmaya başlıyor iki büklüm oluyor . Kakasini yapıyor rahatlıyor. Ay yavrumun bu durumuna çok üzülüyorum. Ama ateşi düştü 15 saattir çıkmadı. Iyilestiginin göstergesidir değil mi bu. Yavaş yavaş toparlayacak inşallah.
(5,471 puan) tarafından
Tabi tabi. Tekrar söylüyorum ama probiyotik müthiş önemli
(2,005 puan) tarafından
Maflor probiyotik aldırdı doktor.  Onu kullanıyoruz her gün bir tane.
0 oy
(2,005 puan) tarafından

image

bu ilaçları verdi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
6 cevap 214 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifnur06 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde SL (1,133 puan) tarafından soruldu

407,235 soru

12,223,919 cevap

36,824 kullanıcı

...