Eşim bugün maaş alacak . Ben Konya da olduğumdan dolayı paylaşıyoruz maaşı . Kredi kartı borcumuz oluyor sağolsun annem babam bir kısmını yatırdı bir kısmınıda biz hallediyoruz iyi kötü ❤️ eşim biliyorsunuz öğrenciydi mezun oldu hazıranda KPSS ye girecek dua edin iyi bir puan alsın ❤️ o kadar iyi kötü her şeyi yaşadık çok zorluklardan geçtik maddi olarak ta manevi olarak ta ama hiç yıkılmadık hala da bir sınavın içindeyiz eşim bize her zaman sahip çıktı az önce bu konuşmalar olunca öyle ağladım ki kızlar Allah ıma şükürler olsun dedim böyle bir hayat için nasıl bir sevap işledim diye dua ettim Rabbim herkesin yuvasına huzur sağlık mutluluk versin gerçekten altınlarımız olmayabilir ev araba bunların hepsi gelip geçici önemli olan huzur sağlık çocuklarımız eşlerimiz en büyük altınlarımız ❤️
Bu duyguyu çok iyi biliyorum bende eşimle evlendiğimde hiç çeyiz yapmadık düğün yapmadık sadece nişan yaptık çünkü daha atanmamisti eşim balayı falan ona bile gidemedik adam akıllı gezemedik ama sabrettim o hep mahçuptu ama dedim ona Allah büyüktür huzurumuz olsun yeter dedik o bana ben ona destek oldum elhamdülillah o günlerin çoğu geride kaldı insanın huzuru olsun kurban olduğum Allah elbet rızkı verir, RABBİM SEVGİNİZİ AŞKINIZI HUZURUNUZU DAİM ETSİN İNŞALLAH, VE İNŞALLAH KPSS'DEN GÜZEL BİR PUANLA ATANIR AMİN AMİN AMİN....
Rabbim geçim huzur versin elbette hayırlı eş ve evlat altından değerlidir mutluluğunuz daim olsun
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah hep böyle sevgi ile kalın Allah gönlüne göre versin canım
405,979 soru
12,169,180 cevap
36,634 kullanıcı