0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (1,528 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ya kızlar lazimligi şapka yapıyor bu oğlan çok çekeceğim var çoook işine gelmiyor sizler nasıl alistirdiniz ve kaç aylıkken ya

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay ahahhaahha çok güldüm Hira da lazimlikla ilk arabamı karıştırdı onun bagajıni açmış çiş diye geziyor :D 
(1,528 puan) tarafından
Yapsa razıyım tutuyor ya
tarafından
Benimki de kakayi ona yapmadı daha hiç
(1,528 puan) tarafından
Geçen koltugun arkasına minik klozeti var onu koydum genelde orda yapar diye bı baktım yere yapıyor klozete değil 2 kerede bizimkini yaptı kabız olmuş daha yapmaz oldu
-Reklam-
0 oy
(1,918 puan) tarafından
Bn kızıma 23 aylıkken alistirdimdi oğlum şuan yeni 1 yaşına girdi onuda  18 aydan sonra zorlamadan yavaş yavaş alıştırmayı düşünüyorum 
(1,528 puan) tarafından
2 yaşında bizimki yapmıyor tutuyor kaçıyor
0 oy
(13,194 puan) tarafından
26 aylık şuan alıştı söylemiyor ama altına da yapmıyor 2 hafta oldu olacak
(13,194 puan) tarafından
Çıkardım canım bezini lazimliga yapması gerektiğini hep söyledim rüşvet teklif ettim telefon market gezme gibi o an ne istediyse onu rüşvete çevirdim öyle öyle alıştı
(1,528 puan) tarafından
Bizimki daha tam konuşamıyor ingilizce kelimeler kuruyor ama türkce yok
(13,194 puan) tarafından
Söylemesine gerek tok canım seni anliyordur. Suyu seviyorsa lazimliga oturtup bi kaba su koyup kucağına verebilirsin. Hadi otur çiş yaparsan seni markete goturcem sunu alcam diyebilirsin. Veya dışarıda ne yapmayı seviyor bilmiyorum seni şuraya goturcem diyebilirsin.

Kızım mesela suyla oynamayı seviyor dışarı çıkarıp bi bakır su veriyorum önüne ama bunun karşılığında ep çiş yapmasını istedim yapmazsan yok dedim ve kararlı durdum
(1,528 puan) tarafından
Deneyeyim bakalım sizin dediğiniz gibide
(13,194 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canim
0 oy
(157 puan) tarafından
Benim oğlum  3 e girecek bı kaç gün sonra bayramdan sonra niyet ettim öğrendim çok çabuk öğrendi hazır olmak lazım ikimiz içinde bn yeni doğum yapmıştım kırkım. Çıkti öyle başladık bı kaç defa küçüğünü kaçırdı buguyunu tutuyordu ama öğrendik şükür 
(1,528 puan) tarafından
Bizimki 2 yaşında acaba daha hazır mı değil kaçıyor ya
(157 puan) tarafından
Olabilir bn geçen sene iki yaşında iken denedim istemedi ağladı zorlamadim sonra hamile kaldım doğum yaptım kırk çıktı  bayram dan sonra KURBAN kestik başladım ama eğlenceli hale getirin biz çiş kaka yapinca suya o basıyor ve bay bay yapıyoruz
0 oy
(16,900 puan) tarafından

Hahahaha oyun bulmuş kendine tuvalet eğitimi cidden çok zor ya benim o günler aklıma geldi.

Lazımlığa yapıp kaşla göz arasında alıp koridora dökmüştü tabi bana bir dünya iş çıkmıştı :D
(1,528 puan) tarafından
Ay aynen ya oğlum oraya çiş yapcaz diyorum iiii diyor kafaya takıyor klozete de oturmuyor napcam bilmiyorum
0 oy
(1,883 puan) tarafından
Allah kolaylık versin hepimize inşAllah bacım. Bende cuma günü başlıyacam ikizlerime,yarın annemlere gidiyorum.  Acayip de gerginim, hayır olsun 
(1,528 puan) tarafından
Amin canım amin ne vardi hemen alissalardi zor seninki daha zor adet dönemin mi gerginliğin
(1,883 puan) tarafından
2 tane olduğu için ve acayip uyku sıkıntımız var. Sizinde sallamak problemi vardı sanırım ,bizde ondan :(
(1,528 puan) tarafından
Ahh evet beni mahveden sallama huyu çok zor
(1,883 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşAllah bizlere :)
(1,528 puan) tarafından
Amin ecmain ☺️❤️
0 oy
tarafından
Puahhaha haykırdım 
(1,528 puan) tarafından
Çok yakışıklı olmuşuz demi ☺️
tarafından
Ahaha evet
0 oy
(6,295 puan) tarafından
Ayyy Allah yardımcın olsun :))
(1,528 puan) tarafından
Amin canım amin bende huni takacam kafama az kaldi
(6,295 puan) tarafından
Hahahah :)))
0 oy
(13,548 puan) tarafından
Allah kolaylık versin ben de başlayacağım bu hafta inşallah
(1,528 puan) tarafından
Sağol canım da ilerlermiyor ya
(13,548 puan) tarafından
Kaç gün oldu başlayalı
(1,528 puan) tarafından
Hergun deniyorum canım hergun az önce yine tuvlati geldi koltuğun arkasina geçti oğlum gel tuvlaete yapalım diyorum no no no diyor mecbur bez bağlıyorum bu defa tam eğitim veremiyorum
(13,548 puan) tarafından
Bende başlayalım diyorum bu hafta bi turqlu başlayamadm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 137 göst.
0 oy
11 cevap 317 göst.
23 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Rumeysa0196 (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.

404,562 soru

12,119,331 cevap