0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (1,420 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar bu post tükenmişlik sendromu yaşayan bir annenin dramını anlatıyor havalar çok sıcak o yüzden oğlumu gündüz değil akşamları çıkartıyorum bugün ilk defa yani bu kadar zorlandım inatla bağırdı çağırdı çocukları bile parkta istemedi böyle yaptığı için parkdan gittik dahada ofkelensi ne yapcagimi sasirdim herkes bize baktı parka felan bu aralar oğlum aşırı derecede huysuz ve herşeyi ağlayarak yaptırmaya calisiyor inatlasiyor ve dediği olmadığı için öfke problemi yaşıyor 2 yaşı doldurmaya 40 gün kaldı ama ben kafayı sıyırcam yani az kaldı şuan ayağımda uyumuyor uyku reddi yapıyor bu son 1 aydır var normalde bebekliginden beri sevmiyor da son 1 ay nefret edkykr ve beni cimcikliyir vuruyor tekmeliyor kafayı yiycem yani kendkmi sorguluyorum nerde hata yapıyorum dünyanın en güzel duygusu anne olmak ama bu kadar zor olmamalı ya bazı arkadaşlarımın bebesine bakıyorum maşallah benimki neden böyle diyorum bnde mi problem var anlamadım 

5 Cevaplar

0 oy
(9,992 puan) tarafından
Çok normal canım benim maalesef hepimizin başından geçti Allah yardımcınız olsun
(1,420 puan) tarafından
Ay cidden iyi değilim ya şuan bile yarım saat oldu sallıyorum susuyor duruyor duruyor ağlıyor zarar vermeye çalışıyor bana kafayı yiycem ben
(9,992 puan) tarafından
Günümüz çocukları yedikleri içtiklerinden mi neyse hep huysuz agrasifler :) sakin ol canm sen hep sakin kalmaya çalış. Biliyorum zor oluyor ama sen öfkelendikçe o daha beter olur
(1,420 puan) tarafından
Evet çok doğru normalde bunları bn çevresindekilere derim ama bugün parkda herkesin bana bakması bilmiyorum galiba sinirim bozuldu buraya yazmak iyi geldi eşimde yorgundu uyudu ne bilim yaa halada uyumayinca delirdim galiba
-Reklam-
0 oy
(1,745 puan) tarafından
Canım bu kadar huysuz olmasının sebepleri olmalı 
(1,420 puan) tarafından
Ay bir anlasam bir anlasam konuşmuyor kendini ifade edemiyor edemedikce daha asabi oluyor tam düzelmişti sakinlemisti son bir aydır gene huysuz ne lanetli bir iki yasmis bu
(1,745 puan) tarafından
Kendini ifade edememesi en büyük etken canım . Ev de çok kalması yalnız olması arkadaşsız olması enerjisini dışarda aramaması da çok büyük problem. Bir de huzursuz ortam da çok büyük etken bu duruma
(1,420 puan) tarafından
Evet o yüzden her gün çıkartıyorum hava çok sıcak akşamları cikartiyorum hem hava alsın hem sosyallesin ama yaranamiyoruz oyun alanlarına felanda görüyorum dogdundan beri üst komşumun oğlu var kardeş gibiler ama genede yetmiyor beyfendiye
(1,745 puan) tarafından
Benim kız sabahtan akşama kadar dışarda o bile enerjisini tam atamıyor düşün . Sen ve aile bireyleri her konuda ne kadar sakin olursanız o da zamanla sakinleşecek canım . Anne babanın sakinliği çok önemli .
(1,420 puan) tarafından
Evet doğru eşim bendende aşırı aşırı sakın ama büyüyünce sakinliycek galiba bu lanetli 2 yaş bitirdi biz :D
0 oy
(2,250 puan) tarafından
Emin ol burda çocuğu sakin diyebileceğimiz sayılır anne vardır, bizler sürekli bir arada olduğumuz için bazen bunalıyoruz ben özellikle gereksiz şeyler için diretip agladığında hemen geriliyorum 
(2,250 puan) tarafından
Yok canım ne uyuması, şimdi babası gelir birazda onunla kudurur saat biri bulur :))
(1,420 puan) tarafından
Ay çok geç değil mi gi çocuk için 1 bnmki bu aralar uyumk istemiyor bn ona bile kızıyorum uyusunda büyüsün :adsjsj
(2,250 puan) tarafından
Alıştım valla önceden hiç uyumazdi :)
(2,250 puan) tarafından
G.tunde kurt var derler bizde:))
(1,420 puan) tarafından
Biliyorum bizde diuoruz onu :ad
0 oy
(1,986 puan) tarafından
Aynı yaşta benim oğlum da ve aynı anlattığın gibi normal yani çocuk işte şuan bazen her şeyi kendi yapmak istiyor bazen her şeyi bana yaptırmak istiyor, istediği bir şey olunca hayır cevabını almadan daha isterken ağlamaya başlıyor, çok sinirli üstelik bizde kardeş de var sürekli vuruyor ısırıyor bunlar çok normal çünkü gün geçtikçe bilinç kazanıyor yeni şeyler öğreniyor her kendi fikirleri gelişiyor hem öğrendiklerini uygulamak istiyor kendi kararlarını vermek istiyor kısacası birey oluyor. Senin yaptığın bir hata yok bu bir süreç ve en az 7 sene devam edecek 
(1,420 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ne bilim ilk defa bu kadar yetersiz hissettim kendimi parkda bana vurması ağlayarak herkes bize baktı bebek arabasına binmk istemedi bn koyuyorum çıldırdı ay çok kötü hissediyorum 22.50 de sallamaya basladim hala uyumadı dueuyor uyumuş gibi yapıyor duruyor tekmeliyor bacaklarımı cimlikliyir etini kopartiyor bilmiyorum ya yıprandım resmn
(1,986 puan) tarafından
Bir çocuğun sevgiye en çok ihtiyaç duyduğu an onu hiç hak etmediği andır. Sen de çocukla beraber öfkeleniyorsun üzülüp stres oluyorsun çocuk bunu hissedip daha çok alevleniyor. Kucağına al sarıl öp oyy benim minik bebeğim annen seni çok seviyor iyi ki benim oğlum oldun bitanem de bak nasıl ruh hali değişecek çocuğun. Kızarak değil farklı bir seçenek sunarak ikna etmeye çalış. Parktan çıkmak istemiyor mu tamam 5 dk daha oynayalım sonra eve gidip (sevdiği herhangi bir şey olabilir) banyo yapalım oyuncaklarını da alır bıcı bıcı yaparız de. Yani alla pulla çok harika bir şeymiş gibi anlat. İyi bir şey yaptığı zaman abartılı şekilde takdir et mesela suyu dökmeden içtiyse aferin benim oğluma ne güzel içtin suyunu hiç dökmedin aferin annecim tebrik ederim de öp. Bu yaşta en sevdikleri şey takdir almak sevilmek öpülmek
(1,420 puan) tarafından
İnanki bnde böyle bı anneyim ama bu son bir aydır ne okuduğum kitaplar işe yaradı nede benim insanlara verdiğim tavsiyeler çocuğum değişti resmn yani konusmayla olmuyor yani ofkesini atamıyor bnde anlamıyorum yapmaz dediğim herşeyi yapmaya başladı bu son ayda bugün parkda bile arkadaşım gördü tamam seni çok seviyorum öpüyorum sariliyorum derken şalıma asıldı bana zarar vermeye başladı yani değişti inşallah bu huyları en kısa zamanda geçer
(1,986 puan) tarafından
Çok mu kısıtlıyorsun çocuğu? Sanki baskılanmış gibi çocuk sistemi bozmaya çalışıyor. Bazı konularda alan açmayı dene bazı şeylere yavaş yavaş izin ver mesele TV izletmiyorsan artık büyüdüğü için etraftan görüyor istiyor çok normal en azından günde 1 saat izin verebilirsin. Huyu değişiyor çünkü dünyayı algılamaya başlıyor başlarından gördüğü şeyleri kendisi de yapmak istiyor. Biraz alan açman lazım psikolojisini bozarsın. Sonra çocuk herkes şunu yapıyor ben neden yapamıyorum düşüncesine girip ya hırçınlaşacak ya içine kapanacak
(1,420 puan) tarafından
Yo TV izliyor istediğinide yapıyor evde herşey onun düzeninde diyorum ya son bir aydir böyle bütün huyu bir anda değişti normalde hep dışarı çıkardık gündüzleri ama hava aşırı sıcak çıkamıyoruz akşamları da yetmiyor ona enerjisini atmaya bilmiyorum çok hircinlasti umarım en kısa zamanda atlatırız bugunleride uyudu şimdi rahatladım yarın eşime diycem o çıkarsın bn kafamı topliycam anne iyi olmazsa çocuğa sağlıklı kafayla bakamiyor kafasindayim ben ya
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Fazla normal erkek annesi olmak zor. Sen bunun bir de 4 yaş versiyonunu gör. Bakan baksın sen aldırma herkes o yoldan geçiyor. Yere atarsa da bırak atsın sen yoluna devam et bak nasıl tıpış tıpış geliyor. 
(1,420 puan) tarafından
Yok bende katı olduğum için boyle zaten telefon yok tablet yok TV kısıtlı abur cubur yok zarar vermk yok yani kural koyduğum için çok sinirleniyor dediğim olsun istiyor ağlayarak yaptırmaya calisiyor uyku saatinde uyutuyorum istemiyor herşey onun istediği giji olsun istiyor o yüzden oğlumla hiç anlasamoyoruz ama bnde yipraniyorum oda 20 yaşına gelince anliycak işte sjsjs
(13,316 puan) tarafından
Devam kuralları esnetme sakın biz anneanne dede yanında kural koyamadık şimdi hepimizin anasını ağlatıyor. Bizimki de öyle illa onun dediği olacak ve asla ne yapıyor dediğimizi ne yaptırıyor kendi istediği olmadan. Köy beşiğinde uyuyana kadar ağlasın sallama da  bir ağlar iki ağlar üçüncü kez susar
(1,420 puan) tarafından
Şu iki yaşı bı atlatiyim çünkü aşırı öfkeli birde gündüz uykusunu kestikden sonra kendi kendine uyutcam bnde ama şuan sallayarak bile uyumak istemiyor ki bıraksam onu sabahliycak o yüzden mecburen sallıyorum
(13,316 puan) tarafından
Yok geç bile kalmışsın bu atakların ardı bitmiyor bitecek diye bekleme daha da fena oluyor sen alışıyorsun sadece. 2.5 yaşa 3 yaşa kadar sallarsan bir daha asla bırakamazsın
(1,420 puan) tarafından
Doğru diyon valla gündüz uykusunu bırakayım da bı inşallah başarabilir sen sjsj

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 502 göst.
0 oy
8 cevap 522 göst.
21 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 181 göst.
30 Temmuz 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy