0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (629 puan) tarafından

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim herkese <3

9 Cevaplar

+1 oy
(5,471 puan) tarafından
Ben soğuk kahve olarak sadece cold brew yaparım. Eşim latte olarak sever. Ona da bir shot espresso üzerine soğuk süt ve buz olarak yaparım. Cold brew u şu şekilde demliyorum. 1 litre suya 5 ölmek filtre kahve atıyorum. 24 saat dolapta demlendirip süzüp servis ediyorum
(10,687 puan) tarafından
ben de bunu seviyorum biraz acı olursa az süt koyuyorum
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından

image

İki kişilik verecem herzaman yaparım. 

Ben cezveye, 1bucuk tatlı kaşığı granül kahve 1 tatlı kaşığı şeker, 3 yemek kaşığı soğuk su, iyice cirpiyorum köpük oluyor direk zaten.

Bardagi zaten siyah beyaz çikolatayla süslüyorum, altına da karamel şurup 1 çay kaşığı bırakıyorum buzları bardağa bırakıyorum, kahveden az az bardaklara bırakıp ağzına kadar süt en üste kalan kahve köpüğü üstüne yine siyah beyaz çikolatayla sus. Görsel birakacam. Yazın çok yaparım. 

0 oy
(2,936 puan) tarafından

image

ben genelde fserpres le sütü köpurtuyom onu bardağa aliyom içine buz en sonda granül kahveyle şeker su köpurturum gene fsherpresle  dök oh mis en üste çikolata sos :)
(2,595 puan) tarafından
French press
(2,936 puan) tarafından
Aha o :)
0 oy
(2,595 puan) tarafından
Amerikano içiyorum latte çok nadir 
0 oy
(1,302 puan) tarafından
2 tatlı kaşığı granül kahve 1 tatlı kaşığı şeker 1 su bardağı süt. Kahve köpürtücü ile köpürtüyorum. Blendrla frenchpressle falan da olur. Buz dolu bardağa döküp içiyorum:D
0 oy
(3,997 puan) tarafından
Ben dondurmalı seviyorum tercihe göre yada evde ne varsa ya 3 1 arada yada granül kahveyle yapıyorum azıcık sıcak suyla açıyorum içine 1 yemek kasigi sade 1 yemek kasigi kakaolu dondurma koyuyorum süt ekleyip blenderdn geçiyorum çok güzel oluyor dondurmalı 
0 oy
(1,427 puan) tarafından
1 olcek granul kahveyi su ile acin. Bardagi cikolata sosu ile susleyin. Biz doldurun. Daha sonra bir kavanozda sutu calkalayin kopuklu hale gelene kadar . Buzlarin uzerine sutu dokun. Granul kahveyide yavas yavas kppurtulmus sutun uzerine ilave edin.  Kahve tam ortada olacak.  Uzerine de cokolata sos ile yuvarlak yapin ust sag saol alttan kurdan ile cekin. 
0 oy
(882 puan) tarafından
Normal kahveyi şeker ve az sıcak su ile çözdürüyorum buz kalıbına döküyorum genelde buzlukta hazır olsun diye hep yaparım bunu. Sonra sütün içine atıyorum :) bana pratik iş lazım birde sessiz iş bebiş uyuyunca şipşak içmem lazım. Normalde çırparım vs ama şuanlık nowww nowww :) birde normalde yapılan sütlü soğuk kahveyi türk kahvesiyle denemenizi tavsiye ederim bir fincan türk kahvesi yapıyorum buzlu süt dolu bardağa hop atıyorum benim damak zevkime uydu denemenizi tavsiye ederim
0 oy
(1,937 puan) tarafından

Ay evde yaptığımı sevemiyorum ben obsessonun kahvelerini alıp bardağa döküp süslüyorum oldu bitti :D favorim caramel macchiato 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 254 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde User271 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 273 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 422 göst.
5 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sevgii06 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,986 soru

12,034,226 cevap

36,262 kullanıcı

...