0 oy
1,214 göst.
Aile kategorisinde (362 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 9 dairelik bir binadayiz eşim cumartesi günleri 1 2 gibi gelir yarım gün çalışır hafta içleri 7 8 gibi gelir mesai yoksa 

3 hafta önce eşim cumartesi ise gitmedi markete cikti sonra 2 de kapı tikladi eşim sandım ama bir durumum var delikten bakmadan açmıyorum delikten baktım kimo dedim ses yok otomatik yanıyor sonra eşimi aradim sen misin diye yok dedi annemde en alt katta oturuyor bende en üst 

Bide çatıya doğru merdiven var orda biri olsa göremem delikten 

Dünde saat tam 8 e geliyordu eşimin gelme saati ama mesai kalmisti kapı tık tık 3 kere çaldı gittim baktım kimse yok ışık yanıyor 5 6 dk baktım delikten yok kimse ışık yanık kaynanam bizdeydi seslendi bana kızım kim diye dedim böyle böyle kimse yok sonra geri geldim delikten baktım ışık sönmüş kaynanam 5 dk sonra çıktı baktı kimse yok anlamlandırmadim eşim bir dha olursa anneni ara hemen aşağıdan yukarı çıksın dedi bu ne isti evimde korkar oldum 

35 Cevaplar

0 oy
(389 puan) tarafından
Merak ettim yaa ogrenirsen yazzz
(362 puan) tarafından
Tamam canjm
(552 puan) tarafından
:)) yalnızsin evde korkutma kendini sen.bilerek yapan biridir bence çocuk flandir bizde kucuken kapı çalıp kacardik :)))
(389 puan) tarafından
Aynen:))))))
(50,554 puan) tarafından
var mi gelisme
-Reklam-
0 oy
(16,551 puan) tarafından
Esinin dediği gibi annen hemen çıkıp baksın 

Ama çocuklar falan olabilir mi ki 
(362 puan) tarafından
Bilmiyorum balım çocuk olsa koşma sesi gelmez mi binada anlamadım ki bende karsimiz da bir adam var sapık gibi ilkten ondan şüphe ettim ama karısı falan evdeydi kalabalıktı sesleri geliyordu
(16,551 puan) tarafından
Hm değişik canm sen ne olursa olsun delikten bakmadan acma
0 oy
(10,984 puan) tarafından
Ayyy korktum kız böyle anlatınca. Aman iyi delikten bakmadan kapıyı hemen eşin sanıp açmamışsın.
(362 puan) tarafından
Ay bide doğum günümdu mesai kalicam demişti acaba dedim supriz mi yaptı ama kalbime bir doğdu delikten bakım diye yoksa koltuktan o niyetle kalmıştım valla
(10,984 puan) tarafından
Allah korumuş kız verilmiş sadakan varmış herhalde
tarafından
Allah korusun hiç açma eşin ben kapidayim diyene kadar eşine dahi açma canım korktum resmen
0 oy
(289 puan) tarafından
Ben niye hemen hırsız düşündüm? Kendine dikkat et belkide dusuncegim saçma bilemedim
(362 puan) tarafından
Benimde geldi bı aklıma TV de izlemiştim önce kapı çalıyorlar evde kimse olmayınca ses yoksa giriyorlar falan ama ayda 2 kez bana denk gelmez heralde hahah
0 oy
(1,798 puan) tarafından
Ben açar bakarım kapıyı valla ama çok ilginç 
(362 puan) tarafından
Guvenemedim kendime neyle karşılaşacağımı bilemedim birde bebeğim var kaynanam yaşlı kötü bişey olsa savunma yapamam diye korktum
0 oy
(667 puan) tarafından
Kapının önüne kamera taktir kuzum sitemi evine kurdur yada gizli kamera aldır tak
(362 puan) tarafından
Ya aslında biliyor musun binanın her katında kamera var gözle görülür bir şekilde ama kameraları ev sahipleri iptal ettirmiş yani bunu da sadece binada oturanlar biliyor hani dışarıdan birisi girse kameraları illaki görecek göze çarpacak boyutta çünkü hani insanlar Bir tedirgin olur o yüzden bina içinden olduğunu düşünüyorum
(667 puan) tarafından
Bencede bina içerisinde olan biri bence sen gizli kamera kur
0 oy
(667 puan) tarafından
Bu arada sakın açma kapıyı kim o dediğinde ses vermiyorsa tanıdık değilse asla açma ölüyorum dese bile açma, bellimi sapığın teki
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Eşinin gelme saatin de annen hiç ses etmeden kapı deliğinden baksın sonra senin kapın çalındığını da kapı da konuşma ama ses tıkırtı yapma telefonun yanında olsun salondan anneni çaldır anneni de tembihledi kapı da telefonun sesi dışarı çıkar anlar kapıyı çalan kişi sonra yukarı çıksın bakalım 
(362 puan) tarafından
Bakalım öyle yapicam canim
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Korku filmi sahnesi gibi. Oraya bir kamera falan yerleştirilmeli aslında. Yada aşağıdan biri cıksın diyeceğim ama birininde yukardan aşağıya inmesi gerekiyor eğer yukardada birileri varsa. Yukarda biri olabilirmi senin direkt kapıyı açmanı bekliyor bence ay çok korkutucu
(362 puan) tarafından
Evet canım konusucam bugün
tarafından
Cin olmadan adam çarpıyor kimse sjsjsj bence oraya çıkın bir bakın delinin biri de olabilir ben komşudan şüphelendim saplantılı olabilir
(648 puan) tarafından
3 harfliler kapıyı 3 kere tıklatırmışlar eskiden insanlar iki defa çalarmış ki ev sahibi korkmayıp kapıyı açsın diyeymiş 3 defa olunca kapıyı açmazlarmış bende geçen bu yazıya denk geldim ne kadar doğru bilemem ve şuan evde yanlızım (bastet) yorumuna denk geldim ve korku girdi içime
(1,585 puan) tarafından
Canım o eskiler iki katlı mustakil evlerde yaşıyorlardı eskiden tuvaletlerde dışardaydı şimdi öyle değilki. Bide onlarla beraber yaşıyoruz çok normal yani. 3 defa kapı çaldıklarını bilmem fakat iki katlı eski mustakil evimizin üzerinde vardı birtane çok ses yapınca yaşlı amca kılığında bastonla aşağıya vururmuş çok ses yapılınca. Babamda yaslı amca olarak görmüş babannemde yılan görmüş beslermiş o yılanı her gidi eskiler hem tuhaflardı hemde ürkünç işler yaparlardı :))
(648 puan) tarafından
İki katlı müstakil evde oturmam dışında sıkıntı yok:)))
0 oy
(187 puan) tarafından
Ya dikkat edin kapıyı içten kilitleyin ALLAH korusun sizden önce çocuk açarsa sıkıntı olur bir gelişme olursa yazarmsin gerçekten kim neden böyle birşey yapar merak etim
(362 puan) tarafından
Yazicam canım bende çok merak ediyorum
tarafından
Öğrendin mi canım kim yapıyor
(362 puan) tarafından
Hayır
0 oy
(121,907 puan) tarafından
binadan cocuklar yapiyodur
0 oy
(10,687 puan) tarafından
kapı girişine kamera takın canım 
0 oy
tarafından
Bina kapınız açık mı çocuk falanda olabilir veya aşağıdan çalınca da kapı zili çalıyor ama değişik çalıyor bizde veya hırsız olsa hemen yukarı nasıl çıksın ki bir anda 
(362 puan) tarafından
Zil değildi canım kapıya vurdu tık tık diye 3 kez
tarafından
O zmn bence yapan kişi ya yan komşun ya da dediğin gibi çatıya çıkıyor vurup yoksa kim olacak çocuk falanda değil bu ya dikkat et kitle kapını hatta sor komşuna birkaç kereden fazla olduysa bu korksunlar senden
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Kapi kameralari oluyor onlardan alip koysaniz koseye merak ettim vala
0 oy
(554 puan) tarafından
Birisi sana takık mı acaba kız? Eşinin gelme saatini takip edip de kapıyı çalıyor, sen eşin zannedip boşluğuna gelip açarsın diye mi acaba? Çok korkunç. Gerekirse eşini aramadan açma kapıyı de.li mi ne man.yak 
(362 puan) tarafından
Anlamadım ki binadan inerken bile korkar oldum illaki arayıp birine haber veriyorum
(554 puan) tarafından
Takıntılı biri olabilir yine de temkinli ol. Biber gazı bile tasiyabilirsin :)
0 oy
(28,741 puan) tarafından

Yani biri bilinçli yapıyor blliki

0 oy
(559 puan) tarafından
Cnm benim basimada geldi aynısı geçen sene ama bizimkini tekme yumruk vuruyorlardi ilkinde ödüm koptu zipladim resmen açtık kimse yok tekrar oldu eşime söyledim çocuklardır dedi ama o saatte çocuk olmaz eşim evde yokken olurdu . Bikerede eşim evdeydi çok kötü vurdular çığlık attım eşim aynı saniye koştu kapıyı açtı kimse yoktu merdivende bağırdı çağırdı herkes duydu o sondu zaten bidaha vurmadilar ama anladikki apartmandan biri .. bence sizinki de oyle apartmandan biridir
tarafından
Ahaahh çok manyak kimse
0 oy
(537 puan) tarafından
Binada başka erkek yokmu mesela babanız anneniz tek mi yaşıyor 
(362 puan) tarafından
Babam uzun yola gidiyor annemle aynı binadayiz ama girişler ayrı zemin katta annem düz ayak giriş biz ise apartman en üst o yüzden giriş yan tarafta merdiven var orada
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Aayyyy korkutucu .hiç normal değil ya ayy yalnız kalma kız kamera taktir .sonucu bekliyorum su kayın vardı odaya giren çamaşır karıştıran bı onu bı de seni merak ediyorum artik
0 oy
(436 puan) tarafından
Kedi mi acaba ya bu ara bizim apartmana dadandı kediler ışık yanıyo kediyi görünce de 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Angel24 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
2 Mayıs 2024 Aile kategorisinde mehal (697 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 660 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde bittercikolataa (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 394 göst.