0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (6,342 puan) tarafından

image

Sabah eşimi ise yolladim dedim biraz daha uzaniyim erken daha bı yarım saat 40 dk sonra bı takirti geldi dedim oğlan kalktı bugün beni çağırmadi yakalayım şu dobidiki die yataktan çıktım odasına gittim mis gibi uyuyor çocuk hâlâ eğin icinde takirtilar var dedim kesin eşimi gonderirken kapıyı acık bıraktım eve biri girdi oturma odasına kafamı bı uzattim birsuru kuş böyle abartısız 5 6 tane uçuşuyorlar evde bide pancere yarım açık kendimi çocuk odasına attım çokta korkarım hemen kaynimi aradım ise gitmediysen koş gel ablam die aramızda bı apartman var Allah tan koştu geldi de çıkardı ama her yere pislemisler evi şimdi gerçekten *** goturuyor kaynimin her yerini isirmislar bide :)) bı yandan güldük bir yandan sinirim bozuldu yani 6 apartmanli 170 daireli sitede neden benim ev :))

6 Cevaplar

+1 oy
(14,872 puan) tarafından
talih kusu olmasin ☺☺ ya da kuslar baktilar bu ev cok temiz biraz pisletelim dediler
(6,342 puan) tarafından
Milyarder olmam lazım o zaman çünkü ailecek gelmişler:)) temizde deildi oğlanı sünnet ettirecem yakın köklü yapıyım die savsakliyordum
-Reklam-
+1 oy
(10,136 puan) tarafından
Pencereyi acip kapıyı kapatsaydin kendileri giderdi ztn. Benim evimedr çok geliyolar oğlum kovalıyor onlar uçuyor pencereyi açıyorum hemen kaçıyorlar 
(6,342 puan) tarafından
Hiç giremedim canım çok korkuyorum kaynım oyle yaptı kapıyı kapadi pencereyi açıp kovaladı
+1 oy
tarafından
Ahahahah evi b.k goturuyoya çok güldüm geçmiş olsun canım şey ya kuş pisliği şans derler evine şans getirmisler işte 
(6,342 puan) tarafından
Ama götürüyor:))) ayy insAllah:))
0 oy
(988 puan) tarafından
koş canım kupon al bilet al bir şey yap :D 
(6,342 puan) tarafından
Ayy tobee ama aklımda da geçmedi deil :D
0 oy
(1,750 puan) tarafından
Benimde düğünde gelinliğimim üzerine yapmıştı bir kuş herkes güldü ama kaynanam talih kuşu demişti oğlunu veriyor bana ahahsjs neyse seninkide o hesap 
(6,342 puan) tarafından
Hahaha siz talihlisiniz deseydin:)) bu nasıl talih
0 oy
(5,486 puan) tarafından
Bayramda bizimde bebek arabasi agacin altindaydi heryerine yapmislardi Allahtan cocugum icinde degildi nasil şok olmustum
(6,342 puan) tarafından
Bu kuşlar bizden ne ister:)))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 259 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 688 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 548 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 344 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu

411,193 soru

12,377,097 cevap

42,921 kullanıcı

Kategoriler

...