0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından
Öğretmenin mezun olduğu okul fakülte

Öğretmenin kariyeri/ yüksek lisans vs

Öğretmenin yaşı

Öğretmenin geçmişte toplam özel ders verdiği öğrenci sayısı 

Ders ücreti 

Eklemek istedikleriniz varsa ekleyiniz lütfen 

Önem sırasına göre en önemliden başlayarak yazar mısınız?

5 Cevaplar

+2 oy
(584 puan) tarafından
Referansı olmalı bence 
-Reklam-
+1 oy
(6,897 puan) tarafından
Hiçbirine önem vermem bunların önceki ders aldığı kişiyle konuşur davranış ahlak nasıl onu öğrenirim ondan sonra ücretine bakarım diğerlerinin bende bı önemi yok yaşı büyük olupta ders vermek ne bilmeyen insanda var yaşı küçük olupta çok güzel ders verende var en kötü okuldan birincilikle çıkan da var en iyi okuldan zorla cikanda var 
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Özel ders verdirecek olsam kesinlikle konuyu anlatirken kullandigi/kullanacagi ogretim tekniklerine önem verirdim. Gercekten anlamasini sağlayacak mi yoksa amaci saatini doldurmak mi olacak? Bu önemli. Bunun için de ancak ilk önce benim ondan ders almam gerekir, ki böyle birseyi ogretmen olarak ben de kendisinden talep edemem☺️ üstelik öğretmen çok iyi bir ogretici olsa bile çocuk bilgiyi almaya ne kadar açık o da önemli 
0 oy
(12,636 puan) tarafından
mezun olduğu okulu falan geç. tecrübe ve referans. ben de lisedeyken özel ders aldım, anlatımı iyi sadece parasına bakan bir öğretmen olmamalı
0 oy
tarafından
Öğretmenin yaşı kesinlikle çok etkili mutlaka 30 yaş altı olmalı ki sistemi müfredatı iyi bilmesinden ve full enerjik olmasından dolayı her zaman genç öğretmenleri tercih ederim mezun olduğu okul kariyer yüksek lisans  tamamen hikaye bende ogretmenim bizim meslekte ne yüksek lisans doktora yapanlar var sorsan A harfinin ses dengesini bilmez sorsan 2 ile 2nin toplamasını bilir ama mantığını bilmez okullarda verilen eğitimin kalitesi yerlerde olduğu için mezun olduğu okul bi ise yaramaz sahada pişen her zaman daha avantajlidir kesinlikle referans ve yaş kriterine bakmalisin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 209 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,003 göst.
15 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mami (586 puan) tarafından soruldu

408,506 soru

12,274,411 cevap

37,693 kullanıcı

Kategoriler

...